Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 7:56 pm

Leone, ne znam sta ti se desilo u zadnje vrijeme, ali svaka ti je za citanke. :kafa:

Pa ti reci da ban ne pomaze. :D

Salim se, aferim.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
pon jun 04, 2018 7:53 pm
Pricajte vi sta hocete ali ovaj nece imati podrsku dok to ne dokaze na terenu..

Svjesni smo svi realnosti i da se nekim jacim imenima ne dolazi ovdje ali ovaj trener je jos jedan eksperiment kojim se, manje vise, pokusava na srecu nesto promijeniti na bolje.Zelim mu svu srecu svijeta i da nam donese titulu ali ovaj mi ne ulijeva ni najmanji optimizam.. Zavidim svima koji su nasli razloge da budu optimisti sto se rezultata u narednoj sezoni tice..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
E ovo je jos veci problem.

Ovo i njemu i Zelji odmaze kakav god je on.
Pa cujem komentare u Evropi ce nas biti 5 milja. Pa kakvi smo to mi navijaci ako cemo na stadion dolaziti s obzirom je li Amar trener ili neko drugi.

Onako opcenito kazem, a tvoj post mi je bio fin da se nadovezem radi ove prve recenice.

damirfile
Kontakt:

pon jun 04, 2018 7:57 pm

Zecu treba odbiti od plate za ovo. Pa ovo je sramocenje kluba ovakav odnos. Ako se ne slaze sa trenerom ili necim u klubu mora to drzati u sebi a ne javno pricati.

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 04, 2018 7:57 pm

chwilla za sve si ti kriv :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon jun 04, 2018 7:58 pm

E svašta...
Dobro, mene ne iznenađuje. Da je bilo ko došao reakcije bi bile ovakve.
Inače, vi ste veliki znalci, znate unaprijed kakav će ko biti... Normalno da treneri ne mogu uspjeti kad nemaju podršku navijača. Svi jedva čekaju da Željo izgubi da bi tom treneru vidjeli leđa. **** vas i Osim više. Kako ljudi ne shvataju da čovjek neće u Želju? "Hoćemo Osima, boli nas ***** što on neće da bude tu".
Nije ovo baš zdrava sredina...
Sve više se pokazuju prava lica pojedinih. Ja stvaram sliku da ovdje većina navija za Osima, Misketa i druge, a ne za Želju...
Ako su ljudi našli nešto i nekog za koga misle da bi mogao biti dobro rješenje, onda treba podržati i njih i njega. Ali ne, odmah treba popljuvati, opsovati... Bože sačuvaj. Sve stručnjaci, profesionalci.
Pustite čovjeka u miru nek radi, šta koji ***** odmah stvarate pritisak i sranja.
Dalje, zašto većina misli da nije dobro rješenje?
90% nas ovdje nikad nije čulo za njega (ni ja), al' svi znaju da on nema pojma. Kako ako nikad nije čuo za njega? Jebale vas statistike. One nikakvo mjerilo nisu za mene. Pustite čovjeka, dajte podršku, nemojte odmah pljuvati.
I fakat se treba zapitati da li dalje pratiti ovaj forum... Svaki put, svaka odluka je popljuvana. Stvara se pritisak, nervoza. Jedva se čeka da se neko ismijava, psuje...
Sve više izgleda kao da se jedva čeka neuspjeh pa da se tjera i uprava i svi. E zbog takvih i ne zaslužujemo bolje.

Od mene podršku ima i uprava i trener za kojeg nisam čuo nikad. Ja neću unaprijed popljuvati jer ne znam čovjekove mogućnosti. Ako se ispostavi kao greška, uprava će snositi odgovornost, jer su ga i postavili. A niko od nas ne zna, možda nam i donese nešto novo...
Moje je da dam podršku i da idem na utakmice. Volio bih i ja da je Osim došao, Kodro najviše, Meša, pa i Sablić... Ali ljudi neće i imaju pravo. Pa nisu oni svoj život našli na ulici. Smanjili bismo im ga za 10 godina...
Sretno Slobodane. Da nas obraduješ i pokenjaš se svim koji misle da su stručnjaci. A za sud ću sačekati kao i uvijek...

Što se tiče Zeca, mora snositi ogromnu novčanu kaznu. Pa će drugi put misliti tikvom. Nema gram mozga.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 04, 2018 7:58 pm

storm_raider je napisao/la:
Leone, ne znam sta ti se desilo u zadnje vrijeme, ali svaka ti je za citanke. :kafa:

Pa ti reci da ban ne pomaze. :D

Salim se, aferim.
Izlija u seharu :kafa:

Salim se, hvala, nije do bana bio sam ja ovakav uvijek :ganja:

Brkoo
Kontakt:

pon jun 04, 2018 7:59 pm

Uprava napolje!

Sta uradise od kluba :doktor:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon jun 04, 2018 7:59 pm

bianco blu je napisao/la:
pon jun 04, 2018 7:55 pm
pon jun 04, 2018 7:53 pm
bianco blu je napisao/la:
pon jun 04, 2018 7:48 pm

ti si napisao da je odličan trener. Da vidimo argumente. CV mu je očajan, rekord mu 24 utakmice na klup nekog kluba.
Ko, vi? Je li sebe persiras? Samo tebe to interesuje, koliko vidim, i to "vi", nece vjestacki uvecati brojnost.

E sada, to "odlican trener", je bilo ironicno, jer se pise da je los, pa rekoh da neko napise i da je odlican, a realno niko od nas pojma nema kakav je.

I hajde budi covjek i prije svega navijac Zelje i pozeli covjeku srecu, a ja u svu mogucu srecu zelim, kao i tebi i da se radujemo uz ovog covjeka.. Ipak, sa novog Juga cemo bro navijati za Zelju.

Lars, iskopaj nam jos stvari o njemu, dajte informacije o covjeku.
nekoliko forumaša je napisao da je provala od trenera. Radi toga sam i napisao ''objasni nam''.
Dobro si me naljutio nakon onoga o karadzicu, **** ga ti. Gdje ces to napisati, a ne znas sta je osoba izgubila sve sa kojom pises...

Briga me je za Misimovica i Upravu sve dok valjaju Zelji. Vidjecemo, hoce li ovaj valjati. Jebi ga, htio sam i ja Slavisu Stojanovica, ali je trazio 10 000 EUR-a, htio sam i Mesu, ali je i on trazio 10 000 EUR-a, plus velike plate za pomocnike.

LeBlue
Kontakt:

pon jun 04, 2018 8:00 pm

Sretno Slobo! Napravi nam od Hasanovica novog Jovetica. Impresivne igrace je proizveo. Ko je od nasih trenera ovakve igrace napravio, pa citava poslijeratna BiH nije to uradila. Ocekivanja su normalno velika, ali loptu na zemlju i pruzimo covjeku priliku da pokaze sto moze. Drugo je voditi Zelju a drugo OFK u ovom nasem kontekstu, ali svakako je ovo bolje rijesenje nego lokalni kobasicari ko Starcevic.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 8:01 pm

E sada, to "odlican trener", je bilo ironicno, jer se pise da je los, pa rekoh da neko napise i da je odlican, a realno niko od nas pojma nema kakav je.
I tebi normala da dovedemo trenera za kojeg niko nema pojma kakav je.

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

Tek sad je prisutan famozni pritisak a bice sve jaci kako vrijeme bude izmicalo.

Hladan tus ali hajde da vidimo sta vrijeme nosi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AmH79
Kontakt:

pon jun 04, 2018 8:02 pm

Pljuvaci:
Nemojte dolaziti na utakmice nikako, pljujte, psujte i galamite, na aparate pozivajte, strajkujte, apaurine pucajte, tacne nosajte, placite.
Vasa misljenja da znace gram bilo cega i bilo kome, mi bi bili uredjenije drustvo i a ne kancerogena sredina.
Uprava otici nece. I treba da ostane sto duze.

Vase negodovanje, bojkoti i gluposti Zelju kostaju koliko dva manja sponzora donesu.

Ne mozete nista!

Kospa
Kontakt:

pon jun 04, 2018 8:02 pm

Fakat je ovaj Zec odron, svasta bi mu jos nesta al ne mogu...
... Godine života svoga tebi dao sam...

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 8:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
I tebi normala da dovedemo trenera za kojeg niko nema pojma kakav je.

Vise mi je nenormalno popljuvati jer niko na forumu nema pojma kakav je.

I Uprava nigdje ne ide, barem dok ne naprave Jug. To je definitivno i ide svima u prilog.

Brkoo
Kontakt:

pon jun 04, 2018 8:03 pm

CURVA je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
pon jun 04, 2018 7:12 pm
sastrane je napisao/la:
pon jun 04, 2018 7:01 pm

:placeodsmijeha:
Sta je smijesno?

Ljudi iz uprave isto kao da imaju psihickih poteskoca, kao da su podvojene licnosti, sve dobro sto urade za klub isto toliko useru u sportskom dijelu, nevjerovatno. U svim drugim segmentima klub je na evropskom nivou, a u najvaznijem segmentu nivo Vrbanjuse..
A sto u vidu vrbanjuse bili drugi i osvojili Kup i od 12 bodova protiv gradskog rivala osvojili 10
Vrbanjusa je sinonim za amaterizam. E tako i mi radimo u sportskom dijelu, amaterski..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

alombardo
Kontakt:

pon jun 04, 2018 8:05 pm

Povedi slobodane

Tare1921

pon jun 04, 2018 8:05 pm

Eric Cantona znaci tri puta pitare trpo, tri puta u sedmici listici trpo, ubacivao hajdara i sabana to sto celo nikad nebi uradio, osvojio kup, bili smo na drugom mjestu i za to je savez kriv ali hajde. Ako nista iz nas je manijak. Ja sam isto zato bio da ode ali da na njegovo mjesto dodje brko a da se Adzem uci od njega zato sto mu jos fali malo da bi bio ono sto mi trazimo. Sto se tice navijaca jarane zbog cega da se zahvali? Mi ga pljuvali, tjerali ga i vrijedjali a zaboravili olahko njegove uspjehe, zahvaljujuci njemu smo igrali protiv athletica. Sto se tice atmosfere u timu je isti kao sa celo i celi su bocacino i ostali pravili probleme i mrzili su ga to nije do trenera nego do igraca koji su se ufurali.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 04, 2018 8:07 pm

U kvalifikacijama za kup uefa kod njega debitovali Slobodan Rajković sa 17,5 godina. Odigrao cijeli meč, dobili 1:0 Auxerre. Pored njega Andrija Kaluđerović, Aleksandar Kolarov, Djordje Rakic, Dalibor Veselinovic.

U U21 repki igralo dosta strašnih igrača: Nenad Tomović 15 nastupa, Ljubomir Fejsa 12 nastupa, Nikola Petković 12 nastupa, Gojko Kačar 11 nastupa 7 golova, Željko Brkić 9 nastupa, Nemanja Pejčinović 8 nastupa, Filip Đorđević 10 nastupa 6 golova, Marko Jovanović i Zoran Tošić po 7 nastupa, Miralem Sulejmani 8 nastupa, Dušan Tadić 8 nastupa, Nemanja Matić i Jagoš Vuković po 5 nastupa, Adem Ljajić i Ivan Obradović po 2 nastupa.

Eric Cantona
Kontakt:

pon jun 04, 2018 8:07 pm

Odoh popit koju pivu i proslaviti dolazak novog trenera. Da bog da produžio ugovor u decembru na još jednu godinu.

svraka
Kontakt:

pon jun 04, 2018 8:08 pm

Zeca na hladjenje opet. Adzem je nas i nece ga niko omalozavati pogtovo ovaj papcic koji zivi od nase svetinje.
Forza 1921!

Oda majstore!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava