Pa ti reci da ban ne pomaze.

Salim se, aferim.
E ovo je jos veci problem.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:53 pmPricajte vi sta hocete ali ovaj nece imati podrsku dok to ne dokaze na terenu..
Svjesni smo svi realnosti i da se nekim jacim imenima ne dolazi ovdje ali ovaj trener je jos jedan eksperiment kojim se, manje vise, pokusava na srecu nesto promijeniti na bolje.Zelim mu svu srecu svijeta i da nam donese titulu ali ovaj mi ne ulijeva ni najmanji optimizam.. Zavidim svima koji su nasli razloge da budu optimisti sto se rezultata u narednoj sezoni tice..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Izlija u seharustorm_raider je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:56 pmLeone, ne znam sta ti se desilo u zadnje vrijeme, ali svaka ti je za citanke.
Pa ti reci da ban ne pomaze.
Salim se, aferim.
Dobro si me naljutio nakon onoga o karadzicu, **** ga ti. Gdje ces to napisati, a ne znas sta je osoba izgubila sve sa kojom pises...bianco blu je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:55 pmnekoliko forumaša je napisao da je provala od trenera. Radi toga sam i napisao ''objasni nam''.storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:53 pmKo, vi? Je li sebe persiras? Samo tebe to interesuje, koliko vidim, i to "vi", nece vjestacki uvecati brojnost.bianco blu je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:48 pm
ti si napisao da je odličan trener. Da vidimo argumente. CV mu je očajan, rekord mu 24 utakmice na klup nekog kluba.
E sada, to "odlican trener", je bilo ironicno, jer se pise da je los, pa rekoh da neko napise i da je odlican, a realno niko od nas pojma nema kakav je.
I hajde budi covjek i prije svega navijac Zelje i pozeli covjeku srecu, a ja u svu mogucu srecu zelim, kao i tebi i da se radujemo uz ovog covjeka.. Ipak, sa novog Juga cemo bro navijati za Zelju.
Lars, iskopaj nam jos stvari o njemu, dajte informacije o covjeku.
I tebi normala da dovedemo trenera za kojeg niko nema pojma kakav je.storm_raider je napisao/la:
E sada, to "odlican trener", je bilo ironicno, jer se pise da je los, pa rekoh da neko napise i da je odlican, a realno niko od nas pojma nema kakav je.
Vise mi je nenormalno popljuvati jer niko na forumu nema pojma kakav je.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 8:01 pmI tebi normala da dovedemo trenera za kojeg niko nema pojma kakav je.storm_raider je napisao/la:
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Vrbanjusa je sinonim za amaterizam. E tako i mi radimo u sportskom dijelu, amaterski..CURVA je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:56 pmA sto u vidu vrbanjuse bili drugi i osvojili Kup i od 12 bodova protiv gradskog rivala osvojili 10Brkoo je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:12 pmSta je smijesno?
Ljudi iz uprave isto kao da imaju psihickih poteskoca, kao da su podvojene licnosti, sve dobro sto urade za klub isto toliko useru u sportskom dijelu, nevjerovatno. U svim drugim segmentima klub je na evropskom nivou, a u najvaznijem segmentu nivo Vrbanjuse..