Slovenci kazu da je imao pricu koja nije bila potkrepljena djelima.
Nesto kao Slavko.
To je ono najgore,sto vjerujemo da ce napraviti rezultat prije svega zbog neke karme,jer je docekan na noz i kao razocarenje ,nego zato sto posjeduje neki kvalitet.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 10:01 pmJA sam skoro pa ubjedjen da ce ovaj uspjeti kod nas.
Samo zbog komentara, ni zbog ceg drugog![]()
Kad nisi posten i izvlacis jedan jedini ispravni post, onda cu i ja zalijepiti nesto.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 11:22 pm
Evo ja cu..
Brkoo je napisao/la: ↑uto mar 13, 2018 12:21 pmMeni nije jasno kako neko moze braniti Crnova. Lik je katastrofa. Umjesto da se bori za minute on se ko slina povlaci po terenu. Da ti vidis neku borbu kod njega, pa da kazes haj trudi se, pokusava da se vrati na pravi put ali nista..
Osim onog gola Slobodi apsolutno nista nije napravio u nasem klubu, uz to je vjecito povrijedjen.
Zajmovic je igrac za federalne lige. Steta je sto takav igrac igra u nasem klubu. Nekad su ovakvi igraci dolazili na probu i na kraju im se kulturno zahvalis. Mahalski tip igraca koji gleda samo svoju statistiku. I Crnov i Zajmovic nemaju potrebnu brzinu za poziciju krila, nemaju eksplozivnost, dribling, ne mogu proci protivnickog beka u situaciji 1 na 1 itd..
Nase najbolje lijevo krilo je Zec. On je trenutno totalno van forme kao i vecina ostalih igraca. U napadu je nepredvidiv tako da protivnici nikad ne znaju sta ce uraditi u datom trenutku. U toku one nase pobjednicke serije u prosloj polusezoni pokazao je da moze biti odgovoran i prema nazad..
Zato clan NO kaze jednom nasem forumasu da je to laz, izmisljotina, nazovi kako hoces..
Onda posteno.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 11:27 pmZato clan NO kaze jednom nasem forumasu da je to laz, izmisljotina, nazovi kako hoces..
@Leon
Receno je da se kopiraju prvi postovi, ja sam to i uradio. On je to, vjerovatno, komentarisao onog trena kada je i imao povoda da komentarise.
Zajmovic je jedno vrijeme bio prelos i svako ko ga je kudio u tom periodu imao je puno pravo na to.
Svakom po zasluzi..
Zakaric je jedno vrijeme bio katastrofalan i svaki navijac je imao puno pravo da to i kaze jer to jeste tako bilo. Kasnije je bio fenomenalan i svaka kritika u tom periodu upucena njemu mogla se shvatiti iskljucivo kao maliciozna. Svakom po zasluzi..
Sve najbolje mu zelim i nadam se da ce ga zdravlje posluziti. Ado je nas, i Ado mora biti dio kluba.
Ti si prvi pomenuo Amara pokusavajuci da napravis neku komparaciju njega i covjeka koji u dugogodisnjoj karijeri ima mali milion klubova i 34 pobjede. Pokusaj komparacije covjeka zbog kojeg je nas klub najtrofejniji u drzavi i nekoga ko nije nista u trenerskoj karijeri napravio. Tim trofejima se svaki iskreni navijac ponosi i tesko da ces uspjeti pljuckanjem zgaditi Amara bilo kome bez obzira koliko pokusavao..avlami97 je napisao/la:A gdje sam napisao da sam zadovoljan ili nezadovoljan. Dugo pamtim, da bih donosio sud ni iz cega.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 10:35 pm@avlami97
Amar je bio nas covjek, slicno kao i Ado. Radio u omladinskim selekcijama naseg kluba i dobio sansu. Tu sansu je iskoristio i to ne jednom nego u dva navrata i ucinio nas najtrofejnijim klubom u drzavi. Bio mlad, karizmatican i ambiciozan, imao savrsen pedigre u smislu da je bio sin najveceg trenera i jednog od najvecih ljudi uopste sa ovih prostora. Amar je, slozio se neko ili ne, dobitna formula za BHPL bar kada smo mi u pitanju. Ne znam da je otjeran iz katara. Znam da je tamo radio u klubu koji nije imao nikakvih ambicija i Amarov jedini cilj u kataru je bio da zaradi pare..
Ovaj novi trener niti je mlad a niti je nesto napravio u svojoj karijeri da bi mogli biti zadovoljni odlukom da se postavi za sefa struke. To je moje vidjenje a ako ti nije sta zahmetli da mi objasnis zasto si ti zadovoljan takvom odlukom i zasto smatras da ce ovaj covjek unaprijediti nas klub..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Samo mi se gade "strucna" misljenja.
Kad vec spominjes Amara, zasto nece da radi u klubu gdje postoji hijerarhija. Pardon, radio je u takva dva kluba i u prvenstvu je bio skroz los.
Kad promasis sansu promasio si je, nece niko reci on je dobar jer ulazi u sanse i promasuje. Kad pocnes zabijati golove tek onda ljudi kazu on ulazi u sanse.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 11:04 pmA fulanje zicera je inace znak da je neko uzasan?Brkoo je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 10:33 pmDerbi protiv Sarajeva na Kosevu fulio mrtvi zicer, protiv Borca isto, tako nastavio i fulao zicere citavu prvu polusezonu, hronican problem imao sa zavrsnicom. Malo je reci uzasan bio. Druga polusezona Adzem ga otpisuje, on ne zeli na posudbu i onda se pojavljuje skroz drugi Zajmovic, igrac sa mnogo vise zelje, elana, prolazi protivnike kako zeli itd, niko se nije nadao da ce momak ovako eksplodirati i biti jedan od nasih najboljih igraca..
Nista to sto se nadje u sansi,nista sto je vjerovatno decko imao i tremu nastupajuci za najveci klub,nista sto se prilagodjavao na saigrace,trenera,igru itd itd
E jesi naveo razlog zbog kojeg je bio los u pm...