Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 11:08 pm

Slovenci kazu da je imao pricu koja nije bila potkrepljena djelima.
Nesto kao Slavko.

Gola
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:12 pm

Svi smo prizivali odlazak Zajmovica i pljuvali ga na sva usta, ismijavali smo momka u najmanju ruku.
Ne moze niko reci da je bio dobar u prvom dijelu sezone, od utakmice pa do treninga nije nista pokazivao ali je decko vjerovao u sebe, ostao i pokazao da je potencijal i da zasluzuje igrati za Zelju. Prvu priliku nije iskoristio ali zato drugu jeste, vjerovatno smo mnoge igrace a i trenere otjerali jer im nismo dali drugu priliku, sto opet dolazi do toga da mi kao navijaci stvaramo prevelik pritisak i da ne trpimo sporo.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Doa1996

pon jun 04, 2018 11:12 pm

hoce li juzna tribina biti u visini istoka?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:14 pm

Ako sam dobro shvatio, neprijatelj kluba si ako nisi zadovoljan necim cime ne trebas biti zadovoljan, barem prema onome sto znas. Da napomenem, lik ima 34 pobjede u trinaest godina karijere.
"Pruzite mu sansu."
Sta mu je ja imam pruzati, vec mu je Uprava pruzila.

"Teren je mjerilo."
Koliko interesantno bi bilo kada bi sada postavio sva imena i prezimena onih igraca koji su prethodnih godina prodifelovali kroz klub a teren im je bio mjerilo.

Ja mu svu srecu ovoga svijeta zelim dok god je na klupi mog voljenog kluba, neka mi se posere u usta i nogom nagura, presretan cu biti.

Ajzea
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:18 pm

"Amar Osim nije imao nikakve reference kada je sjeo na klupu Zeljeznicara."

Fraza koja se takodjer redovno koristi.. Mulalic, Adzem, Kostic..
Je li jedan od njih bio Amar Osim?

barbarez
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:18 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jun 04, 2018 10:01 pm
JA sam skoro pa ubjedjen da ce ovaj uspjeti kod nas.
Samo zbog komentara, ni zbog ceg drugog :D
To je ono najgore,sto vjerujemo da ce napraviti rezultat prije svega zbog neke karme,jer je docekan na noz i kao razocarenje ,nego zato sto posjeduje neki kvalitet.
Mislim da je po pitanju ovog covjeka neki status quo. Upravu su svi koji kritikuju a i ovi drugi. Tacno da je glupo osudjuvati unaprijed covjeka a da ga nismo ni pogledali,ali nazivati idiotima ljude koji kritikuju ovu odluku je zaista brzobrazno. Branite se tezama da je napadnut iz nicega vidjenog i uradjenog,a ne mozete pobiti cinjenicu da covjek nema haman nista ni uradjeno u svojoj karijeri.
Svi ovi koji kritikuju ili su razocarani izborom,za sada su blagoj prednosti za svoj stav,jer shodno fulama u ptedhodnim sezonama,shodno najavama i teznjama da budemo 20 posto jaci ,ovo trenutno bas i nedaje te garancije. Zapamtite niko od ljudi koji kritikuku ne zeli zlo Zelji. I vecina te raje je cesca na tekmama i vise trosi na klub nego ovi sto da im kravu postavis za trenera ,rekli bi opa ludilo...kravlje ludilo nas zahvatilo.
Nekako smo ocekivali vise. Mozda se svi mi opeknemo i covjek uradi vise nego bilo ko,ali ne mozete pobiti cinjenicu,da nismo isli na sigutno,nismo isli na kvalitet,nego smo opet izabrali rizik i nesto potpuno nepoznato,opet se kockamo.
U fudbalu ti ne moze ni Murinjo garantovati uspijeh,ali ne mogu da shvatim da onakve vizije imaju za uredjenje kluba i stadiona i infrastrukture,da prave malo cudo,a ovamo nekako cudne se odluke donose. Najiskrenije zelim da nas ovaj covjek povede na najbolji moguci nacin,i podrzavace ga svi maksimalno,ponavljam cak i vise ovi sto ga pljuju siguran sam,ali nekako me strah tog sportskog segmenta,jer im zelim da isto urade sa njim kao i sa ovim drugim stvarima.
Ponavljam svi mi podrzavamo klub i trenera i igrace. Ali kad i kad su ljudi poceli kritikovati Adzema ,pa on sveze seriju ,pa se onda ovdije pojavi garnitura ljudi koji slavodobitno likuju i kace postove od ljudi jer je aman zaman Ado dobio velikog Husrefa,pobijedili su u diskuaiji,a onda im taj isti Ado svojim tvrdoglavim vizijama popisa se na sve ono sto se radilo predhodnu godinu. I tada naravno nema vas genijalaca koji ste izginuli braneci Adu i sve zivo.
E tako se ponavlja evo vec par sezona,i ne moze se zamjeriti bilo kome ko je ljut ili je skeptican jer je ljude strah gresaka koje su vec bile. Hledajte to malo tako.
Nije brko ,ajzea,grbavica ili ja pljuvac koji mrzi klub. Volimo ga mi vise nego vecina vas. Covjek ima podrsku od sviju nas,jer svi smo mi Zeljo.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u pon jun 04, 2018 11:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:20 pm

Danas sam dozivio dvije nevjerovatne stvari. Prvo je Leon postao jako saburli forumas, a drugo - Ajzea je smirivao raju. Eto dokle je to doslo. :D

Sada ozbiljno, pisati argumentovano i cinjenicno pro ili kontra izbora je dozvoljeno, apsolutno i pozeljno, ali koristiti taj argument da se tjera Uprava je dubiozno i ovaj forum nece biti poligon za takvo nesto. Manijaci stoje uz ovu Upravu i zadovoljni su. Pricajte o izboru trenera koliko hocete, ali pljuvati i iznositi lazi da su ga "svicarski kriminalci" doveli u klub, e to nece niko.

Krcmarevicu, treneru Zeljeznicara, zelim svu srecu i da ako Bog da, vec u Januaru potpise novi ugovor. Kao navijaci, fali nam navijacke kulture i osnovnih manira. Ljubav prema klubu mora biti bezuslovna, a ne da zavisi ni od Uprave, ni od trenera, a ni od igre.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:22 pm

avlami97 je napisao/la:
pon jun 04, 2018 10:22 pm
@Brko, kopiraj svoje prve postove o Zajmovicu.
Brkoo je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:25 pm
shzna je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:15 pm
3. napadac, mlad a ima iskustva koliko toliko. Da necete mozda Ronalda za treceg napadaca?
Ma ne mozes to ovdje objasniti, odmah krece neko ismijavanje. Lik je vjerovatno treca opcija jer prodajom Lendrica i Beganovica ostajemo samo na Nikolicu. Minimalan rizik je dovidjenje ovakvog igraca, a korist moze biti visestruka ako napravi nesto..

Evo ja cu..

BlueSide
Kontakt:

@kAtzie
Al fkt ako sa njim osvojimo titulu a sa tribina se zaori
Krcmaruuuu vinaaa za sviraceee, jos jednu Titulu meniiiiii daaaaaaaaaaaaj :D ludilo
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

ChWilla
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:24 pm

i zrinjski će hladno kao trostruki šampion zaredom dovesti panjinu rustemovića. i vjerovatno ga dobro iskoristiti. jeste i do namještanja, ali nije samo to.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:25 pm

Ajzea je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:25 pm
shzna je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:15 pm
3. napadac, mlad a ima iskustva koliko toliko. Da necete mozda Ronalda za treceg napadaca?
Ma ne mozes to ovdje objasniti, odmah krece neko ismijavanje. Lik je vjerovatno treca opcija jer prodajom Lendrica i Beganovica ostajemo samo na Nikolicu. Minimalan rizik je dovidjenje ovakvog igraca, a korist moze biti visestruka ako napravi nesto..

Evo ja cu..
Kad nisi posten i izvlacis jedan jedini ispravni post, onda cu i ja zalijepiti nesto.
Brkoo je napisao/la:
uto mar 13, 2018 12:21 pm
Meni nije jasno kako neko moze braniti Crnova. Lik je katastrofa. Umjesto da se bori za minute on se ko slina povlaci po terenu. Da ti vidis neku borbu kod njega, pa da kazes haj trudi se, pokusava da se vrati na pravi put ali nista..
Osim onog gola Slobodi apsolutno nista nije napravio u nasem klubu, uz to je vjecito povrijedjen.

Zajmovic je igrac za federalne lige. Steta je sto takav igrac igra u nasem klubu. Nekad su ovakvi igraci dolazili na probu i na kraju im se kulturno zahvalis. Mahalski tip igraca koji gleda samo svoju statistiku. I Crnov i Zajmovic nemaju potrebnu brzinu za poziciju krila, nemaju eksplozivnost, dribling, ne mogu proci protivnickog beka u situaciji 1 na 1 itd..

Nase najbolje lijevo krilo je Zec. On je trenutno totalno van forme kao i vecina ostalih igraca. U napadu je nepredvidiv tako da protivnici nikad ne znaju sta ce uraditi u datom trenutku. U toku one nase pobjednicke serije u prosloj polusezoni pokazao je da moze biti odgovoran i prema nazad..

ChWilla
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:27 pm

da je u jačoj ligi, onaj dribling zajmovića u zenici na gostovanju bi se vrtio na špicama hladno. recimo, na tim stvarima se vidi neko umijeće.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
gavran je napisao/la:
pon jun 04, 2018 11:02 pm
Hoce li biti grijaci?
Samo ako vrate antene, i Amar Osim novac od transfera Samira Bekrica u J. Koreju prebaci na racun Zelje.
Zato clan NO kaze jednom nasem forumasu da je to laz, izmisljotina, nazovi kako hoces.. ;)

@Leon
Receno je da se kopiraju prvi postovi, ja sam to i uradio. On je to, vjerovatno, komentarisao onog trena kada je i imao povoda da komentarise.
Zajmovic je jedno vrijeme bio prelos i svako ko ga je kudio u tom periodu imao je puno pravo na to.
Svakom po zasluzi..

Zakaric je jedno vrijeme bio katastrofalan i svaki navijac je imao puno pravo da to i kaze jer to jeste tako bilo. Kasnije je bio fenomenalan i svaka kritika u tom periodu upucena njemu mogla se shvatiti iskljucivo kao maliciozna. Svakom po zasluzi..

Ovaj kaze da izvadis prve postove o Zajmovicu, ti postavis, dodje drugi i postavi post sa sredine sezone kada je ovaj zaista bio los i kaze da ja nisam posten hahahahhaha
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon jun 04, 2018 11:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:31 pm

To sto Misimovic kaze "kakav pritisak?", ne znaci da je u pravu. Nisu svi Senad, niti svi imaju njegov mentalitet, niti su profesionalci kao on. Kod nas je najmanje profesionalaca, a najvise kafanskih igraca. Tih kratkovidnih parmaka ala Zec, koji ce eto napisati "adio amore" i dobiti tapsanje po ramenu od okolnih bruda dok bicepse stezu stiskajuci crijevo od nargile. A to sto Zeljo trpi, to sto ce taj tihi i mirni Adzem, koji zaista voli Zelju i zivi Zelju, nocima biti budan i sto ce mu se odraziti na zdravlje - to je manje bitno. Strasno je kako nam se ponavljaju stvari i kako smo kratkovidni. Poslije Ode, Adzem. Molim Boga da grijesim.

Moj Zeljo, nekada si trpio znao trpiti i cekati..., a danas je doslo vrijeme gdje hocemo sve sada i odmah. Zato i grijesimo. Ne moze sunce izaci dok ne svane, ni naopako.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:31 pm

Ajzea je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
gavran je napisao/la:
pon jun 04, 2018 11:02 pm
Hoce li biti grijaci?
Samo ako vrate antene, i Amar Osim novac od transfera Samira Bekrica u J. Koreju prebaci na racun Zelje.
Zato clan NO kaze jednom nasem forumasu da je to laz, izmisljotina, nazovi kako hoces.. ;)

@Leon
Receno je da se kopiraju prvi postovi, ja sam to i uradio. On je to, vjerovatno, komentarisao onog trena kada je i imao povoda da komentarise.
Zajmovic je jedno vrijeme bio prelos i svako ko ga je kudio u tom periodu imao je puno pravo na to.
Svakom po zasluzi..

Zakaric je jedno vrijeme bio katastrofalan i svaki navijac je imao puno pravo da to i kaze jer to jeste tako bilo. Kasnije je bio fenomenalan i svaka kritika u tom periodu upucena njemu mogla se shvatiti iskljucivo kao maliciozna. Svakom po zasluzi..
Onda posteno.
Prvi komentar i jest na mjestu ako je prvi.

Al ovaj je negdje poslije nekih njegovih partija, a bas da nema dribling i brzinu. Tu je promasio da valja, a gledao ga je.
Sta je smijesno. Imao je priliku da upozna kvalitete, i onda lupi ovo.

Smjesna je njegova strucnost.
Pozdrav.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon jun 04, 2018 11:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

1921.ba
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:32 pm

samo zajedno mozemo sve ;)

ps. ado hvala ti za sve i zelim da sto prije zdravstveno bude ok, ado je nas, zeljin manijak!
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:34 pm

1921.ba je napisao/la:
pon jun 04, 2018 11:32 pm
samo zajedno mozemo sve ;)

ps. ado hvala ti za sve i zelim da sto prije zdravstveno bude ok, ado je nas, zeljin manijak!
Sve najbolje mu zelim i nadam se da ce ga zdravlje posluziti. Ado je nas, i Ado mora biti dio kluba.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 11:39 pm

avlami97 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
pon jun 04, 2018 10:35 pm
@avlami97
Amar je bio nas covjek, slicno kao i Ado. Radio u omladinskim selekcijama naseg kluba i dobio sansu. Tu sansu je iskoristio i to ne jednom nego u dva navrata i ucinio nas najtrofejnijim klubom u drzavi. Bio mlad, karizmatican i ambiciozan, imao savrsen pedigre u smislu da je bio sin najveceg trenera i jednog od najvecih ljudi uopste sa ovih prostora. Amar je, slozio se neko ili ne, dobitna formula za BHPL bar kada smo mi u pitanju. Ne znam da je otjeran iz katara. Znam da je tamo radio u klubu koji nije imao nikakvih ambicija i Amarov jedini cilj u kataru je bio da zaradi pare..

Ovaj novi trener niti je mlad a niti je nesto napravio u svojoj karijeri da bi mogli biti zadovoljni odlukom da se postavi za sefa struke. To je moje vidjenje a ako ti nije sta zahmetli da mi objasnis zasto si ti zadovoljan takvom odlukom i zasto smatras da ce ovaj covjek unaprijediti nas klub..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
A gdje sam napisao da sam zadovoljan ili nezadovoljan. Dugo pamtim, da bih donosio sud ni iz cega.

Samo mi se gade "strucna" misljenja.

Kad vec spominjes Amara, zasto nece da radi u klubu gdje postoji hijerarhija. Pardon, radio je u takva dva kluba i u prvenstvu je bio skroz los.
Ti si prvi pomenuo Amara pokusavajuci da napravis neku komparaciju njega i covjeka koji u dugogodisnjoj karijeri ima mali milion klubova i 34 pobjede. Pokusaj komparacije covjeka zbog kojeg je nas klub najtrofejniji u drzavi i nekoga ko nije nista u trenerskoj karijeri napravio. Tim trofejima se svaki iskreni navijac ponosi i tesko da ces uspjeti pljuckanjem zgaditi Amara bilo kome bez obzira koliko pokusavao..

S druge strane ako si nezadovoljan ovim trenerom onda mi nikako ne ide da ljude koji kazu da su ne zadovoljni istim nazivas idiotima. Do duse nisi rekao ni da si nezadovoljan kao sto nisi rekao ni da si zadovoljan. Ja nekako tesko mogu biti neutralan kada je bilo sta vezano za nas klub u pitanju.. Pravi sud se ne moze donijeti. To ce se moci na kraju sezone ali biti optimista sa ovakvim rjesenjem tesko da neko moze biti a iz pesimizma ocekivati neku podrsku jos teze..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:40 pm

Mene iskreno brine zasto je Misimovic htio duzi ugovor, a ovaj nema reference za takvo nesto.

S ovim covjekom morate ubosti ako necete svoju propast.

Brkoo
Kontakt:

pon jun 04, 2018 11:40 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
pon jun 04, 2018 11:04 pm
Brkoo je napisao/la:
pon jun 04, 2018 10:33 pm
avlami97 je napisao/la:
Derbi protiv Sarajeva na Kosevu fulio mrtvi zicer, protiv Borca isto, tako nastavio i fulao zicere citavu prvu polusezonu, hronican problem imao sa zavrsnicom. Malo je reci uzasan bio. Druga polusezona Adzem ga otpisuje, on ne zeli na posudbu i onda se pojavljuje skroz drugi Zajmovic, igrac sa mnogo vise zelje, elana, prolazi protivnike kako zeli itd, niko se nije nadao da ce momak ovako eksplodirati i biti jedan od nasih najboljih igraca..
A fulanje zicera je inace znak da je neko uzasan?
Nista to sto se nadje u sansi,nista sto je vjerovatno decko imao i tremu nastupajuci za najveci klub,nista sto se prilagodjavao na saigrace,trenera,igru itd itd

E jesi naveo razlog zbog kojeg je bio los u pm...
Kad promasis sansu promasio si je, nece niko reci on je dobar jer ulazi u sanse i promasuje. Kad pocnes zabijati golove tek onda ljudi kazu on ulazi u sanse.

On je promasivao sanse, mrtve zicere citavu polusezonu. Zamisli protiv Sarajeva na Kosevu da je zabio za 0:2, u tom trenutku imas i igraca vise i bukvalno rjesavas utakmicu.

Ono sto je vazno i hvala Bogu da je dokazao da moze igrati u Zelji i ne samo igrati nego i biti jedan od najvaznijih igraca. Nek nastavi ovako i jos bolje od ovoga..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pon jun 04, 2018 11:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava