Brat dao gol za Nigeriju protiv Atletica u nekoj prijateljskoj utakmici prije nekoliko sedmica.
Gdje igra taj Alejč?
To je namjerno, da ne zna o kojem klubu je rijecPompey je napisao/la:A gdje ti je kragna, a gdje su baklave, a gdje ti je nas grb???
Nista to tebi ne valja, nece ni Sinan svasta objavljivati
Ma znam, zezam se ja malo
A najavise da bi jedna od garnitura trebala imati samo ova krila umjesto grba. Vidit cemo kako izgleda.Pompey je napisao/la:Ma znam, zezam se ja malo
Vidjecemo sta ce raditi sa grbom za 100. rodjendan.
A Boga ti ko odredjuje to u kojim cemo dresovima igrati? Jel kojim slucajem Pekic, pa da popricamo sa covjekom
Valjda postoje neka pravila, ali mogli su ih bar izbjeci nekim kombinacijama, kao npr. Plavi dres - bijeli sorc u Banja Luci. Meni je ono super izgledalo. Ove svijetlo-plave su toliko iznosili da su svima dosadili...Pompey je napisao/la:A Boga ti ko odredjuje to u kojim cemo dresovima igrati? Jel kojim slucajem Pekic, pa da popricamo sa covjekomBlwD je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 5:42 pmA najavise da bi jedna od garnitura trebala imati samo ova krila umjesto grba. Vidit cemo kako izgleda.Pompey je napisao/la: Ma znam, zezam se ja malo
Vidjecemo sta ce raditi sa grbom za 100. rodjendan.
Naravno, ako druga i treca ne budu sluzile samo da se broji da ih imamo![]()
Ja se samo nadam da je bilo problema sa diadorom i da smo zbog toga bili prisiljeni igrati u ovim dresovima citav drugi dio.
Sta se palis odmahPlava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 6:41 pmdaj ba kakav redizajn grba jestel vi normalni
nea ljepseg grba na dunjaluku jebes juve jebes siti mi smo zeljo
Imamo tu MujagicaPlava Porodica je napisao/la:Ja bih doveo Fajića ko rezervu.. jebeš mu mater treba nam jedan dvometraš.
pa kajkut kad uđe kad nabijamo loptu na njega frajer nijednom nije skočio a kamoli duel uzeo.