Ma vala i Ivan je na kraju sezone zakazao i dobio otkaz.
Mislim da su Kodro/Mesa/Sablic bolje opcije.
Kodro i Sablic znaju ligu, a Mesa je morao pratit dok je bio selektor..a vala prati i zelju
Pa evo, prestalo je, ali teren nije natopljen nego je potopljen a ljudi moraju kopati zemlju (čitaj blato).. na hajr
aBdLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 5:34 pmZeljo je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 5:25 pmhttp://sport1.ba/premijer-liga-bih/bivs ... vih/119973Leon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 5:19 pmSmajic. E svasta.
Ma nema sanse!
Al optimista sam ako on dodje jer se nama ne svidja. Valjat ce 100%
P.S. Gdje je uopce taj clanak, na ovom portalu nema nista?![]()
![]()
![]()
Lik vodio Sion U 21 i to mu najjaci angazman
Nadam se da ce promasiti i da ce na klupu Ivan.
reference cine strucnjaka. on ih nema da bi mogli tvrditi da je "kvalitetan fudbalski strucnjak". mi bi mu bili prvi ozbiljan tim koji bi samostalno vodio. to je realno.Izlija je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 5:52 pmPonašate se kao da imate max 13 godina, Smajić nije krampa čak šta više jako je kvalitetan fudbalski stručnjak. Gdje god je radio ljudi o njemu fino pričaju i cijene ga kao stručnjaka i kao vrijednog radnika, ima dobar osjećaj za mlade fudbalere i njihove potencijale, zna izgraditi igrača i izvući max iz njega, imao je nesreću da je povrijedio kičmu na jednom treningu koja ga je umalo paralizovala što je gotovo okončalo njegovu trenersku karijeru a ubjeđen sam da nije bilo nesreće mogli bi samo sanjati o stručnjaku kao što je Admir, ne navijam da dođe ali ipak malo poštovanja prema ljudima kojim ni cipele ne možete obrisati.
Ne mogu da vjerujem da nemamo boljeg veznog...pa Misimovic je u ovoj formi bolji.
Igrat ce dok ne nadje klub, znaci ovu i jos jednu utakmicu. Tomic za njega izmislio svijet.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:25 pmNe mogu da vjerujem da nemamo boljeg veznog...pa Misimovic je u ovoj formi bolji.
Pa Blagojevic je za njega igracina, da ne spominjem Ramica. Pa i Stojan Vranjes na pravoj poziciji ako je postavljen.Omar500 je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:28 pmIgrat ce dok ne nadje klub, znaci ovu i jos jednu utakmicu. Tomic za njega izmislio svijet.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:25 pmNe mogu da vjerujem da nemamo boljeg veznog...pa Misimovic je u ovoj formi bolji.
Ide momak u Galatustorm_raider je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:32 pmPa Blagojevic je za njega igracina, da ne spominjem Ramica. Pa i Stojan Vranjes na pravoj poziciji ako je postavljen.Omar500 je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:28 pmIgrat ce dok ne nadje klub, znaci ovu i jos jednu utakmicu. Tomic za njega izmislio svijet.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:25 pm
Ne mogu da vjerujem da nemamo boljeg veznog...pa Misimovic je u ovoj formi bolji.
Nadam se da je ovo neka sala i da se on pokusava nametnuti sam preko portala.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:35 pmStojan Vranjes nije. Spor do zla Boga.
Blagojević nema naše državljanstvo.
pa ovo postaje šega.. čuj smajić allahu dragi haahahahahahahahhahahaha