Oni kad pogledaju neku utakmicu nase lige, misle da je Bundesliga u pitanju. Ljudi imaju jedan normalan stadion, sta dalje pricati. Kvaliteta fudbala izmedju nas i njih je nebo i zemlja. Ekipa sa Malte za koju je u tom trenutku igrao Edin Murga je zamalo izbacila West Ham United 2015 godine, na penale izgubili ako se ne varam. Jel to znaci da su lige iz kojih dolaze Birkirkara i West Ham podjednake jer su ovi jedva izbacili ekipu sa Malte? Ili Rijeka kad izbaci Stuttgart. Za neke bi u tom trenutku Rijeka mogla da se bori za sredinu tabele u Bundesligi. Pogresno rezonujemo snagu neke lige.Eric Cantona je napisao/la: ↑čet maj 24, 2018 6:39 pmUEFA rankings for club competitions
Vidi se iz priloženog da smo ''sila''![]()
Ja sad sa stadiona.Jos antene skinuli nisu.Mjere nesto oko lokomotive na istoku.Neko razbio staklo na onom kontejneru na istoku.Na jugozapadu zmije u haliTheSvenderMan je napisao/la: ↑čet maj 24, 2018 5:55 pmMolim vas da prestanete fotosopirati slike. Na grbavici se nista ne desava, oci su nam zamazane, globalno zatopljenje je laz i zemlja je ravna. Prestanite nas lagati, hvala lijepo.Leon_Professional je napisao/la:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vala brate ako konačno ne može upast novopečeni reprezentativac i igrač koji je bio interesantan Rijeci umjesto Bogičevića ili Keme..e ja ne znam onda.Brkoo je napisao/la: ↑čet maj 24, 2018 7:43 pmJa sam uvjeren da je Adzem bio na klupi da bi mi razvalili Zetu i prosli Svedjane ili ako nista pruzili jaci otpor. Imali smo takvu ublehu na klupi u vidu Slavke Petrovica kojem je Zakaric igrao kao lijevo krilo, Ugljesa u vezi itd.![]()
Nisam ja napisao da je Bakrac los igrac, ali igra i dominira u ligi koja je dosta slabija od nase. Treba fino procijeniti da li ima kvalitet ili nema za nas klub da nas kasnije ne bi glava bolila i da ne bi govorili da smo umjesto Bakraca mogli placati bar dva dobra igraca..
Ma propast dinastije misimović,ForzaLjoZe je napisao/la: ↑čet maj 24, 2018 9:11 pmMislim da svjedocim pocetku propadanja kluba. Dakle, 2018/19 ce u smislu podrske klubu ostaviti trajne posljedice na isti.
Ovisno o ljestvici koju podigne ova uprava, zavisit ce i pad.
Sve je vezano za posjetu, atmosferu i navijanje, tj. odsustvo istih. Refleksa na brzo zasicenje. Samo ako napravimo jak evropski iskorak, sve se moze zaustaviti i vratiti vjera ljudima u Zelju kao nekada.
Zivi bili pa vidjeli.
To mozda ti tako osjecas zbog izgubljene Titule ali vjeruj mi za dvije sedmice ces molit da opet pocinje sezona i da opet gledas Zelju. Pa koliko puta sam ja sebi rekao neces ici da gledas manekene i opet odem.ForzaLjoZe je napisao/la: ↑čet maj 24, 2018 9:11 pmMislim da svjedocim pocetku propadanja kluba. Dakle, 2018/19 ce u smislu podrske klubu ostaviti trajne posljedice na isti.
Ovisno o ljestvici koju podigne ova uprava, zavisit ce i pad.
Sve je vezano za posjetu, atmosferu i navijanje, tj. odsustvo istih. Refleksa na brzo zasicenje. Samo ako napravimo jak evropski iskorak, sve se moze zaustaviti i vratiti vjera ljudima u Zelju kao nekada.
Zivi bili pa vidjeli.
freza zemlju sadimo luk za cevabdzinicu zeljo