elvedin a ne armin

Samo hocu reci da nije isto raditi u reprezentaciji i raditi u klubu i da on nije los koliko je to reprezentacija prikazala.Amidza je napisao/la:Ne kontam te druze. Ako to ne dovodi u pitanje njegove trenerske, pa i ljudske kvalitete, onda sta dovodi...
to je ta bezuslovna ljubav.
A hajde mi reci gdje i sta se taj Lalatovic dokazao i zasto bi on bio dobar za nas?
Zato jer psuje i jer budalesa, a to je furka.stila je napisao/la: ↑sri maj 23, 2018 2:40 pmSimo Krunic je vece uspijehe od Lalatovica napravio u Srbiji!Pa ovaj je sa mrtvom Jagodinom uzeo kup 2013!
Bio proglasen najbolji trenerom te godine!
Ovaj drugi mjenjao klubove u srbiji ko carape. Ja fakat ne znam na osnovu kojih vi parametara zelite Lalatovica!
Ne stavljam smajli bezvezeLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 23, 2018 2:33 pmA hajde mi reci gdje i sta se taj Lalatovic dokazao i zasto bi on bio dobar za nas?
To sto budalesa i sto je to neka furka, jel zbog tog?
Po tom rezonu i od Adzema moze nekad nesto biti.Amidza je napisao/la: ↑sri maj 23, 2018 2:49 pmNe stavljam smajli bezvezeLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 23, 2018 2:33 pmA hajde mi reci gdje i sta se taj Lalatovic dokazao i zasto bi on bio dobar za nas?
To sto budalesa i sto je to neka furka, jel zbog tog?i ne znam o njemu dovoljno da kazem "to je to," ali sam ga upratio. I nije naravno sto budalesa, nego jer je bolje zaganjati takav profil trenera, ne mora konkretno on; mlad, moderan, ambiciozan, autoritativan, gladan uspjeha, vec ima poprilicno seniorskog iskustva...nego se vratiti na isto.
Naravno da ni on nije ni A od Amara, ali s obzirom da od Amara nema nista, sta da radimo. U svakom slucaju je bolja opcija od neke isluzene rage od PLBiH trenera sa limitiranim shvatanjima ili od nekog bivseg selektora. Ja to gledam ovako: bolje je i rizikovati s nekim, nego dovesti nekoga od koga u startu znas sta da ocekujes i kakav fudbal ce igrati. Od Lalatovica nekad moze biti nesto, od nekog 60godisnjaka koji je jos u PLBiH ili u drugoj ligi Francuske, Svicarske, sta ja znam - nece nikad nista.