sri maj 23, 2018 1:57 am
Realno to je po meni glupa navijacka, bez uvrede, te floskule "ratnici, borci, glavom na kopacku" itd..
Koja dobra i uspjesna ekipa ima 11 takvih igraca, u svakoj imate 2, 3 takva igraca koja su malo vise motivisana i koji su malo tempramentniji od ostalih i uglavnom imaju tehnicke ili fizicke nedostatke.
Ja samo hocu covjeka koji zna napraviti tim, a tim se sastoji iz razlicitih profila igraca, od onog za kojeg neko treba trcati al koji ce ti majstorijama, pasovima i golovima rijesit utakmicu, onog koji ce upravo za prethodno opisanog trcati, onih koji znaju predriblati igraca i uputiti dobar centarsut, onog koji zna korostiti prostor i dati go, onog koji ga zna odbraniti, onih koji znaju pokvariti sistem i taktiku protivnika itd..
Nama treba trener, mi dobre igrace imamo tj imali smo ih ako je istina da ovih par odlazi.
Adzem nije znao napraviti tim, odnosno u jednom momentu ga je imao pa ga je i sam unistio.
Lose mi je kad vidim da se ljudi nekom naklate na kosti tipa sada Vranjesu, slicna prica je u reprezentaciji sa Pjanicem. Nije samo dovoljno imati dokazanog igraca i staviti ga ofrlje u tim, Vranjes je 100% doktor za ovu ligu al ti je beskoristan iza napdaca, isto kao sto je Pjanic koji je na zadnjem veznom napravio svjetsku karijeru zavaljen u repci jer je blizi golu. Al kod nas odma pocinju price nije vrijedan, nece itd..