Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 23, 2018 1:51 am

Nije lako naći dobrog renera ne može se to preko noći desiti. Ima još vremena do početka priprema.
Nadam se da neće biti neko iz naše lige. Treba nam neko ko ima evropskog iskustva da unese evropski još bolje njemački mentalitet u ove balkanske glave od igrača.

cikazubo
Kontakt:

sri maj 23, 2018 1:57 am

Realno to je po meni glupa navijacka, bez uvrede, te floskule "ratnici, borci, glavom na kopacku" itd..
Koja dobra i uspjesna ekipa ima 11 takvih igraca, u svakoj imate 2, 3 takva igraca koja su malo vise motivisana i koji su malo tempramentniji od ostalih i uglavnom imaju tehnicke ili fizicke nedostatke.
Ja samo hocu covjeka koji zna napraviti tim, a tim se sastoji iz razlicitih profila igraca, od onog za kojeg neko treba trcati al koji ce ti majstorijama, pasovima i golovima rijesit utakmicu, onog koji ce upravo za prethodno opisanog trcati, onih koji znaju predriblati igraca i uputiti dobar centarsut, onog koji zna korostiti prostor i dati go, onog koji ga zna odbraniti, onih koji znaju pokvariti sistem i taktiku protivnika itd..
Nama treba trener, mi dobre igrace imamo tj imali smo ih ako je istina da ovih par odlazi.
Adzem nije znao napraviti tim, odnosno u jednom momentu ga je imao pa ga je i sam unistio.

Lose mi je kad vidim da se ljudi nekom naklate na kosti tipa sada Vranjesu, slicna prica je u reprezentaciji sa Pjanicem. Nije samo dovoljno imati dokazanog igraca i staviti ga ofrlje u tim, Vranjes je 100% doktor za ovu ligu al ti je beskoristan iza napdaca, isto kao sto je Pjanic koji je na zadnjem veznom napravio svjetsku karijeru zavaljen u repci jer je blizi golu. Al kod nas odma pocinju price nije vrijedan, nece itd..

MrRiccoli
Kontakt:

sri maj 23, 2018 3:58 am

Kad uzmemo u obzir sva ulaganja od januara 2016 godine kad se krenulo od kupovine semafora pa nadalje, zatim akcija kupi stolicu za evropsku Grbavicu, pa izgradnja istocne tribine, radovi pred tekmu sa Belgijom i sad izgradnja terena doci cemo do podatka da je od januara 2016 godine ulozeno ukupno 4.150.000 KM stadion plus jos sto ce savez uloziti u hibrid, brojčanike i pokrivanje istoka. Ovo je podatak od kojeg se covjek najezi.

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 23, 2018 5:19 am

E ako bi graovac u nekom slucaju i osto dobar bi bio i onaj iz sutjeske
1,90 dobio poziv za reprezentaciju, dolazi u godinama kad i ramovic.. po onoj statistici larsovoj lakse realu dati go nego sutjeski
poobarali sve rekorde ko onomad mi sa gušom :kafa:
nama ba treba nova dva stopera ako graovac ne ostaje.. vakat je za penzije moj bogi, a kemica na klupu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 23, 2018 6:26 am

Jutrošnje mahalske iz Avaza.
Zakarić 100% ide, kao dosta klubova je u igri, sad protiv pitara ga neki holanđani i bugari pratili, a kao navodno ne puštamo ga ispod 200k eura.
Ponuđeni su uslovi Graovcu Jovanu i Voji.
Daniel skoro pa sigurno ide, hoce u inostranstvo; Jovan je dobio ponudu ali i Zrinjski se interesuje ali kao da prvo vidi šta mu mi nudimo; te Vojo kao najviše šanse ima da ostane od ove trojke.
Adžem juče predao izvještaj o sezoni..
u narednih par dana bi se trebala znati sudbina svih njih :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sri maj 23, 2018 7:43 am

Zakaric moze ici za 350 000 eura. Sa Graovcem se pregovara, znace se brzo.

Mi sljedece sezone Sabanadzovica moramo promovisati, ovakav talenat se ne smije ispustiti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

sri maj 23, 2018 7:44 am

Evo izvjestaj uz kaficu

phpBB [video]

Paranoja
Kontakt:

sri maj 23, 2018 8:09 am

Brkoo je napisao/la:
sri maj 23, 2018 12:59 am
Paranoja je napisao/la:
sri maj 23, 2018 12:00 am
Iznenađujuće su velike šanse da zadržimo oboje Blagojevića i Graovca ako budu mežu najplaćenijima u našim redovima. A što se Anela i Hajdarevića tiče, vjerujem da bi i ponuda od 500.000 eura sada Želji bila zadovoljavajuća sa obzirom na izostanak LP, da li će do takve ponude doći Bog zna..
Evo primjer Sabanadzovica(mada ovo vazi i za nase ostale talentovane igrace)ugovor mu je do ljeta 2020-te, u kontinuitetu igra dobro(samo protiv slobode u tuzli odigrao lose), za njega se zanimaju jaki klubovi iz liga petice, medju njima je i Roma i umjesto da se Anel nagradi za svoje igre, da mu se poveca plata i produzi ugovor na jos par godina, npr. do ljeta 2022(sto je praksa u normalnim klubovima) mi kao da cekamo da udje u zadnju godinu ugovora i onda cemo ga umjesto za minimalno 2 miliona eura(plus procenat 20% od naredne prodaje) mi prodati za par stotina hiljada eura i to ce nam kao biti uspjeh, ali zato mozemo vece plate davati raznim Kajkutima, Crnovima i ostalim istrosenim igracima, oni su kao neke prevage.

Sa Zakaricem umjesto da se sjedne u januaru i produzi ugovor da klub zaradi mnogo novca, dolazimo u situaciju da zavisimo od igraca koji moze potpisati predugovor sa nekim drugim klubom i da nas klub feninga ne zaradi. Pustili su da ugovori Graovca i Blagojevica dodju u ovu fazu umjesto da se mnogo ranije sa njima sjelo i dogovorilo. Zrinjski potpisa ugovor sa svojim kadetom na 3 godine dok mi nesto kao cekamo za Mujica. Kad nam ga neko ispred nosa pokupi bice kasno ali dok to Alihodzic skonta..

Ako bi u nekom slucaju sad prodali dijamanta poput Sabanadzovica za 500 hiljada eura nek u klubu svi izvrse harakiri..
Sto posto si u pravu druže, dovođenje Vranješa je nas unazadilo rekao bih umjesto da je bilo pojačanje. Jeo je minute naših juniora a osim par slobodnjaka, nije doprinio ništa više nego li oni a najplaćeniji je naš igrač. Uporedite Stevanovića kada je igrao za nas i bio najplaćeniji i njegov doprinos i na drugu stranju Vranješov, sad u svakom slučaju moraš pojesti govno, ili će ti igrati opet i jesti minute dva najperspektivnija talenta koje si imao od kako je otišao Hadžiahmetović, ili će sjediti na klupi za enormne pare umjesto kojih si mogao plaćati dva recimo odlična beka za naše lige... Plan je i Dacić da se promoviše, kako učiniti to kada je npr Žera imao svega 200 minuta otprlike u drugom dijelu polusezone a ovaj bi bio iza njega...

teatrale36
Kontakt:

sri maj 23, 2018 8:41 am

Omar500 je napisao/la:
uto maj 22, 2018 11:50 pm
Dosao mi je Jahic, dosao Kerla, jos samo da me Buba razocara :lol:
Ne bi Buba garant razočarao, osim ako bi ga stručnjak Adzem stavio da brani ili da bude zamjena Mehremiću! :o

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 23, 2018 8:45 am

MrRiccoli je napisao/la:
uto maj 22, 2018 5:31 pm
https://youtu.be/tSOt3fRJr6E krov na sjeveru je zreo za ovo sa pocetka klipa
ouuu kako bi to valjalo....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 23, 2018 8:47 am

nije bio ni blizu najplaćenijeg stevanović... :kafa:

a ovo za kemu...on iako je puno duže u pričama, ustvari igra jednu sezonu za seniore. i to ne stalno. a napreduje i u tegobnim okolnostima i lošoj atmosferi. on može biti bar odličan za našu ligu, naročito ako mu imadne ko skrenuti pažnju gdje griješi.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

sri maj 23, 2018 9:13 am

a dialiba jeste bio počeo kao bek kod nas.
gradi željo boli te *****

igla
Kontakt:

sri maj 23, 2018 9:27 am

Buba na zadnjeg veznog, može trčat, taman da Vranješ ostane špic.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri maj 23, 2018 9:55 am

ukupno gledalaca ove sezone i prosjek:

slika
100/94/37/34 - i to je to!

Gola
Kontakt:

sri maj 23, 2018 10:37 am

"Ako budem igrao u Spaniji, Zelju cu da volim najvise."
Redzic Eldar, 8 godina.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 23, 2018 10:38 am

Cuj Vojo najvece sanse da ostane. P a hajd i nije lose iako nije kiler i golgeter dobar je u ucestvovanju u igri. Najvaznije je da vidimo ko ce nam biti trener pa da vidimo kakvu on igru preferira, da li igra sa napadacem "Target man" ili ovako kao sto je Vojo, jer Vojo ne moze biti "Target man". Zasto ce ti onda napadac ako ce ti se igra zasnivat na ubacajima, nabijanju na napadaca,...

Jovanu ce Zrinjski sigurno dati vise, eh sad da li ce on radi emocija ( ako ih ima ) ostati kod nas za nesto manji iznos.
Nadam se da hoce.

Za Graovca ne ocekujem da ima 1% sanse da ostane. Moze on otici negdje gdje ce igrati za 3-4 puta vise nego ovdje smo mu mi mozemo dati.

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 23, 2018 10:42 am

Brkoo je napisao/la:
sri maj 23, 2018 12:59 am

Evo primjer Sabanadzovica(mada ovo vazi i za nase ostale talentovane igrace)ugovor mu je do ljeta 2020-te, u kontinuitetu igra dobro(samo protiv slobode u tuzli odigrao lose), za njega se zanimaju jaki klubovi iz liga petice, medju njima je i Roma i umjesto da se Anel nagradi za svoje igre, da mu se poveca plata i produzi ugovor na jos par godina, npr. do ljeta 2022(sto je praksa u normalnim klubovima) mi kao da cekamo da udje u zadnju godinu ugovora i onda cemo ga umjesto za minimalno 2 miliona eura(plus procenat 20% od naredne prodaje) mi prodati za par stotina hiljada eura i to ce nam kao biti uspjeh, ali zato mozemo vece plate davati raznim Kajkutima, Crnovima i ostalim istrosenim igracima, oni su kao neke prevage.

Sa Zakaricem umjesto da se sjedne u januaru i produzi ugovor da klub zaradi mnogo novca, dolazimo u situaciju da zavisimo od igraca koji moze potpisati predugovor sa nekim drugim klubom i da nas klub feninga ne zaradi. Pustili su da ugovori Graovca i Blagojevica dodju u ovu fazu umjesto da se mnogo ranije sa njima sjelo i dogovorilo. Zrinjski potpisa ugovor sa svojim kadetom na 3 godine dok mi nesto kao cekamo za Mujica. Kad nam ga neko ispred nosa pokupi bice kasno ali dok to Alihodzic skonta..

Ako bi u nekom slucaju sad prodali dijamanta poput Sabanadzovica za 500 hiljada eura nek u klubu svi izvrse harakiri..
Mi uglavnom sve i radimo 5 do 12, pa tako cemo i nastaviti izgleda...

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 23, 2018 10:46 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 23, 2018 10:38 am
Cuj Vojo najvece sanse da ostane. P a hajd i nije lose iako nije kiler i golgeter dobar je u ucestvovanju u igri. Najvaznije je da vidimo ko ce nam biti trener pa da vidimo kakvu on igru preferira, da li igra sa napadacem "Target man" ili ovako kao sto je Vojo, jer Vojo ne moze biti "Target man". Zasto ce ti onda napadac ako ce ti se igra zasnivat na ubacajima, nabijanju na napadaca,...

Jovanu ce Zrinjski sigurno dati vise, eh sad da li ce on radi emocija ( ako ih ima ) ostati kod nas za nesto manji iznos.
Nadam se da hoce.

Za Graovca ne ocekujem da ima 1% sanse da ostane. Moze on otici negdje gdje ce igrati za 3-4 puta vise nego ovdje smo mu mi mozemo dati.
E ako opet Zrinjski više ponudi bacit cu se majke mi..
Pa bolan imaš najboljeg igrača u ligi na toj poziciji koji je VOLJAN ostati i ti ga prepustiš jer je preskup.. ali zato nek nisu vranjesi zahirovici.. Ja garantujem da nema trenutno boljeg igraca koji je dzaba a da bi igro kod nas.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Gola
Kontakt:

sri maj 23, 2018 10:47 am

"Ja i moj brat redovno idemo na utakmice da gledamo svog Zelju. Volim ga, ne znam ni ja sto ga volim."
A.D.

"Ako me pitate zasto volim Zelju, zato sto kad god Zeljo igra neku bitnu utakmicu, moj tata Igor zavrsi u hitnoj pomoci, jer ljubav boli a njemu daju injekije."
D.K.

Pa ima li ista draze od djece.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

omladina1921zeljina
Kontakt:

sri maj 23, 2018 10:50 am

Nikad neću zaboravit njegove utakmice u Evropi. Prve mislim. Sveti Jovan Krstitelj Blagojević. Ćelava gospa. Nadam se da će ostati.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava