Sporo ovo ide, s obziro da je rok 60 a da hoce skratiti na 45 ovo mi nije tempo koji moze nadoknaditi pola mjeseca

Ma znao sam da ide plava trava al nisam znao da treba drenaža za plavu travu
Ma ne ide sporo tempo je dobar jer se vjerovatno dozira po tome kad ce trava biti spremna da se prevuce tako da nema potrebe srljati sve zavrsiti pa cekati travuLeon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:09 pmSporo ovo ide, s obziro da je rok 60 a da hoce skratiti na 45 ovo mi nije tempo koji moze nadoknaditi pola mjeseca![]()
ma vala krov na Sjeveru ima rupa ko' nanin đevđir pa nešto nisam siguran da bi ono bilo dovoljnoMrRiccoli je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:31 pmhttps://youtu.be/tSOt3fRJr6E krov na sjeveru je zreo za ovo sa pocetka klipa
Ja mislim da je krov na sjeveru isplatnije prodati u otpad pa napraviti novi nego popravljati. Ne znam da li postoji razlog za onako veliku i tesku konstrukciju krova, ja mislim da se ono (iz mog ugla vidjenja) moze odraditi sa puno laksim i jeftinijim materijalima.Izlija je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:39 pmma vala krov na Sjeveru ima rupa ko' nanin đevđir pa nešto nisam siguran da bi ono bilo dovoljnoMrRiccoli je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:31 pmhttps://youtu.be/tSOt3fRJr6E krov na sjeveru je zreo za ovo sa pocetka klipa
Mislim da tu veliku ulogu igraju i vremenske prilike u gradu, naročito zimi. Pretpostavljam da je zbog toga i ovakva konstrukcija.zubanovic89 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:56 pmJa mislim da je krov na sjeveru isplatnije prodati u otpad pa napraviti novi nego popravljati. Ne znam da li postoji razlog za onako veliku i tesku konstrukciju krova, ja mislim da se ono (iz mog ugla vidjenja) moze odraditi sa puno laksim i jeftinijim materijalima.Izlija je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:39 pmma vala krov na Sjeveru ima rupa ko' nanin đevđir pa nešto nisam siguran da bi ono bilo dovoljnoMrRiccoli je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:31 pmhttps://youtu.be/tSOt3fRJr6E krov na sjeveru je zreo za ovo sa pocetka klipa
Jer nema krova brate, a gradili su tako da ne može propuštati tribina vodu u poslovne. I to su i uradili, i to je sasvim normalno. Zato dolazi do nakupljanja vode na tribini, i pucaju ti površinski slojevi.kvalitet je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 6:08 pmJa, laik, imam jedno pitanje za ove što kao nešto znaju o građevinarstvu, a tiče se istočne tribine.
Ovako, da li je moguće na istočnu tribinu nanijeti neki glatki sloj ili slično? Jer, stalno su neki kamenčići prisutni, neravno je nekakvo, uz to je na nekim dijelovima beton popucao ili kako se već kaže (kažu Butmir dobar). Eh, ako može, koliko to košta i jesu li u klubu o tome razmišljali kad se natkrije tribina? Hvala.
Ja, ja, shvatam. No, eto, trebao bi biti krov koji će onemogućavati kišu, snijeg... može li se sad, naknadno, nanijeti taj glatki sloj i koliko bi to koštalo?AsharaK je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 6:13 pmJer nema krova brate, a gradili su tako da ne može propuštati tribina vodu u poslovne. I to su i uradili, i to je sasvim normalno. Zato dolazi do nakupljanja vode na tribini, i pucaju ti površinski slojevi.kvalitet je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 6:08 pmJa, laik, imam jedno pitanje za ove što kao nešto znaju o građevinarstvu, a tiče se istočne tribine.
Ovako, da li je moguće na istočnu tribinu nanijeti neki glatki sloj ili slično? Jer, stalno su neki kamenčići prisutni, neravno je nekakvo, uz to je na nekim dijelovima beton popucao ili kako se već kaže (kažu Butmir dobar). Eh, ako može, koliko to košta i jesu li u klubu o tome razmišljali kad se natkrije tribina? Hvala.
Može naravno, al ne shvataj me kao nekog eksperta. Ja samo na mješalici radim.kvalitet je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 6:26 pmJa, ja, shvatam. No, eto, trebao bi biti krov koji će onemogućavati kišu, snijeg... može li se sad, naknadno, nanijeti taj glatki sloj i koliko bi to koštalo?AsharaK je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 6:13 pmJer nema krova brate, a gradili su tako da ne može propuštati tribina vodu u poslovne. I to su i uradili, i to je sasvim normalno. Zato dolazi do nakupljanja vode na tribini, i pucaju ti površinski slojevi.kvalitet je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 6:08 pmJa, laik, imam jedno pitanje za ove što kao nešto znaju o građevinarstvu, a tiče se istočne tribine.
Ma ima ali je i ovaj na Marakani bio užasanIzlija je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:39 pmma vala krov na Sjeveru ima rupa ko' nanin đevđir pa nešto nisam siguran da bi ono bilo dovoljnoMrRiccoli je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 5:31 pmhttps://youtu.be/tSOt3fRJr6E krov na sjeveru je zreo za ovo sa pocetka klipa