A Sinana budale, majko draga.Amar927 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 9:44 amNa sinanovom portalu tekst vezan o tome ko nas napusta.Pise da nas napustaju Kajkut i Crnov da ugovori se nece produzivati,Zakaric navodno blizu Olimpije a i da nas Graovac napusta.Modic i Projic navodno dogovorili raskid saradnje i Adzem nas nece voditi iducu sezonu.Blagojevic voljan ostati uz poboljsan ugovor i pregovara se sa Vojom o njegovom ostanku.
Graovac je odigrao odličnu sezonu. Iako igra na poziciji stopera postigao je i neke ključne golove za Željezničar, a navijači su bili posebno oduševljeni njegovim zalaganjem. Njemu je istekla jednogodišnja posudba iz kiparskog Apolona. Iako je na početku ove sezone bilo govora da bi se Graovac duže mogao zadržati na Grbavici, teško je vjerovati da će nakon odličnih partija ove sezone potencijalni reprezentativac BiH i dalje igrati na premijerligaškim terenima.
Ma da, ono bitno je da su vrata i da se ovako vertikalno rotiraju oko svoje ose, inace bi to nasa stoka sve raz*balateatrale36 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 10:49 amNisu bas ovakvi ali slični budu na stadionima ,rešetkasta vrata koja ti otvaras sa kartom koju prislonis na senzor.
Mislio je na malog Besirevica naseg lijevog beka, a i dalje ne kontam sto nikad nije dobio priliku u seniorskom timu, pa sasvim je solidan bio.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 12:27 amMa kakav Besirevic ljudi moji, pa mi ne mozemo istok zavrsit, a kamoli za nekog igraca da platimo obestecenje koji je reprezentativac i ima vrhunskog menagera koji mu sad moze zavrsiti transfer u Belgiji, Turskoj ili Norveskoj. Nerealna je ta prica, imamo mi materijala i sa Blagojevicem, Graovcem, Vecom i ovim nasim draguljima, ali nas jebe nesto sasvim drugo...
Ja ova neka sto sam vidjao čisto sumnjam da mogu razvaljivati, nekako mi bas izgledaju teska ,masivna i tako mada sto kazes kakvih sve ljudi imaa i sta su spremni uraditi.azbaha je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 10:50 amMa da, ono bitno je da su vrata i da se ovako vertikalno rotiraju oko svoje ose, inace bi to nasa stoka sve raz*balateatrale36 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 10:49 amNisu bas ovakvi ali slični budu na stadionima ,rešetkasta vrata koja ti otvaras sa kartom koju prislonis na senzor.
Ovo izgleda bas dobro, ovo je bas napredak u pravom smijeru.
Nije u redu da se prozivaju navijaci. Ti ces doci, doci cu i ja, ali to sto kazes tih 7-8.000 je razlika od 5000 u odnosu na ovo koliko nas dolazi a i takvi smo pojam u drzavi, dakle najbolji navijaci i najposjeceniji stadion. Navijaci su prvaci drzave svake godine po brojnosti i po popunjenosti stadiona, prvaci drzave u broju donacija i podrsci klubu za infrastrukturne i druge projekte.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 11:41 amMeni je najviše ostao u glavi podatak da je prihod od ulaznica prepolovljen. Mislim nije ni trebala neka matematika za to, moglo se "na oko" vidjeti da nas fali pola. To mi najviše smeta kod nas. Ako možemo pričati o tome kako smo ne osvajanjem titule izgubili određenu cifru, onda možemo pričati i kako smo mi sami direktno smanjili prihode klubu svojim nedolaskom odnosno pravljenjem pokušaja od nekakvih bakljada. Ako je stručni štab kriv za to što smo ostali kratki za cifru onda i mi moramo prihvatiti da smo krivi što nismo dali veću podršku. Možda smo mi jedan veći dio tih 20% o kojem se priča, možda bi i rezultati bili bolji da nas je u prosjeku bilo 7-8 hiljada. Mi ove sezone nismo nijednom napunili stadion, ali pazi nijednom. To je ljudi jedini pravi i direktan način da pomognemo projektu koji ima za cilj da Želju podigne na jedan veći nivo. Srce mi je bilo ko kuća kad vidiš izvještaj kluba tipa prihodi od prodanih ulaznica 85000KM. To su cifre to su iznosi, tako se gura klub, tako se ostavlja više prostora i za pojačanja i za bolji stručni štab. Nikako da počnemo dolazak na utakmicu gledati na taj način.
Ove sezone smo mi kao navijači bili ubjedljivo najslabija karika Želje. Stalno neka opravdanja, te slab protivnik, te nije lijepa igra, te skupa karta, te ovo te ono, a Željo uglavnom svake dvije sedmice igrao kući, i ti u dvije sedmice nisi u stanju 5-10KM izdvojiti odnosno 2 sata vremena od 336 sati u te dvije sedmice. Šta mi onda tražimo i šta da očekujemo? Ne znam na koji način malo svijest okrenuti u tom smjeru, da zaista možemo reći da smo nekome podrška. Za mene je svaka utakmica na Grbavici jednaka akciji izgradnje tribine, hoću i moram da učestvujem u svakoj, to nam je obaveza!