Ma supak je Guso i bez te tuzbe al ako nam moze valjati onda treba pricati..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Ne grabe se treneri za rad u našem omladinskom pogonu, znam pouzdano ljudi.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 12:26 pmMa supak je Guso i bez te tuzbe al ako nam moze valjati onda treba pricati..
Nema veze, suština je ista, kad je on u pitanju, pare voli malo je reći - a rad - "more" al' na tri mjesta....Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 12:33 pmNi ne mislim na op vec umjesto neznalice Karica..
To je ono sto sam i napisao. Ali moramo isto razumiti da nisu samo navijaci mi, vec isto covjek koji bi potencijalno otisao na utakmicu, ali on ima i 2-3 druge opcije. Njih je fakticki velika vecina, i mi takve moramo da privucemo. To samo Amar Osim moze trenutno.MrkiMedo je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 1:44 pmImali smo i dobru igri i zalaganje na kraju prvog dijela sezone pa nismo napunili sjever.
Nemamo taj mentalitet odlaska na utakmice i jednom je to neko ovdje fino objasnio i tu se vidi razlika nas i svih onih koji stvarno vole svoj klub i dolaze ga gledati iz pravih razloga
ja mislim da jest
Šta je s desnim bekom, ne zna se još ili nam ne želiš reći? Hahahaah
Ja mislim da su plave jajare sutra zasluzile 13 milja, a bice barem 12.