I strucni stab isto mora barem toliko biti bolji od ostatka lige, jer hocemo posteno. Samo da napomenem.
Sportski pozdrav, gospodine Misimovicu ili vam je draze Miske? Zezam se. Hvala na citanju.
Pa dobro, nije zvanicno recenomamba21 je napisao/la: ↑sri maj 16, 2018 12:06 pmPotpisan je novi ugovor ima pola godine s jednom markom. Englezi je cesto nose..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 16, 2018 12:05 pmZa kraj, Diadora od sljedece sezone nece biti nasa oprema.
UMBROmamba21 je napisao/la: ↑sri maj 16, 2018 12:06 pmPotpisan je novi ugovor ima pola godine s jednom markom. Englezi je cesto nose..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 16, 2018 12:05 pmZa kraj, Diadora od sljedece sezone nece biti nasa oprema.
Meni nije bas drago sto to cujem.
Normalno, i ne osudjuje Amara jer je to jedini nacin da se vidi je li klub duzan to isplatiti, a oni kao uprava nece nista placati sto nije ugovorom dokumentovano.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑sri maj 16, 2018 12:17 pmKo u buduce spomene konflikt Miske i Amar treba ga banovati. Covjek vam je sve objasnio na ciji je inicijativu tu. Cak evo i klub spreman na sud da ide ako je to nacin da se dugovanja regulisu. Svaka cast gospodine Misimovicu, dok ste vi u klubu ja se ne sikiram da cemo skrenuti s puta.
Ovo me je bas interesovalo, nista konkretno o stavljanju u promet poslovnih na istoku kao generatora prihoda a koji vec 14-ti mjesec stoje, kao i panelom na sjeveru kao dodatnim generatorom prihoda.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑sri maj 16, 2018 11:48 amjoš niko nije pitao šta je sa panelima na sjeveru, sa prostorima na istoku...
To je ovdje tako u svim sferama zivota. Ili ces u kolo s ostalima, ili ces raditi posteno i prihvatiti da budes za tih odokativnih 20% bolji od drugog najboljeg, minimalno. Meni je drago sto mi svjesno i otvoreno idemo na ovu drugu opciju.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 16, 2018 12:17 pmMeni nije bas drago sto to cujem.
Ne iz razloga sto mi necemo namjestati, ja sam istog stava kao uprava, vec zbog toga sto ce tesko biti bolji 20% od ostalih.
I nije mi drago sto je ovakva situacija u ligi, sto se otvoreno zna za namjesanje ali se nista ne radi. Mada, to je Bosna i Hercegovina.
Ligata se nama pravo osudjivati, postavio je dobra pitanja, mada se je malo izofirao za Sablica i ove pozajmice.
To je zapravo jedini pravni nacin.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑sri maj 16, 2018 12:17 pmKo u buduce spomene konflikt Miske i Amar treba ga banovati. Covjek vam je sve objasnio na ciji je inicijativu tu. Cak evo i klub spreman na sud da ide ako je to nacin da se dugovanja regulisu. Svaka cast gospodine Misimovicu, dok ste vi u klubu ja se ne sikiram da cemo skrenuti s puta.
Pa i prosle sezone, trazili 60 ljami.