Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 13, 2018 11:07 pm

igla je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:06 pm
U Admirovom sistemu može dobar biti samo onaj koji ima sposobnost da ne ovisi previše od saigrača, ružnije rečeno da je sebičan.

Zakarić zabio hrpu golova i dao asistencija.
Zajmović pokazao da je igrač zato što ima i sebičnosti.

Zato smo ekipa koja najviše maše rukama po terenu, Zec šuta iz mrtvog, Zakarić s centaršuta, Zajmović šuta gdje dobije, Vranješ s 40.
A svi mogu biti bolji da se igra timski, a za to trebaš trenera.
I opet zavrsis drugi i Kup osvojis. Znaci da itekako potencijala ima u ovoj ekipi, ali uz pravi sistem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BlueSide
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:10 pm

i onda kazu skup dobar trener...
skupi su ovi "jefitini" kojima je nasa liga plafon,koji rade po sitemu iz 80-tih godina...takvi su skupi takvi su nas kostali sigurno 2-3 MILONA maraka u zadnje dvije godine sa ovim izgubljenim titulama i kad na to dodas igrace koji su dovodjeni po njihovim zeljama i koji su uglavnom bili promasaji (jer oni ne znaju ni igraca procjeniti) a imali su dobre plate

I kad ovo gore sve saberete dobijete opasnu cifru u samo dvije godine..E to su SKUPI treneri
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

igla
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:14 pm

storm_raider je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:07 pm
igla je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:06 pm
U Admirovom sistemu može dobar biti samo onaj koji ima sposobnost da ne ovisi previše od saigrača, ružnije rečeno da je sebičan.

Zakarić zabio hrpu golova i dao asistencija.
Zajmović pokazao da je igrač zato što ima i sebičnosti.

Zato smo ekipa koja najviše maše rukama po terenu, Zec šuta iz mrtvog, Zakarić s centaršuta, Zajmović šuta gdje dobije, Vranješ s 40.
A svi mogu biti bolji da se igra timski, a za to trebaš trenera.
I opet zavrsis drugi i Kup osvojis. Znaci da itekako potencijala ima u ovoj ekipi, ali uz pravi sistem.
Slažem se, ja ne krivim igrače mnogo.

Prošle godine su po meni u potpunosti igrači bili krivi. Da je moj stari trener bio nismo smjeli ono usrat.

Brkoo
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:23 pm

Cuj Mehremic dobar u napadu, ima dobru tehniku i centarsut, pa jel ovo realno :doktor:
Lik je je.beni amater, cak i vecina amatera su nivo iznad njega. Jedan od najgorih igraca u historiji kluba.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:26 pm

Brkoo je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:23 pm
Cuj Mehremic dobar u napadu, ima dobru tehniku i centarsut, pa jel ovo realno :doktor:
Lik je je.beni amater, cak i vecina amatera su nivo iznad njega. Jedan od najgorih igraca u historiji kluba.
I ja gledam i ibretim se.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:29 pm

Slazem se sa brkom. Gori lijevi bek nije trcao Grbavicom. Mislio sam da od Livaje, Bevaba, Husica ne moze gori al Adi je gori. Doduse ni Hadzic nije nesto bolji.. Papac je usro sa bekovima ko malo ko..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Jedan centarsut da valja kako je dosao, njegovo kretanje je kriminalno. Za njega su Bevab i Husic = Marcelo
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:30 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Slazem se sa brkom. Gori lijevi bek nije trcao Grbavicom. Mislio sam da od Livaje, Bevaba, Husica ne moze gori al Adi je gori. Doduse ni Hadzic nije nesto bolji.. Papac je usro sa bekovima ko malo ko..

Ma sto se tice pojačanja Papac zasad velika 0.

BlueSide
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:33 pm

Ja tek sad skonto da je Hadzic igrao a pregledo cijelu utakmicu danas :)
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

kvalitet
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:35 pm

Ljudi dragi, nije problem u igračima. 100%. I Mehremić i Vranješ i svi ostali se mogu puno bolje iskoristiti u boljem sistemu, načinu igre, s drugačijim individualnim zadacima... Problem je kompletan stručni štab na čelu s Admirom.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Refa1921
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:37 pm

I još da napomenem koliko smo kudili jedno vrijeme Sinišu, on je strašan bek u zadnje vrijeme bio za ovu ligu. Igro je sezonu života, počeo se napadu priključivati, ko zuca prava. Jedan od boljih naših bekova u zadnjih 5-6 godina.

Brkoo
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:39 pm

Ja kad vidim nase trenutne bekove sjetim se one pjesme, smejem se a place mi se.
Nije Papac usro samo sa bekovima, promasio je covjek sa svim "pojacanjima".

Refa1921
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:40 pm

kvalitet je napisao/la:
Ljudi dragi, nije problem u igračima. 100%. I Mehremić i Vranješ i svi ostali se mogu puno bolje iskoristiti u boljem sistemu, načinu igre, s drugačijim individualnim zadacima... Problem je kompletan stručni štab na čelu s Admirom.
Zato meni nije jasno kako njega nije stid reći ,, Ako budemo ovako igrali nemamo šta tražiti protiv Sarajeva,, . Pa jesam li ih ja Adžeme spremo ili si ti. Tvoj je zadatak bio da igrače psihicki pripremiš, a ne da ih povedeš ko da igramo Bajramski turnir. Koja je ovo fula od trenera, kad si već zasro barem priznaj pa bih ti nekako i halalio na neznanje, ovako samo se uvaljuješ više i više.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:43 pm

Hajmo rec da je ofanzivno bolji nego defanzivno, necu ulaziti koliko je to dobro.
Ali kolko je nama dobrog donijela ta njegova ofanziva pa da ga ono haj trpis radi tog. Nije nista, donijela onu jednu asistenciju. Minoran ucinak.

I onda stvarno naprezes mozdane celije do kraja da skontas zasto on igra, al ne mozes da dosegnes do zakljucka. Samo Allah i Ado znaju.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:44 pm

ako su oni njegova zelja spremio bi njega prvog.
bez ikakve dileme u dvojbe.

u konkurenciji uzasnih prelaznih rokova u posljednje vrijeme ovaj je najgori. niko nam od novopridoslih nije pomogao. naprotiv.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Brkoo
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:46 pm

Refa1921 je napisao/la:
I još da napomenem koliko smo kudili jedno vrijeme Sinišu, on je strašan bek u zadnje vrijeme bio za ovu ligu. Igro je sezonu života, počeo se napadu priključivati, ko zuca prava. Jedan od boljih naših bekova u zadnjih 5-6 godina.
Bolji od Benje Colica? How yes no. Benju Colica sam kritikovao strasno zbog mahalskog mentaliteta, alkohola, kladionice, ali je za Sinisu izmislio fudbal. Pogledaj kako je Benjo igrao i u odbrani i u napadu i kakav je pobjednicki mentalitet Benjo imao i uporedi to sa Sinisom, vidjet ces ogromnu razliku.

Sinisa jeste napredovao, bio je u dobroj formi ali nama trebaju bolji bekovi i desni i lijevi..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:47 pm

Zivo me interesuje sta ce biti sa Modicem? Jel ga fakat spremaju za sljedecu sezonu?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:47 pm

kvalitet je napisao/la:
To ja govorim.
Vranjes da igra u Zrinjskom bio bi najbolji, nek prica ko sta hoce.
Al eto, opet neki krive los prelazni, Papca. Imaju pravo, nek krive. Ali ja necu jos uvijek, ostavit cu jos vremena, jer smatram da je ovo ovako rastimano i lose iskljucivo zbog trenera i njegovog nepostojeceg sistema.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:48 pm

Eh da je nama lijevi bek poput Sinise gdje bi nam kraj bio.. Nije ni Sinisa neka kradja ali odradjuje korektno svoj posao kako je dosao..

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Refa1921
Kontakt:

ned maj 13, 2018 11:54 pm

Brkoo je napisao/la:
ned maj 13, 2018 11:46 pm
Refa1921 je napisao/la:
Bolji od Benje Colica? How yes no. Benju Colica sam kritikovao strasno zbog mahalskog mentaliteta, alkohola, kladionice, ali je za Sinisu izmislio fudbal. Pogledaj kako je Benjo igrao i u odbrani i u napadu i kakav je pobjednicki mentalitet Benjo imao i uporedi to sa Sinisom, vidjet ces ogromnu razliku.

Sinisa jeste napredovao, bio je u dobroj formi ali nama trebaju bolji bekovi i desni i lijevi..
Poštujem tvoje mišljenje, s tim da ja volim više igrače poput Siniše koji su agresivni, borbeni, ko zuce. Imo bi i Siniša pobjednički mentalitet da ga je vodio Amar Osim a ne ove ublehe do sad koje su se učile na Želji. Isti taj Kajkut je igro prošle godine u Zrinjskom pa su osvojili, pa onda Graovac i slično. Nije to do igrača koliko je do trenera koji jednostavno nije dorastao poslu. Čovjek je imao samo jedan plan koji mu je u početku prolazio dok nas nisu skontali i tada je krenuo pad, pobjedjivali smo mi ali nije tu bilo nekih smisljenih akcija. Znao si unaprijed koga će uvesti i u kojoj minuti. Čovjek nije imo B,C,D,E plan nego samo po šablonu i udri.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava