Ide regres sada u Junu pa nece da ostane bez njega
Ide regres sada u Junu pa nece da ostane bez njega
Razmisljam zadnjih mjesec o tome. Papac zajebo sto je mogao zajebati..shzna je napisao/la:Sto se ogrijesismo od Cenana, covjek je Marota za Papca.
Ne prati ni kalendar, ni vlastite izjave ne isprati.
Ja prvi prozivah Cenana, a gledaj ovog. Bukvalno je fulio sve zivo. Joco Stokic na mjestu SD-a.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 10:12 pmPa Adzem je ubjedjen da je napravio veliki uspjeh i siguran sam da ne pomislja dati ostavku. On je 100% u fazonu "koji sam ja trenerski mag, donio sam trofej nakon pet godina". On bukvalno razmislja na taj nacin. Jedan veliki narcis bez pokrica.. Bezveze ce sebi guzicom zatvoriti vrata a mogao je jos valjati u op..
Razmisljam zadnjih mjesec o tome. Papac zajebo sto je mogao zajebati..shzna je napisao/la:Sto se ogrijesismo od Cenana, covjek je Marota za Papca.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Ne ulazim u to kakav je Papac, rano je davati ocjene. Ali, ono sto nije rano je to da se i za njega vec pocelo govoriti kao i za Cenana. Pozurili su mnogi u vezi Cenana, nemojte i u vezi Papca. Dajte mu vremena, i neka prodju ljetne pripreme. Adzem ide svakako, pa cemo vidjeti sada koga ce dovesti i na mjesto SS-a i u tim.
Mnogo si se zakacio za njegovu platu, kao da je licno isplacujes.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 10:11 pmIde regres sada u Junu pa nece da ostane bez njega
Ne zaj.ebaji, vazda bio u junu, kako ću na odmor.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 10:34 pmMnogo si se zakacio za njegovu platu, kao da je licno isplacujes.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 10:11 pmIde regres sada u Junu pa nece da ostane bez njega![]()
Regres je u Julu.
Čovjek isključio internetSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 10:17 pm![]()
![]()