Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 6:52 pmKaze umorni psihicki i fizicki.
Pa debilu ti si ih stavio da igraju, jel to nije bilo odmornijih igraca ako smo vec umorni.
**** te Adi, Vranjes, Zakaric, Bogi u usta.
Mrs prepotentni glupane.
Haklapuc je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 5:07 pmDaj bolan popusti više, šta ti je. Ti eto gledao ovog Adija više od pet puta i znaš da je bio najgori lijevi bek lige. Glavu dajem da ga nisi gledao više od tri puta. Ne kontam poentu tvoje priče, ali nikako. Niti smo još uvijek potpisali s njim niti smo ga vidjeli na djelu, ali si ga ti već stigao popljuvati u 15 postova.Brkoo je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 4:06 pmKvesa je neko ko je kvalitet za ovu ligu, i bez desne noge bi bio pojacanje, svakoj ekipi u ligi. Znamo sta mozemo ocekivati od njega, koje su mu vrline a koje mane. Bio je najbolji lijevi bek lige. Burekovica sam spomenuo samo u kontekstu lijevih bekova koji su slobodni a da su bolji igraci od Mehremica. I u losem Celiku se Burekovic isticao. Gotovo sve ekipe u kojima je igrao Mehremic, danasnji Zeljo bi ponizio na terenu. Lik nije igrao za najbolje klubove u Slovackoj i Austriji nego za klubove koji su pri dnu tabele, u nekim tim ekipama nije ni igrao. Nije se dokazao ni u nasoj ligi a ni u inostranstvu.Mirek11 je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 3:55 pm
Pa ne znam ni da ova dvojica Kvesic i Burekovic mogu biti pojacanja pogotovo odmah, nisu se ni oni naigali u ovoj polusezoni. Kvesa je drag lik ali on nakon povrede nece nikad biti onaj stari. A za Burekovica ne znam sta bi rekao, ne moze samo Celik biti neka referenca.
Nama u startu u stvari i prije starta, ne valja neko ko je igrao u 1 ligi Austrije, Slovackoj... ( koliko god.) ali ovi sto su igrali u 2 ligama Srbije i BiH te nasoj Premijer ligi su poželjni.
Ok je komentarisati ali fakat nam treba vise povjerenja u Adzema i Papaca a Boga mi i strpljenja.
Meni se čini da su Papac i Adžem malo stručniji od tebe, također mi se Saša čini kao karakterna osoba kojoj ne može svako uvaljivati igrače, ali ti eto bolje znaš od njih. A ti i dalje živi u svom svijetu i maštaj o nekim strancima koji bi nas koštali stotine hiljada eura godišnje.
Kako ne kontaš da nismo finansijski toliko stabilni da otkupljujemo ugovore igrača? Dotad će biti i pogodaka i promašaja. A bilo bi ih i s otkupom igrača.
pokušao čovjek da pobijedi utakmicu. i krajnji produkt je ovo
Prošlu sezonu sa Slavkom u LZP 5 pobjeda, 4 remija i 1 poraz. Na proljeće ukupno sa Slavkom 9 pobjeda 4 remija i 1 poraz.