Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 10, 2018 8:38 pm

Ja pisem odavno da se omladinski pogon mora dici na profesionalan nivo ali jok nek i dalje bude Alihodzic sef omladinskog pogona pa cemo se onda cuditi negativnim rezultatima, najblaze receno. Lik izjavi da je presretan sto je Bayern jednog naseg igraca(necu pisati ime), pozvao na probu i sto se taj igrac dokazao gore, u ovome se ogleda sav amaterizam i vazalski odnos pojedinaca koji ne znaju za profesionalizam i samopostovanje najblaze receno.

Uz to Joldic trener juniora, apsolutno nista nije uradio da unaprijedi juniore, Adzem mu na tacni sve servirao, najzasluzniji za uspjeh juniora je Adzem, a ostali treneri iz op rijetko koji da valja. Kupimo druge-trece opcije iz sarajeva i zrinjskog i ti igraci(npr. golman Dujmovic, i ako svi znaju da nece biti ni blizu seniorske ekipe), se forsiraju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

čet maj 10, 2018 8:39 pm

Satra se ti brko pisajući njima, niko da te posluša

MrkiMedo
Kontakt:

čet maj 10, 2018 8:42 pm

Ne znam jel neko primijetio brata na zvanicnoj sa komentarom. Dovedite Dinu da izgine

Brkoo
Kontakt:

čet maj 10, 2018 8:50 pm

LARS1921 je napisao/la:
čet maj 10, 2018 8:39 pm
Satra se ti brko pisajući njima, niko da te posluša
Zbog toga nas je fks izdominiralo ove sezone u svim omladinskim kategorijama..

Dobro je, samo nek ne puca, a i nas kadet dobro odigrao na probi u Bayernu hvala Bogu, necemo ni pomisliti da uradimo sve da ga zadrzimo i potpisemo visegodisnji ugovor s njim, dace ga Alihidzic njima i za dzabe.

U ozbiljnim klubovima, mladi igraci ne idu na probe, kazes on vrijedi toliko, ako ga zelis, plati ga, pa ces ga onda imati u svojoj ekipi. Kod nas sef op, skinuo gace i vice jebite me, vi ste ipak Bayern..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u čet maj 10, 2018 8:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LeBlue
Kontakt:

čet maj 10, 2018 8:53 pm

Zeba je odlicno rekao na OBNu, mora se vise imati igraca iz naseg omladinskog pogona koji znaju sta znaci Zeljo. Ali svaki put mi sami neke igrace ismijavamo i gore ih pravimo nego sto jesu. Evo npr Mujagic, bolje je njega imati na klupi nego Kajkuta.

Brkoo
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:01 pm

LeBlue je napisao/la:
Zeba je odlicno rekao na OBNu, mora se vise imati igraca iz naseg omladinskog pogona koji znaju sta znaci Zeljo. Ali svaki put mi sami neke igrace ismijavamo i gore ih pravimo nego sto jesu. Evo npr Mujagic, bolje je njega imati na klupi nego Kajkuta.
To je isto da kazes, bolje imati Dinu Hasanovica da udje sa klupe nego Elsnera. Isti ti djavo, kad nemaju kvalitet za Zelju, ni jedan a ni drugi. Isti slucaj sa Mujagicem i Kajkutom. Zar nije bolje dati sansu Hasanovicu iz juniora koji ima potencijal i koliki znam zivi sportski nego trpiti Mujagica koji godinama stagnira, ne zivi sportski, u biti ga boli racku za fudbalom..

Mora se imati vise kvalitetnih igraca a ako su ti kvalitetni jos i iz op, odlicno..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u čet maj 10, 2018 9:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:02 pm

Ovaj izvjestaj ce biti genijalan...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:03 pm

TOJEMOJTIM je napisao/la:
čet maj 10, 2018 2:17 pm
pošto samo čitam, da se na kraju sezone i oglasim.
klub napreduje u svakom smislu, u svakom pravcu. titula nije niti će ikada biti jedina i najvažnija referenca, pogotovo ne u kontekstu ove države, društva.
nije titula najvažnija ako ćemo je kupovati (ko gotovo svi što bi u ovom društvu) i izgubiti identitet (koji održavaju malobrojni preživjeli zdravi ljudi)
najvažnije je da znamo svoj put, svoj pravac, svoju filozofiju. tada je samo pitanje vremena kad ćemo doći do cilja, pa i do trofeja. ako izgubimo to, ako ne pokažemo zrelost da istrpimo i lošije rezultate, ako ne bude strpljenja onda niti smo borci, niti zdravi normalni ljudi niti zaslužujemo bolje od srušenog krova i pehara u vitrini.
ovi koji ne znaju, koji se ne sjećaju, Želju je voljela, pratila avangarda i to ne zato što je bio uz bok CZ ili Hajduka već zbog toga što je igrao lopte na način da nema predaje, nema labavo. Željo se zato volio, o njemu se pisale pjesme, pisalo u važnim kolumnama i romanima zato što je bio radnički i skroman, opet poseban. Bio je avangarda i ulica i to jako dugo vremena, sve dok neka nova generacija nije počela da pljuje kad se igra loše, šuti kad treba zagalamiti (kad su bile razna sranja i razne "uprave"), koja lične frustracije želi kompenzirati titulama tima za koji navija.
imam dovoljno godina da pamtim i sezonu-dvije prije rata i kako je tada bio festival otići na tekmu sa starim, kako te nakanta neki Osjek ali ti si tu zbog priče, ideje, pripadnosti.
ovi ljudi (bojim se da je jako malo njih) su nam ponovo vratili neke zaboravljene kriterije, ddefinisali pravac i unatoč sranjima polusvjeta ne odustaju - svaka im čast. za to treba imati i muda i živce.
ovo je mali grad i možda znate za priču/istinu o jednom tipu, gazdi kafića koji ima najnoviji porshe ali nema fasade na kući. meni to ne treba, nije Željino da voza porshe, već da gura najbolje što može, da da sve od sebe, da unese srce u to što radi, emociju i mangupluk..pa šta Bog dragi da. to je Željino, tu se ja prepoznajem. A onda će doći i titula i neki fin auto.
i onako usput, Amara poznajem prilično dobro. i on je moj favorit za klupu, ali ne po svaku cijenu.
lično mišljenje: Adžem je limitiran i ne smije voditi ovo dalje. Važno je pronaći trenera koji može nadograditi Zaiomovića, Šabanadžovića, Hajdarevića, ove juniore + Modića (skeptičan sam za Osmankovića) + Ramovića.
Kjosevskog i Zakarića prodati obavezno, Graovac, Ubiparip i Blagojević su nam jako bitni i zbog kvalitete i zbog kontinuiteta. Kodro je super tip, nadam se njemu ili Meši.
ŽTMT
aferim
5. - 7. Okt 1992.

ChWilla
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:04 pm

samo zajm istina je.
gradi željo boli te *****

LeBlue
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:05 pm

Brkoo je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:
To je isto da kazes, bolje imati Dinu Hasanovica da udje sa klupe nego Elsnera. Isti ti djavo, kad nemaju kvalitet za Zelju, ni jedan a ni drugi. Isti slucaj sa Mujagicem i Kajkutom. Zar nije bolje dati sansu Hasanovicu iz juniora koji ima potencijal i koliki znam zivi sportski nego trpiti Mujagica koji godinama stagnira, ne zivi sportski, u biti ga boli racku za fudbalom..
Sta smo mi kolektivno uradili da Mujagic postane dobar igrac? Aposlutno nista. Svaki put nesto, i za njega i za Zerica. Ovakav onakav, ovde izlazi ovde pusi nargilu. A Kastrati se i dalje igra sa Dinamom.

ChWilla
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:09 pm

brko ono je tebi zajm slao pusu kad je dao gol :D

Brkoo
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:15 pm

LeBlue je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:
Sta smo mi kolektivno uradili da Mujagic postane dobar igrac? Aposlutno nista. Svaki put nesto, i za njega i za Zerica. Ovakav onakav, ovde izlazi ovde pusi nargilu. A Kastrati se i dalje igra sa Dinamom.
Pa zar ja koji sam obicni navijac samo, treba da govorim Mujagicu da radi na sebi, da redovno ne zatvara kafane, da ne pusi nargile itd?
Pa momak koji je clan 1921tv napisa ovdje na forumu da je Mujagic debilcina obicna. Mujagic je isto godiste kao Mulahusejnovic, haj budi iskren i reci koga bi prije zelio vidjeti kod nas, Mujagica ili njega?

Da mu nije husaric menadzer, volio bih Nardina vidjeti kod nas, lik kontinuirano napreduje i radi na sebi i bice jos bolji u blizoj buducnosti..

LeBlue
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:16 pm

Brkoo je napisao/la:
čet maj 10, 2018 9:15 pm
LeBlue je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:

Pa zar ja koji sam obicni navijac samo, treba da govorim Mujagicu da radi na sebi, da redovno ne zatvara kafane, da ne pusi nargile itd?
Pa momak koji je clan 1921tv napisa ovdje na forumu da je Mujagic debilcina obicna. Mujagic je isto godiste kao Mulahusejnovic, haj budi iskren i reci koga bi prije zelio vidjeti kod nas, Mujagica ili njega?

Da mu nije husaric menadzer, volio bih Nardina vidjeti kod nas, lik kontinuirano napreduje i radi na sebi i bice jos bolji u blizoj buducnosti..
Pa imali smo mogucnosti i njega, i Galica, i onog malog Durakovica sto je presao za Zrinjski. Lahko je sada pisati da bi zelili Nardina. Ko ga nebi.

1921.ba
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:17 pm

storm_raider je napisao/la:
čet maj 10, 2018 9:02 pm
Ovaj izvjestaj ce biti genijalan...
30+ :sarajevo1: :sarajevo1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:17 pm

Kakve su ba ovo provokacije :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:21 pm

Glaj smajlica majke ti
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:21 pm

ja bih ovo banov'o kolega... :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:22 pm

ChWilla je napisao/la:
čet maj 10, 2018 9:09 pm
brko ono je tebi zajm slao pusu kad je dao gol :D
:D
Bio sam skeptican u vezi njega ali me demantovao momacki, mada je prvu polusezonu stvarno bio katastrofalan, njegovo kontinuirano fulanje zicera me izludjivalo. Misljenja sam i dalje da bi mnogo bolji bio i jos vise korisniji na poziciji napadaca nego kao krilo..

ChWilla
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:26 pm

biće i to.

LARSSON
Kontakt:

čet maj 10, 2018 9:34 pm

phpBB [video]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava