joj rodjaci da vidite situacije jucer... nesto sam morao ici maticaru ( nisu papiri za vjencanje

).. i vi nemate pojma kako je to na selu, kad maticar kuca jednu rijec 3-4 minute, pa se za pola sata stvori guzva od 10 ljudi ma cirkus
i tako dok sam cekao, nervirao se, u red stadose i neki bracni par covjek i zena od oko 50 godina i nakon 5-10 minuta kad zena vidje naruknicu kod mene onu plavu iz fan shopa, ma nije moguce kaze... covjek odma aa Zeljo, odkud to i prica poce malo po malo.. uglavnom covjek zivi tu negdje neko selo ( 200 + km od Sarajeva ), i kad se otvori o Zelji, poce nabrajat generacije, anegdote, trofeje, pa sad ovu baksuznu generaciju, pa Manijaci,. Kaze citava porodica navija za Zvezdu samo on Zeljo, budale kaze

onda prica da je bio i protiv Videotona, ne mozes ni zamislit kako je to bilo neopisivo, sa firmom sredio da ide u Madrid na 7 dana za finale i desi se onaj baksuz. Uglavnom koliko je taj Zeljo bitan razlicitim ljudima u svim dijelovima drzave, i ove i stare, bas se osjeti ta ljubav i pripadost dok covjek prica.
Valjda ce danas ovi levati, borit se. odigrat nesto da valja, obradovat tu armiju simpatizera pa i taj osporavani kup kakav god da je bit ce nas.. barem utjesna nagrada a zeljni smo pehara vala.
Nama malo fali, od sjaja do ocaja.. Zeljo ima ogroman broj simpatizera i vjerujem da ce tribine ubrzo opet bit pune, da ce se orit VOLIM TE ZELJO.