ned maj 06, 2018 12:48 pm
Dobro skontali smo da je Adzem tvrdoglav, sujetan, ne zna,ali za koji k. Papac prima platu? Pa burazeru ti si sportski direktor, ukazi treneru na propust, daj sugestiju, kazni ga za propust!?
Ja sam zadovoljan sezonom ako osvojimo Kup. Bolja ce biti od prosle a i trofej ce u klub nakon toliko godina.
Previse ocekujete od Zelje koji jos uvijek nije finansijski jak, a dok ne odrijesis kesu pravog igraca neces ni gledati.
U skoro sto godina imas titula na prste jedne ruke i nesto se kao navijaci bune, nezadovoljni, eto mi dominirali sto godina pa bam sok i ne vjerica sto nema titule.
Kolektivno sjasite sa tog talasa negativne energije, necete ni klubu ni sebi donijeti nista dobro. **** vas titule, Zrinjski nikad nece biti veliki klub pa makar uvezali 10 titula za redom, uvijek ce u odnosu na nas biti goli *urac.
Nas su uvijek krasile pune tribine, mentalitet, skromnost, filozofija, a vi sad hocete da furate neke druge vrijednosti, te daj ultra fazon, daj trofej pod svaku cijenu pa makar ga i kupili, daj pljuvanja, podjele, psovke, to nije Zeljo.
Malo sabura ljudi, idemo putem koji je ispravan, drugi ne postoji. Ocigledno vecina zaboravlja u kakvom smo bili stanju a gdje smo sad. Prevazidjite taj jebeni bosnjo mentalitet zato i jesmo u govnima kao drustvo u kompletu. Ne zaboravimo da smo mi samo navijaci, previse bi da se pitamo a neko skoro fino objasni da mi nismo ni s od supportera al bi nesto kao za uzvrat. Ko nema zivaca za ovo, kako neko napisa neka prati Bayern...
Niko nas ne tjera ni da olacamo kartu, niti da idemo na gostovanja, niti da se mrznemo, niti da kalendar uskladjujemo premo Zelji. Te stvari se rade iz ljubavi, bezuvjetne ljubavi, a ovde vidim neki ljudi to rade iz interesa ocigledno. Ako nisi zadovoljan, promjeni, niko te ne tjera, zaobidji i sjasi s ledja onih koji ce bez obzira na sve da budu tu i daju aplauz svoj Zelji. Ja cu ustati i pljeskati na kraju makar nas pitari raskovali zadnje kolo, boli me za rezultat. Ja drugog kluba nemam, nit se mogu poistovjetiti sa bilo cime drugim u nasoj ligi...
Mi smo Zeljini Zeljo je Nas!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk