Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 06, 2018 12:29 pm

Ne opravdavam greske Adzema ali kamo srece da je on jedini problem i da je zbog njega sve palo u vodu. Itekako jeste ali ljjudi dragi ponasanje igraca, u kljucnim momentima, postavljanje, reagovanje u datim situacijma je mnogo gore od toga sta je Adzem grijesio.

Pa meni veci je problem u igracima nego u Adzemu, ali svjedno na kraju sezone on mora da ide, kao sto ce biti i remont ekipe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:31 pm

Ivo Istuk prva opcija...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:43 pm

Svabo da si nam ziv i zdrav!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vrag

ned maj 06, 2018 12:48 pm

zubanovic89 je napisao/la:
ned maj 06, 2018 12:00 pm
Sta kazete na Sablica iz Sirokog? Nisu srece imali ove sezone sa povredama, trener im je vec dvije godine i u vecini slucajeva najlepse su igrali od svih ekipa, gledao sam ih malo na ljeto kad su igrali Europu, super su stajali, ako na to dodamo da ima limitiran bunar odakle moze dovodit igrace, mozda bi kod nas bio jos bolji.
Amar, Sablic, Pavic. Ali prije toga moramo znati gdje cemo i sta cemo. Moramo mu dovesti prave bekove, prave stopere, prava krila, pravog golmana i vezu. Mi ostajemo bez 4 igraca na kraju. Iz svake linije po jedan i to glavni igraci. Mi smo doveli Vranjesa, a sa nama se igra Besirevic. Kad sam pisao sto ce nam on, tona retardiranih komentara od glavnih debila.

Ch.Willa1986
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:48 pm

Dobro skontali smo da je Adzem tvrdoglav, sujetan, ne zna,ali za koji k. Papac prima platu? Pa burazeru ti si sportski direktor, ukazi treneru na propust, daj sugestiju, kazni ga za propust!?

Ja sam zadovoljan sezonom ako osvojimo Kup. Bolja ce biti od prosle a i trofej ce u klub nakon toliko godina.
Previse ocekujete od Zelje koji jos uvijek nije finansijski jak, a dok ne odrijesis kesu pravog igraca neces ni gledati.
U skoro sto godina imas titula na prste jedne ruke i nesto se kao navijaci bune, nezadovoljni, eto mi dominirali sto godina pa bam sok i ne vjerica sto nema titule.
Kolektivno sjasite sa tog talasa negativne energije, necete ni klubu ni sebi donijeti nista dobro. **** vas titule, Zrinjski nikad nece biti veliki klub pa makar uvezali 10 titula za redom, uvijek ce u odnosu na nas biti goli *urac.
Nas su uvijek krasile pune tribine, mentalitet, skromnost, filozofija, a vi sad hocete da furate neke druge vrijednosti, te daj ultra fazon, daj trofej pod svaku cijenu pa makar ga i kupili, daj pljuvanja, podjele, psovke, to nije Zeljo.
Malo sabura ljudi, idemo putem koji je ispravan, drugi ne postoji. Ocigledno vecina zaboravlja u kakvom smo bili stanju a gdje smo sad. Prevazidjite taj jebeni bosnjo mentalitet zato i jesmo u govnima kao drustvo u kompletu. Ne zaboravimo da smo mi samo navijaci, previse bi da se pitamo a neko skoro fino objasni da mi nismo ni s od supportera al bi nesto kao za uzvrat. Ko nema zivaca za ovo, kako neko napisa neka prati Bayern...
Niko nas ne tjera ni da olacamo kartu, niti da idemo na gostovanja, niti da se mrznemo, niti da kalendar uskladjujemo premo Zelji. Te stvari se rade iz ljubavi, bezuvjetne ljubavi, a ovde vidim neki ljudi to rade iz interesa ocigledno. Ako nisi zadovoljan, promjeni, niko te ne tjera, zaobidji i sjasi s ledja onih koji ce bez obzira na sve da budu tu i daju aplauz svoj Zelji. Ja cu ustati i pljeskati na kraju makar nas pitari raskovali zadnje kolo, boli me za rezultat. Ja drugog kluba nemam, nit se mogu poistovjetiti sa bilo cime drugim u nasoj ligi...
Mi smo Zeljini Zeljo je Nas!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

zuka
Kontakt:

ned maj 06, 2018 12:51 pm

Ma samo Amar Osim,ovo ostalo je sve tu negdje.Pratil neko JSL,Simo Krunic kako radi,mozda ne bi bio los jer radio je tu vec a i radi citavo vrijeme s igracima karaktera kakvi su nasi.

santakuruz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 06, 2018 12:53 pm

Znaci Adzem ne valja ali novom treneru moramo dovesti pola nove ekipe da bi mogao raditi normalno? Zanimljivo...
Vrag je napisao/la:
Sta kazete na Sablica iz Sirokog? Nisu srece imali ove sezone sa povredama, trener im je vec dvije godine i u vecini slucajeva najlepse su igrali od svih ekipa, gledao sam ih malo na ljeto kad su igrali Europu, super su stajali, ako na to dodamo da ima limitiran bunar odakle moze dovodit igrace, mozda bi kod nas bio jos bolji.
Amar, Sablic, Pavic. Ali prije toga moramo znati gdje cemo i sta cemo. Moramo mu dovesti prave bekove, prave stopere, prava krila, pravog golmana i vezu. Mi ostajemo bez 4 igraca na kraju. Iz svake linije po jedan i to glavni igraci. Mi smo doveli Vranjesa, a sa nama se igra Besirevic. Kad sam pisao sto ce nam on, tona retardiranih komentara od glavnih debila.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk

LeBlue
Kontakt:

Elegant je napisao/la:
ned maj 06, 2018 12:29 pm
Ne opravdavam greske Adzema ali kamo srece da je on jedini problem i da je zbog njega sve palo u vodu. Itekako jeste ali ljjudi dragi ponasanje igraca, u kljucnim momentima, postavljanje, reagovanje u datim situacijma je mnogo gore od toga sta je Adzem grijesio.

Pa meni veci je problem u igracima nego u Adzemu, ali svjedno na kraju sezone on mora da ide, kao sto ce biti i remont ekipe.
Normalno da nije Adzem jedini problem. Meni je i veci problem sto godinama nismo nasli mladjeg perspektivnog igraca. Ja se mogu samo sjetiti Zajmovica, doduse nije ni mlad, koji je dosao iz nekog manjeg kluba a nesto napravio. To je nazalost premalo.

Vrag

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 06, 2018 12:57 pm

santakuruz je napisao/la:
Znaci Adzem ne valja ali novom treneru moramo dovesti pola nove ekipe da bi mogao raditi normalno? Zanimljivo...
Vrag je napisao/la:
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Adzem ne valja ni za farbanje ograde. Njemu da das Real u PL on bi popusio titulu

Amidza
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:04 pm

Njemu i ogradu da das da ofarba, on bi izvalio pola taraba, ofarbao je frljavo i do kraja insistirao da je u pravu i da to tako treba.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:07 pm

Ma Sablic izgleda kao bas bas fino rjesenje u nekim normalnim uslovima.
Al kod nas to ni blizu nisu normalni uslovi.

Vrag

ned maj 06, 2018 1:08 pm

Amidza je napisao/la:
Njemu i ogradu da das da ofarba, on bi izvalio pola taraba, ofarbao je frljavo i do kraja insistirao da je u pravu i da to tako treba.
I jos bi rekao ko misli da moze bolje neka se uhvati kista

Norsborg
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:11 pm

Kod nas su tri stvari potpuno jasne.
1.Uprava je vrhunska.Napravili dobar projekat za istočnu tribinu.A to što neki misle da je
novac prikupljen od navijača i sponzora namijenjenih za izgradnju tribine trebalo potrošiti na dovodjenje
igrača to je njihov problem.
Za teren su prikupili od Uefe i drugih sponzora novac za rekonstrukciju terena.I u ovom slučaju ima onih koji
misle da Uefi treba reći:"Mi nečemo praviti teren,uložiti ćemo u igrače jer nama trebaju rezultati".
I zbog ovoga bi kao trebali otjerati upravu.
Jedina zamjerka ovoj upravi je što nije uspjela nagovoriti Čenana da ostane,čovjeka koji nije pogriješio
ni sa jednim igračem.Ali mi,navijači,uspjeli smo ga otjerati.Kako mu se grozno psovalo.
2.Zašto uopšte raspravljamo o Adžemu.Imao je odličan roster i nije uspio.I TAČKA.KRAJ.
Trener koji ispusti vodjstvo od 3-0,pri tome praveći iste izmjene i kada gubi i kada vodi,mora sam
otići.Samo, morao je otići ranije dok je još uvijek bilo vremena za šok terapiju.
Uz to još uvijek ne znamo zašto je suzio igrački kadar suzpenzijom Zeca i Crnova.
Da li je u pitanju sujeta ili treniranje stogoče?
3.Vratiti Čenana i dovesti trenera koji je radio i učio uz vrhuske trenere a i samostalno.
Prošle godine je u opciji bio Jasminko Velić,on je upgrejd za domaće trenere.
Uz par ciljanih pojačanja to bi bilo dovoljno.
A TEREN ĆE SE NAPRAVITI AKO BOG DA.

LeBlue
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
Samo ovakav: https://www.youtube.com/watch?v=4a83Kiy3IBI

Amidza
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:14 pm

Vrag je napisao/la:
ned maj 06, 2018 1:08 pm
Amidza je napisao/la:
I jos bi rekao ko misli da moze bolje neka se uhvati kista
“Smeta mi sto se pjeva: bice ograda qrac ofarbana gdje god da dodjemo”
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Locomotiva
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:15 pm

Cini mi se da ljudi na forumu nisu bas za njega ali on je za mene jednih od bolji opcija. Prvo sto je strucnjak, a drugo sto poznaje ovu ligu i nije skup. Nema on toliko slobodo kao sto bi zelio u Sirokom. Slazem se s tim sto si rekao, bas su dobro igrali u EL. Dodaj i na to da je karakter i sam se ponudio da se oprosti funkcije a ne kao ovaj nas tako zvani Zeljovac Admir Adzem.
STOP IZGOVORIMA RAZNIM! STOP STOLICAMA PRAZNIM!
NAVIJAČI NA GRBAVICU - SVAKU ŽELJINU UTAKMICU !

igla
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:24 pm

Sablić bi bio dobro rješenje.

ChWilla
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:28 pm

sablić sigurno zna loptu. ali zna i adžem loptu kad je 100 roditelja i jarana iz škole u gledalištu. pa u ovim okolnostima ne zna.

neko reče, igrao je u mnogo većim i zajebanijim sredinama kao igrač. to je tačno. ali jedno je igrati a drugo biti šef. možda je i skontao, ali to ne možemo znati unaprijed.
gradi željo boli te *****

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:31 pm

Još uvijek ne mogu da vjerujem da Adzem nije podnio ostavku i zbog toga Adzeme sram i stid da te bude i nemoj da mi pričaš kako si željin vojnik jer željini vojnici rade najbolje za Želju, a ti to ne radiš.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 06, 2018 1:33 pm

LeBlue je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Samo ovakav: https://www.youtube.com/watch?v=4a83Kiy3IBI
Rekao bi neki mahalac. Sta se on ima na mene derat, ja sam ovdje od kako znam za sebe i on mi dosao srat, hajmo mi njeg otjerat. Sta je on umislio da je, ja sam legenda ovdje.
To je ta mahalstina koja kod nas vlada.
Naviklo se pricat s trenerom na takav nacin, davat sugestije sta on misli ko treba da igra i sta vec se radi.

Sablic izgleda fakat fina opcija i ne bi imao nista protiv ako se neke stvari drasticno promjene, ali u ovim uslovima koje imamo zadnjih godina, gdje svaki trener izgubi svlacionicu, pritisak ga pojede, sumnjam da bi se i Sablic bolje ponio s tim. Za to ti ne treba taktika, modernost koju on ima, za to ti treba autoritet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava