Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 02, 2018 1:53 pm

https://www.youtube.com/watch?v=FPTwiaY ... AB37D40425

ako čita onaj što pušta muziku na poluvremenu i prije tekme, de Boga ti vrati ovu playlistu :D
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 02, 2018 1:55 pm

Nebitan je a yebavali majke ovdje što smo nazovegu prošli metalce, nebitan a na glavu se sami sebi nasadili dok smo gledali Šišića dok je vršio penetraciju nad Stanom i dok smo ko gladne zvijeri čekali izvođenje penala Zakarića i yebavali od do Veliću i Isakoviću..
Nebitan a svi svršili kad ga je mali Šaban dao u 87 na pecari jer smo ih pošteno naguzili, nebitan a proslavu rođendana htjeli organizovati baš na tom revanšu i pored onolike magle skoro pun Jug bio, nebitan a svi se ponadali boljem Želji nakon silovanja tuzlanske kurave..
Nebitan..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrkiMedo
Kontakt:

sri maj 02, 2018 1:56 pm

Brkoo je napisao/la:
sri maj 02, 2018 1:52 pm
Hoce li Manijaci danas doci na tekmu?
Hoce li nastaviti da se brukaju i dalje sa parolama i zmbt pjesmama?
Sta uradise od juga.. :doktor: :(
Vala sam se i ja nasikirao, fkt nema smisla. Zadnje dvije parole nemaju smisla, primimo gol za 2:2 pjeva se kako je dobro vidjeti te opet. I onda se jos kenja kako manekeni setaju i slicno

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 02, 2018 2:03 pm

Prilazis stadionu a pjeva Despasito. :kafa:

Simply Blue
Kontakt:

sri maj 02, 2018 2:04 pm

Jbg..vidiš samo u ljudi parola zadnjih godinu dana....vide širu sliku za razliku od nas kukavelji i običnih smrtnika..Stadion Grbavica, južna tribina Friedricha Nietzchea i Baroha Spinoze ...
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

mirzoni1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 02, 2018 2:07 pm

Leon_Professional je napisao/la:Prilazis stadionu a pjeva Despasito. :kafa:
Sta fali despasitu slika
https://youtu.be/hQ4VLMYjJ1k

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Bergeron
Kontakt:

Prvo poluvrijeme ocekujem da ce biti trke i borbe. U drugom ce vec da proradi jucerasnja janjetina i pijancenje kako na terenu, tako i na tribinama, pa sve sto ce se moci vidjeti bice mrtvilo na terenu i socne psovke sa tribina. Mamurne pande ce da opravdaju svoje ime :DD:

Jug je odavno pao, jer ga cine uglavnom klinci koji sanjaju i porede se sa nekim navijackim skupinama u regiji i mastaju o nekim glupostima. Iskusne i ozbiljne raje je sve manje, tj. sve se vise pomjera ka jugoistoku i jugozapadu i u nekim stalnim grupicama gledaju utakmicu i bacaju komentare. Parole su odavno izgubile smisao, a dobile kontradikciju sa onim sto se pjeva i kako se grupa ponasa. Sve ovo nazalost pocinje liciti na placenistvo, gdje parole koje se objavljuju narucuju pojedinci, a grupa se i dalje bori da pjesmom podrzi klub. Pomalo je zalosno sto se mnoge i stvari i ljudi mogu danas kupiti, ali opet kada se pogledaju gostovanja i ozbiljnost na istim, vjeruje se u ispravnost i napredak svega. I sam pokazatelj da na jednom gostovanju imas strasno dobru i kvalitetnu podrsku, a onda na Grbavici imas neku vrstu letargije i blagosti u navijanju ti je dovoljan pokazatelj kako par pojedinaca koji su zaista ozbiljni djeluju, a kako djeluje masa klinaca kada se ti ozbiljni malo izmaknu. Susta suprotnost, ali za nadati se da ce se stvari popraviti i u tom segmentu.

pestabudimpesta
Kontakt:

sri maj 02, 2018 2:14 pm

Manijaci su tu 90 minuta,idu na gostovanja,za klub izdvoje velike pare mjesecno,skupljaju pare za koreografije,a vi sa drugih strana bar ne serite
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 02, 2018 2:18 pm

Nećemo o tribini, toliko
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 02, 2018 2:25 pm

mirzoni1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Prilazis stadionu a pjeva Despasito. :kafa:
Sta fali despasitu slika
https://youtu.be/hQ4VLMYjJ1k

Novotarije :ganja:

Vrag

sri maj 02, 2018 2:31 pm

Ajzea je napisao/la:
sri maj 02, 2018 11:38 am
Naravno da je bitno.
Ne interesuje nas kup, ali trazit cemo glave ako ga ne osvojimo.
Nismo navijaci rezultata ali skidat cemo glave jer se titula nije osvojila.
Ne interesuje nas kup ali cemo se sutra busati u prsa jer smo najtrofejniji.
Ne interesuje nas kup ali cemo slaviti golove, ako damo koji.
Ne interesuje nas kup ali cemo traziti ostavku Adzema i hrakati po svemu ako danas Krupa dobije.
Ne interesuje nas kup ali cemo proklinjati istok jer, toboze, nismo gradjevinska firma da gradimo svoj dom.

Odoh oca pitati zasto je dizao sprat na vec izgradjenoj kuci jer, koliko znam, nismo gradjevinska firma.
Kako je ovo bezobrazno. Nasli se istomisljenici. Dobili svoj kutak za trenutak. Nismo navijaci rezultata, a nismo ni navijaci Slobode, Celika...nego najveceg i najtrofejnijeg kluba drzave. I tezimo da to ostanemo, jedno.bez drugog ne moze. Ne interesuje nas kup zato sto nas interesuje titula. Kup je utjesna nagrada i opravdanje za 3 godine cirkusa. Ostavka Adzema se trazi jos od 3:3 osim ovdje. Ovdje se gospodin Misimovic posere na sred terena, a vi se okupite oko govneta i divite kao da je neko cudo. Za vas je sve dobro u protivnom valja ljude pogledati u oci. Dok smo mi svi drugi derbi navijaci, pojma nemamo, mrzitelji uprave, seratori...

Bezobrazno...

MrkiMedo
Kontakt:

sri maj 02, 2018 2:39 pm

Mi i da osvojimo duplu vi bi opet nesto nasli da serete i trazite nacin da se grebete

Simply Blue
Kontakt:

Vrag je napisao/la:
uto maj 01, 2018 9:08 pm
Treba se naguziti gospodinu Misimovicu i Adzemu. Jer valjda oni nas mogu jebati.
Jesi se prijavio..javi nam kad probaš, kako je bilo.. pa da i mi vidimo šta cemo
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

azbaha
Kontakt:

sri maj 02, 2018 2:41 pm

Vaze li desetogodisnje danas ili da uzmem kartu?

mirzoni1921
Kontakt:

Kad nam je borac uzeo titulu na Grbavici svi onda smo bili zadovoljni kupom. Sta reci koju poslugu porati, kome????

mirzoni1921
Kontakt:

Vaze
azbaha je napisao/la:Vaze li desetogodisnje danas ili da uzmem kartu?

Vrag

sri maj 02, 2018 2:42 pm

Simply Blue je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
uto maj 01, 2018 9:08 pm
Treba se naguziti gospodinu Misimovicu i Adzemu. Jer valjda oni nas mogu jebati.
Jesi se prijavio..javi nam kad probaš, kako je bilo.. pa da i mi vidimo šta cemo

Nisam jos, ne mogu doci na red nikako.

Vrag

sri maj 02, 2018 2:45 pm

MrkiMedo je napisao/la:
Mi i da osvojimo duplu vi bi opet nesto nasli da serete i trazite nacin da se grebete
Ako bi nekim cudom uzeli duplu normalno da ce se pricati. Jer i imas o cemu. Imas trenera koji vrijedja ljudsku inteligenciju, nemas igre i opet ti treba pola tima. Nemas nikakvu filozofiju, ne znas sta zelimo. A ovo je samo 1. tim...

MrkiMedo
Kontakt:

sri maj 02, 2018 3:01 pm

Vrag je napisao/la:
sri maj 02, 2018 2:45 pm
MrkiMedo je napisao/la:
Ako bi nekim cudom uzeli duplu normalno da ce se pricati. Jer i imas o cemu. Imas trenera koji vrijedja ljudsku inteligenciju, nemas igre i opet ti treba pola tima. Nemas nikakvu filozofiju, ne znas sta zelimo. A ovo je samo 1. tim...
Sve bi to bilo okej da ste ti i tebi slicni imali obraza pa rekli da super igramo u periodu kad smo super igrali. Tad ste sutali i nasladjivali se sa clankom Misimovicu zahvali se Zakaricu. Kad vi ne budete dvolicni tad cu i ja uvaziti svaku vasu kritiku i mozda poceti vjerovati u vase price vezane za igru, tim, Vranjesovih 15k, tjeranje legendi, omladinski pogon i slicno. Do tad vas treba ignorirati i cekati da iskacete iz rupa kako kad nam ne ide i tad sebe proglasavate velikim Zeljovcima koji su na ''ovo sve pokusali ukazati''.

MrkiMedo
Kontakt:

sri maj 02, 2018 3:02 pm

Opa evo kise, hiljada bolesnika danas

Trenutno korisnika/ca: avlami97, Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava