ako čita onaj što pušta muziku na poluvremenu i prije tekme, de Boga ti vrati ovu playlistu

Vala sam se i ja nasikirao, fkt nema smisla. Zadnje dvije parole nemaju smisla, primimo gol za 2:2 pjeva se kako je dobro vidjeti te opet. I onda se jos kenja kako manekeni setaju i slicno
Sta fali despasituLeon_Professional je napisao/la:Prilazis stadionu a pjeva Despasito.
Novotarijemirzoni1921 je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 2:07 pmSta fali despasituLeon_Professional je napisao/la:Prilazis stadionu a pjeva Despasito.
https://youtu.be/hQ4VLMYjJ1k
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Kako je ovo bezobrazno. Nasli se istomisljenici. Dobili svoj kutak za trenutak. Nismo navijaci rezultata, a nismo ni navijaci Slobode, Celika...nego najveceg i najtrofejnijeg kluba drzave. I tezimo da to ostanemo, jedno.bez drugog ne moze. Ne interesuje nas kup zato sto nas interesuje titula. Kup je utjesna nagrada i opravdanje za 3 godine cirkusa. Ostavka Adzema se trazi jos od 3:3 osim ovdje. Ovdje se gospodin Misimovic posere na sred terena, a vi se okupite oko govneta i divite kao da je neko cudo. Za vas je sve dobro u protivnom valja ljude pogledati u oci. Dok smo mi svi drugi derbi navijaci, pojma nemamo, mrzitelji uprave, seratori...Ajzea je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 11:38 amNaravno da je bitno.
Ne interesuje nas kup, ali trazit cemo glave ako ga ne osvojimo.
Nismo navijaci rezultata ali skidat cemo glave jer se titula nije osvojila.
Ne interesuje nas kup ali cemo se sutra busati u prsa jer smo najtrofejniji.
Ne interesuje nas kup ali cemo slaviti golove, ako damo koji.
Ne interesuje nas kup ali cemo traziti ostavku Adzema i hrakati po svemu ako danas Krupa dobije.
Ne interesuje nas kup ali cemo proklinjati istok jer, toboze, nismo gradjevinska firma da gradimo svoj dom.
Odoh oca pitati zasto je dizao sprat na vec izgradjenoj kuci jer, koliko znam, nismo gradjevinska firma.
Jesi se prijavio..javi nam kad probaš, kako je bilo.. pa da i mi vidimo šta cemo
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalkazbaha je napisao/la:Vaze li desetogodisnje danas ili da uzmem kartu?
Simply Blue je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 2:39 pmJesi se prijavio..javi nam kad probaš, kako je bilo.. pa da i mi vidimo šta cemo
Ako bi nekim cudom uzeli duplu normalno da ce se pricati. Jer i imas o cemu. Imas trenera koji vrijedja ljudsku inteligenciju, nemas igre i opet ti treba pola tima. Nemas nikakvu filozofiju, ne znas sta zelimo. A ovo je samo 1. tim...
Sve bi to bilo okej da ste ti i tebi slicni imali obraza pa rekli da super igramo u periodu kad smo super igrali. Tad ste sutali i nasladjivali se sa clankom Misimovicu zahvali se Zakaricu. Kad vi ne budete dvolicni tad cu i ja uvaziti svaku vasu kritiku i mozda poceti vjerovati u vase price vezane za igru, tim, Vranjesovih 15k, tjeranje legendi, omladinski pogon i slicno. Do tad vas treba ignorirati i cekati da iskacete iz rupa kako kad nam ne ide i tad sebe proglasavate velikim Zeljovcima koji su na ''ovo sve pokusali ukazati''.