Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Edis Mulalic 1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 30, 2018 11:29 pm

Ajzea je napisao/la:
pon apr 30, 2018 11:07 pm
MrkiMedo je napisao/la:
pon apr 30, 2018 1:41 pm
Pa ne zapnu li za kup zapalit cu se. Zaboli me zivo za pitare i sve ostalo, gluplju pricu odavno nisam cuo. Nema mi smisla ni parola, a onda skandiranje sampioni nakon pola sata.
Parola gluplja cak i od one na derbiju. E zamisli sad kako je glupa..
Brate zar nismo skontali da ih boli qrac za titulu, kup i ta sranja.Zapece ako im se bude igralo, ako ne bude vlazan zrak, ako im zene navlaze, ako se spoje Izrael i Palestina.Vjecita enigma je kad ce igrati i zbog cega.Ovo nije zakljucak izveden da bi se palamudio vec je odraz karaktera nase ekipe u prethodnih 730 dana.Bez kapaciteta, karaktera, casti i muda.Neizvjesno je i pitanje u zraku visi hoce li se boriti kao sa Zrinjskkm ili ce to biti kaonu Krupi i na Kosevu ili sa Sirokim.Vidjet cemo u srijedu..
Volim te Zeljo.Volio bih napisat kup je nas, ali nisam siguran stvarno.
Modus vivendi !

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 30, 2018 11:41 pm

gavran je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
pon apr 30, 2018 11:00 pm
MrkiMedo je napisao/la:
pon apr 30, 2018 10:28 pm
Kjosevski - Projic, Bogi, Graovac, Hadzic - Anel, Blagojevic, Zajmovic, Zec, Ramovic - Vojo
Da se ista pitam poceo bih Zakarica. Hajd ti decko sjedi pa na klupi malo uvaljuj guzove i masi rukama koliko hoces. Valjao nam je dosta, igrao odlicno i stvarno ne vidim razlog zasto je doslo do tolikog pada u formi i sve losijih igara. Zec i Zajmovic zajedno sa Ramovicem i Vojom mogu praviti dobar pritisak na njihovu zadnju liniju.
Hajdarevica bih isto odmorio, ali samo jer je pregorio vise. Bez Mehremica bi bilo tesko, ali da se naviknemo i bice nam lakse protiv Radnika bez njega.
Mijenjaj Adzeme, tad smo igrali najbolje i mazali redom
Ma Adi igra sutra ko sto gledam. Takodjer i Zakaric i Vranjes.

A inace tvoj sastav mi se svidja, i ja bi tako nesto iako ne znam bil Kenu stavio
zar je sutra tekma
Pa igra Adi sutra da ne bi igro u finalu. Logicno :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon apr 30, 2018 11:51 pm

Ne znam za vas ja jos uvjek imam neki ludi osjecaj da uzimamo titulu!
Cuva Bog Zelju svog!

kvalitet
Kontakt:

uto maj 01, 2018 12:20 am

Dr. Adzem je napisao/la:
Šta trošiš? Daj i meni...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Brkoo
Kontakt:

uto maj 01, 2018 1:00 am

Jesam li ja jedini koji bi protiv Krupe u kupu poceo ovako: Kjosevski-Graovac- Bogi-Osmankovic-Projic- Sabanadzovic-Blagojevic-Ramovic-Zakaric-Zec-Zajmovic
Klupa: Fejzic, Vranjes, Hajdarevic, Ubiparip, Hadzic, Zeric.

Jako brza ekipa po mom misljenju. Veza koju sam gore postavio je mnogo bolji izbor sto se tice i protoka lopte i igre u napadu od veze Blagojevic-Vranjes-Hajdarevic. Volio bih vidjeti Zajmovica na poziciji napadaca.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

gavran
Kontakt:

uto maj 01, 2018 4:15 am

pon apr 30, 2018 11:28 pm
gavran je napisao/la:
pon apr 30, 2018 11:07 pm
pon apr 30, 2018 11:00 pm

Ma Adi igra sutra ko sto gledam. Takodjer i Zakaric i Vranjes.

A inace tvoj sastav mi se svidja, i ja bi tako nesto iako ne znam bil Kenu stavio
zar je sutra tekma
Prekosutra.
Kad bolje razmislim ipak je sutra
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

mirzza
Kontakt:

uto maj 01, 2018 7:17 am

Brkoo je napisao/la:
Jesam li ja jedini koji bi protiv Krupe u kupu poceo ovako: Kjosevski-Graovac- Bogi-Osmankovic-Projic- Sabanadzovic-Blagojevic-Ramovic-Zakaric-Zec-Zajmovic

Jako brza ekipa po mom misljenju. Veza koju sam gore postavio je mnogo bolji izbor sto se tice i protoka lopte i igre u napadu od veze Blagojevic-Vranjes-Hajdarevic. Volio bih vidjeti Zajmovica na poziciji napadaca.
Odlična ekipa, samo Zec u spic a Zaim na krilo, tako ih je adžem rasuo 4-1. Asim je prebrz za njihove stopere. A ove poljake odmoriti malo, svakako su uz Zakaru najgori na proljeće, Zakaric ima kredita a ova dvojica baš i ne. Sinan + Zec je dobitna kombinacija, a Projic bi mogao dati ruke.

Okolele
Kontakt:

uto maj 01, 2018 8:39 am

Dr. Adzem je napisao/la:
Dok ima šanse i ja vjerujem..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sastrane

uto maj 01, 2018 8:53 am

Okolele je napisao/la:
uto maj 01, 2018 8:39 am
Dr. Adzem je napisao/la:
Dok ima šanse i ja vjerujem..
i ja vjerujem. Vjerujem da ce nam se naplatiti gubitak prosle. Onaj lopovluk.

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 01, 2018 9:43 am

Brkoo je napisao/la:

:palacgore: :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

uto maj 01, 2018 10:10 am

treba promijeniti bar 3-4 igrača. ekipa od petka je em premorena em je pola igrača pogrešno korišteno. ja ne mogu kriviti vranješa i voju kad je ovaj prvi u 80% situacija bliži golu od drugog, što je apsurd. bolje da sjednu na hoklicu nego tako. idi na najbrže, svježije igrače i to je najbolje što sad možemo kad je već do ovoga došlo. nažalost za hajdara nemamo nikakvu zamjenu - on je jedini koji prekida protivničke napade, ali mislim da je bolje da i on ohane bar jednu.
gradi željo boli te *****

ISB87
Kontakt:

uto maj 01, 2018 10:17 am

veca
hadzic graovac kemo projic
hajdarevic modic
zakaric ramovic zec
zajmovic
MIRZA RASCIC

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 01, 2018 10:39 am

Nece Zajmovic u spic pa da i ne igra Vojo. To ce Sale odigrat rutinski :kafa:
A vrlo bi rado volio vidjet Dzenana na 9, ima on brzinu iznad prosjecnu za njegovu visinu i ima ono nesto.

Helem nejs, ja bi ovako volio : Veca - Graovac, Kemo, Bogi, Proja - Saban, Blagojevic, Sinan - Zec, Zajmovic, Vojo.

cikazubo
Kontakt:

uto maj 01, 2018 10:53 am

uto maj 01, 2018 10:39 am
Nece Zajmovic u spic pa da i ne igra Vojo. To ce Sale odigrat rutinski :kafa:
A vrlo bi rado volio vidjet Dzenana na 9, ima on brzinu iznad prosjecnu za njegovu visinu i ima ono nesto.

Helem nejs, ja bi ovako volio : Veca - Graovac, Kemo, Bogi, Proja - Saban, Blagojevic, Sinan - Zec, Zajmovic, Vojo.
Ima sve osim mozga i pregleda igre, zato i jeste na krilu jer samo tu moze igrati, stavi ga na 9 samo ce izgubiti more lopti, i ja sam ga volio vidjeti na spicu zbig konstitucije al nema on to u krvi da bude bude napadac, nema taj njuh i lakocu dava ja golova, na krilu idealan, bolji od Zeca i Zakaroca ove godine, ko bi rekao..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u uto maj 01, 2018 10:53 am, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 01, 2018 10:53 am

Ekipa sa Zecom, Zajmovicem, Ramovicem, Sabanom je odlicna, ali nazalost to necemo vidjeti i stvar je koju najvise i zamjeram Adzemu, a to je sto ne rotira i sto odredjeni igraci imaju povlasteni polozaj, a to se ne smije desavati!
Sto se Kajkuta tice, on stvarno nema sta raditi prije osamdesete minute i krajnje nuzde.

Uglavnom, idemo ih dobiti, po mogucnosti bez primljenog gola, ali ne razmisljati o tome tokom tekme jer ce se tekma pretvoriti u dosadno takticko nadmudrivanje. Imamo kvalitet, samo se treba izabrati dobar sastav. Odmoriti Hajdara, Vranjesa, Ubiparipa, pod obavezno!
Kup je nas!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

uto maj 01, 2018 10:55 am

Zajmovic je nekad i bio napadac.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Simply Blue
Kontakt:

uto maj 01, 2018 11:01 am

A koji to napadač u našoj ligi može s lakoćom postizati golove..Zajmovic je ko stvoren za napadača
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

cikazubo
Kontakt:

uto maj 01, 2018 11:05 am

kremenko je napisao/la:
pon apr 30, 2018 12:11 am
cikazubo je napisao/la:
pon apr 30, 2018 12:04 am
kremenko je napisao/la:
ned apr 29, 2018 11:39 pm

Malo poštovanja prema hadziji ne bi bilo na odmet.
Sta je slagao, sta je pogrešno rekao?
Znas li koliko je momaka izašlo iz OP dok je on šef bio? Željo je milione zaradio na njegovom radu sa mladima.
Alihodzic preuzeo, Akademija nas presisala na svim uzrastima.
Vidim Boro rekao da je trebalo zaustaviti igru i dosuditi indirekt za nas.
Radniku 2 penala nisu svirana :lol:
Bio sam ja u OP i znam sta se radilo i kako se radilo i na sta je sve licilo, po kojim se programima treniralo i kako su se selektirali i dovodili igraci. Kako, koliko i kome se placalo i koliko je ko vremena provodio s igracima.
Kratko, vodi ga kuci pa ga postuj.
A to hadzija zadrzi za sebe ako ti znaci i ako je to mjerilo ljudskosti i postenja.
Trenerima kapa dole, oni su pravili igrace, a ne wanabe koordinatoru i profesoru (za poslovanje na crno i razgovore iza zatvorenih vrata).
Izvini nisam te prepozn'o
Nisi oborio najvažniju stvar. Čovjek je svojim programima treninga, sefovanjem i koordinacijom Željezničaru donio milione i ti to ne možeš osporiti.
Tacka!
Treneri prijatelju, treneri.. Kakav Dogan, program po kojem treniramo je isti u regionu, klasicni holandski, bar je tako bilo. To sto smo bara talenata koji uspijevaju na sljaci od 80m ne moze biti nikako zasluga visoko uvazenog koordinatora omladinskog pogona i nekih njegovih planova, zamisli, projekata. Zar neko vjeruje u te gluposti, igraci sa strane se uglavnom nisu ni dovodili, ako se dovede to nije nikakva analiza Dogana vec dijete koje nas razvali na nekom lokalnom turniru i onda ga pokusavas dovest.
Koliko ti je prica besmislena dokazuje poredjenje sa akademijom, akademija nas je presisala jer je u kratkom roku stekla uslove, moze dovest kamion djece iz najudaljenihih gradova pa cak i preko grane, moze im platiti treniranje, skolovanje, zivot, imaju infrastrukturu, i ti onda ispalis takvu tezu da su nas presisali zbog odlaska Dogana haha, ubiru plodove velikog projekta, dok mi i dalje treniramo na terenu od 80 metara koji je grbav, tvrd, suh, ma uzasan, a opet smo nadareni za izbacit generaciju koja ce doc do Atletica, al ti ces rec da je i to Doganova selekcija, pa pitaj tu djecu ko ih je nasao i selektirao. Tako ponistavat rad svih trenera koji su 24/7 u tom poslu a dizat nekog diletanta je fkt degutantno za citati.

sahmat

uto maj 01, 2018 11:38 am

Samo skupa možemo do titule i kupa !!!
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 01, 2018 11:48 am

Nama sad akademija u svim kategorijama bjezi dvocifren broj bodova. Ne govorim da je do Dogana ili nekog, ali to treba da zabrinjava i na tome se mora raditi.
Presisali su nas samo tako.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava