shzna je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 10:54 pmAli hvala Bogu pa smo gospoda i svjesni smo svoje sterilnosti, neko bi poslije onakvog gola i primanja lopte rukom digao drzavu na noge, bili bi "ugrozeni"... Samo da nismo malo previsengospoda, to zamjeram upravi. Probudite se nije ovo engleska ovo je jebena rupa u kojoj kafu u kafani trazis preko stele. Ovdje ne mislim na kriminal i kupovanje nego na razvijanje infrastrukture da se gace sudiji tresu ako zelju osteti. Hajmo malo u proslost, amar se vraca i zenica pobjeda sudija dosudi kako dosudi i mali poguranac na startu. Malo kasnije zadnja tekma jeseni sa sirokim penal u 90 na grbavici kurcinu bi sada dobili. Ovim ne optuzujem amara da je nesto krao nego se radi o zastiti kluba kao najveceg u BIH. Da bi ovo bilo moguce mora se tvrdoglavost kod zeljovaca kakvi su amar i miske ostaviti po strani inace nama ne gine pucanje cireva
Konto je da digne ruku da trazi igranje rukom, isto kao i Bogi.
Jest, zastade Bogi, to sam vidio. Ne znaju ovi nasi kad se valjat kad ne, kad pritisnut sudiju kad ne, kad izbaci loptu van terena kad ne itd. Pod hitno na brzi kurs kod Zorana Kokota. Nije ovo Bundesliga, pa moras znat ove ciganske fazone. Mujic nas je zaklo, realno.Leon_Professional je napisao/la:Konto je da digne ruku da trazi igranje rukom, isto kao i Bogi.
Daj ocistite pa onda se zalite. Uklizi Bogi, Veca uhvati ovo u zube **** ga grob.
A picki ovo zapamtiti za sva vremena USLJOBlueSide je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 11:16 pmNas.... se u usta raspala onim na zapadu sto aplauziraju Stanicu..u usta vas yebem u USTA..Samo mi je zao sto ja, a znam ih jos dosta koji isto misle, nismo bili na tom zapadu..STO NISTE DOSLI NA JUG PICQE DA APLAUZIRATE STANICU..KRATKO BI TAJ APLAUZ TRAJAO
Fakat ne razumijem te debile. A ni to da niko na njih nije reagovao.BlueSide je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 11:16 pmNas.... se u usta raspala onim na zapadu sto aplauziraju Stanicu..u usta vas yebem u USTA..Samo mi je zao sto ja, a znam ih jos dosta koji isto misle, nismo bili na tom zapadu..STO NISTE DOSLI NA JUG PICQE DA APLAUZIRATE STANICU..KRATKO BI TAJ APLAUZ TRAJAO