Upravo to, finale Kupa treba da bude dogadjaj sto bi se reklo praznik fudbala u nekom gradu, na nekom normalnom stadionu , mada po meni trebalo bi da se igra na najvecem stadionu u zemlji i u glavnom gradu, pa ko god da igra.
Upravo to, finale Kupa treba da bude dogadjaj sto bi se reklo praznik fudbala u nekom gradu, na nekom normalnom stadionu , mada po meni trebalo bi da se igra na najvecem stadionu u zemlji i u glavnom gradu, pa ko god da igra.
Nije dobio zuti uopste,bio bi mu treći,tako to rade suci iz Sarajeva!
Eto vidis, ja mislio da je bio dobio zuti kasnije u utakmici. Nego sta nego balijska posla. Taj ce nam prvi pokusati da podapne isto ko onaj papak sto je slozio tekst o utakmicama pod istragom i Tomislava Cuica.exdomorocki je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 12:12 pmNije dobio zuti uopste,bio bi mu treći,tako to rade suci iz Sarajeva!
Balijska posla
Tu su oni, citaju. Posao, obaveze...ForzaLjoZe je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 12:16 pmDa li neko zna zasto su sergejevic, pile, DANAN, Veteran prestali pisati na ovom forumu?
Bilo je mnogo kvalitetnih postova. Sada se ubode poneki. Najdraze mi je procitati stormove mudrosti i gavranove dosjetke.
do kad ne radišstorm_raider je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 12:21 pmIdemo ovo dobiti veceras. Danas godisnji, napokon petak!!! Volim te Zeljo!!!
Do sl. petka, sto?nookey je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 12:28 pmdo kad ne radišstorm_raider je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 12:21 pmIdemo ovo dobiti veceras. Danas godisnji, napokon petak!!! Volim te Zeljo!!!
ma onako, dobro si spojio, ja u ponedjeljak radim, pa onda odmor...storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 12:39 pmDo sl. petka, sto?nookey je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 12:28 pmdo kad ne radišstorm_raider je napisao/la: ↑pet apr 27, 2018 12:21 pmIdemo ovo dobiti veceras. Danas godisnji, napokon petak!!! Volim te Zeljo!!!