Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 12, 2018 12:12 am

Vedran opet ušao u formu, sve pohvale.
Bekovi užas prepadnuti, Mehremić je izgubio onaj prodor koji je imao prvih par utakmica, Hadžić moli Boga da mu ne dodaju.

Kajkut užas, Zakarić nema s kim danas odigrat. Crnov van bilo kakve forme, Zajmović korektan. Modića još ne ocjenjujem, Anel vidi se da ne igra. Vranjeş često usamljen. Mi igrali tek kad je ćelsvi ušao, motor ekipe, igrač koji nam drži ritam.

Nama Sloboda izvede dva spora auta zaredom, naši se ohlade ko da su se istuširali. I realno, ko god nam obori ritam utskmice, uspori igru, napravi utakmicu dosadnom, mi mu i pomognemo.

exbabilon
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:13 am

Ma cim je sastav izasao jasno je bilo cemu ovo vodi. I to nije problem samo bekova, samo krila, samo napadaca...sve je problem.

Problem je sto ti polufinalnu utakmicu pocinju dva najlosija beka u historiji, sto jedan zadnji vezni debituje u ovako bitnoj utakmici u paru sa drugim zadnjim veznim koji ovu polusezonu skoro da i nema minutazu. Problem je zavaljen Ramovic na krilu. Problem je Kajkut koji nema vise od pola sata ozbiljnog fudbala u nogama, a ti ga guras citavu tekmu. Problemi se nastavljaju kad pocne tekma. Na krilo bacas penzionera, ranjenika...koji mjesecima nema dobre partije, bez minutaze skoro. Taj ti za 60 minuta nista ne donese pa ga vadis, jer kao nije spreman za citavu tekmu. Pa sto ga uvede? Ove koji kao nisu spremni i sto su bez minutaze si ostavio van zapisnika (Zec, Projic). Dvostruki neki arsini znaci.

Pogubio si se ti Adzeme odavno, nit znas sta radis, a jos manje sta izjavljujes. Ovu ekipu koja je igracki dostojna sigurno duple krune vuces u rezultatski neuspjeh i jos jednu sezonu za zaborav. Jos nije kasno, ali valja priznati greske i povuci prave poteze. Ja mu vise ne vjerujem.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:13 am

Mi bi nekom zakucavali eksere a sad ispade nama derbi prelomna tekma. Mogli bi oni nama zakucat sezonu.

Hajde Zeljo molim te, daj taj bljesak..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:16 am

SirAlexFerguson je napisao/la:
čet apr 12, 2018 12:11 am
Minjore je napisao/la:
čet apr 12, 2018 12:01 am
I vise je bio na poziciji 10ke nego na klasicnom napadacu.. Nisu mu sansu jednu stvorili, ama bas ni jednu...
Raja konta napadac je mora predriblati trojicu i zabiti. Covjek je cijelu utakmicu bio odsjecen. Izvlacio se, trzdio koliko je bilo moguce. Ne hvalim ga jer nije nista posebno uradio, al nije ni prelose kako neki kazu.
O tome i ja pricam.

Zaki87
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:18 am

Katastofalna utakmica, ne mogu da vjerujem da se nasi igraci ne znaju kretati. Ne da ne znaju nego se sudaraju medusobno. Nasi bocni igraci i njihova kretnja.. pa ja ne mogu da vjerujem, svaki napad isto, Anel dobije loptu, Zakara ulazi u sredinu a tu su vec Kajkut i Vranjes i dolazi im jos i Crnov dok nasa 2 beka stoje na centru i gledaju 50 metara praznog prostora ispred sebe. Ne mogu da shvatim da ne vidis prostor koji ti se otvara kada Zakaric odvuce svog cuvara u sredinu. I nemoguce je da nijedan igrac NE ZNA odigrati pas i odmah se izvuci na dupli pas ili ne do Bog otrcati u slobodan prostor i napraviti visak. Katastrofa od kretanja i trcanja uprazno. Ovo je vec druga utakmica da mi trcimo stvarno puno ali uprazno i uzalud.

1921.ba
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:18 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Charlie Sheen
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:19 am

Ali kako je GRaovac ono povuce jednom do gola njihovog,valjda mu dokurcilo gledati kako se ne mogu ovi gore sastaviti :D

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:27 am

Raja ovako razjedinjeni nećemo do titule, svi smo u nokautu od utakmice sa lažnim Mostarcima i jedini način da se dignemo je da svi podupremo svoja leđa da se Željo opet podigne. Jedan strašan miting im treba na treningu odraditi kao da igramo finale lige šampiona, da se skupimo svi i da navijamo cijeli trening da ori grad od nas, da im se napokon pokrene krv u njima i da proigraju. Svi su mentalno pali od trenera pa do igrača i niko ih neće bolje probuditi od nas Manijaka. Ovo je samo mentalni grč i moramo im pomoći da ga prebrode, nema nam druge nego lagano na trening svi da odemo i da im pomognemo.
イビチャ・オシム

Edis Mulalic 1921

čet apr 12, 2018 12:29 am

I ja se nadam Graovcu desno.Hadzic se boji sjene svoje...ne kazem da je los igrac ali neshvatljivo stvarno.Opis igre je bukvalno "nemoj meni dodavat"...trzni se covjece i opusti nije Real.Obraduj nas Zeljo u nedjelju.
Modus vivendi !

Gola
Kontakt:

Nadam se da Adzem ima dobar razlog zasto Zec ne igra.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:32 am

Neko je Hadzica opasno zajebao kad mu je rekao da igra beka.
Ne bi on bio los na stoperu ja mislim. :D

Ma oni sami sebi stvaraju grc. Krv im *****, igraci su nas sjebali prosle godine i ove ce kako je krenulo.
Trener jest kriv, al nije kriv kad on nece da se trudi, nit moze bit kriv za to.

1921.ba
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:33 am

Gola je napisao/la:
Nadam se da Adzem ima dobar razlog zasto Zec ne igra.
Ili da Zec ima dobar razlog zašto mu se ne igra?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Brkoo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:35 am

O kakvim bekovima pisete, mi nemamo bekove, imamo 3 igraca koja su zalutala u nas klub uz jos par igraca na drugim pozicijama koji isto nemaju kvalitet. Jos mi je gore kad znam da su Mehremica doveli Papac i Adzem, ljudi koji su citav zivot bili lijevi bekovi. Pa sta ste ljudi dragi vidjeli u njemu? Ja koji sam laik pisao sam da je katastrofalan igrac, a vi ga dovedete i jos lik prima platu za ovo. Radi se o igracu koji ne bi mogao ni u Vrbanjusi igrati. Poslije silnih Bevaba, Husica, Mladenovica, Kramarica itd mislio sam da ne moze gore ali izgleda da moze. Na lijevoj strani biras izmedju Mehremica i Projica, zalosno, jadno i bijedno. Na desnom beku se sansa trebala dati junioru Sehicu, garantujem da je bolji od Hadzica, a Hadzica staviti na lijevog beka jer biras najmanje zlo od tri zla
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:48 am

Brkoo je napisao/la:
O kakvim bekovima pisete, mi nemamo bekove, imamo 3 igraca koja su zalutala u nas klub uz jos par igraca na drugim pozicijama koji isto nemaju kvalitet. Jos mi je gore kad znam da su Mehremica doveli Papac i Adzem, ljudi koji su citav zivot bili lijevi bekovi. Pa sta ste ljudi dragi vidjeli u njemu? Ja koji sam laik pisao sam da je katastrofalan igrac, a vi ga dovedete i jos lik prima platu za ovo. Radi se o igracu koji ne bi mogao ni u Vrbanjusi igrati. Poslije silnih Bevaba, Husica, Mladenovica, Kramarica itd mislio sam da ne moze gore ali izgleda da moze. Na lijevoj strani biras izmedju Mehremica i Projica, zalosno, jadno i bijedno. Na desnom beku se sansa trebala dati junioru Sehicu, garantujem da je bolji od Hadzica, a Hadzica staviti na lijevog beka jer biras najmanje zlo od tri zla
Hadzic ne moze igrati nista osim stopera a i to je upitno. posebno ne lijevog beka.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Dr. Adzem
Kontakt:

Ma prolazimo mi u finale 100% ne vidim nacina da nas sloboda moze dobit
Cuva Bog Zelju svog!

Haklapuc
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:54 am

Adžem je nažalost izgubio sve konce. Od jedne kompaktne, spremne ekipe s kraja jeseni, koja je trkački i čvrstinom iznijela 5-6 preteških utakmica, dobili smo jedan raštimani orkestar. Razlozi? Mentalno stanje naših igrača koje je u stanju sjebati jedan kiks, jedna loša utakmica, iz toga proizilazi loša atmosfera u svlačionici, poremećeni odnosi među igračima i stručnim štabom, igrači počinju sumnjati u svoje sposobnosti, ne smije se preuzeti rizik, igra se na sigurno, trener nedovoljno iskusan i nikad prije nije bio u situaciji da se suoči s ovakvim problemima. Fudbaleri psihički ograničeni kako to samo oni znaju biti plus to što su mentalni patuljci i dobijemo ovo što trenutno imamo. A ponavljat će se dok ne dođe onaj koji se zna nositi s takvim stvarima. Nažalost, uz svu podršku koju je Adžem imao od mene, počinjem uviđati da on jednostavno nije taj. S problemima se očajno nosi, rekao bih gore i od Petrovića.

Brkoo
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:59 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Hadzic ne moze igrati nista osim stopera a i to je upitno. posebno ne lijevog beka.
Biras izmedju tri zla, jedan je totalno promasio profesiju(Mehremic), drugog nije prosao samo onaj ko nije htio(Projic) i onda ostane Hadzic koji je kao desni bek, moze glumit stopera i lijevog beka ali kvalitet nista posebno, mozda malo bolji od ove gore dvojce, zalosno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

IvanOsim
Kontakt:

čet apr 12, 2018 12:59 am

Cuj Kajkut zasluzio prolaznu ocjenu. Nije dobio duela. Nije osutao ni jednu loptu. Nista. Doduse, par puta je simuliro.
Crnov smjesan.

Mujagic na tribinama, a Kajkut mu bespotrebno uzima dragocjene minute, rece jednom jedan forumas.
Moj Adzeme propustio si da das 20 godisnjaku sansu i sigurno bi ti bolje vratio, nego predstave Kajkuta. I ne samo njemu, propustio si veliku priliku da potpuno afirmises par juniora, ali si se odlucio za Kajkuta, Crnova, Bogicevica, Hadzica. Neizmjerna steta za Zelju je ucinjena, za buduci period.

A Mujagica vidio na tribinama fkt :)

fcz
Kontakt:

čet apr 12, 2018 1:05 am

BlueSide je napisao/la:
čet apr 12, 2018 12:04 am
mamba21 je napisao/la:
sri apr 11, 2018 11:47 pm
A ja iskreno nisam puno ocekivao od nas, jer smo imali dosta izmjena. U odnosu na zadnju utakmicu imao si tu nove igrace od prve minute: Kemo, Saban, Modic, Kajkut,Crnov. Mislim da ce ovo na derbiju biti ok. Vratice se Vojo. Ne znamo jos sta je sa Ramom. Al vezu nek igraju Celo Vranjes i Hajdar. Zakara je danas opet podsjecao na onog starog, al nije imao s kim igrati.

Odbrana je problem. Sta mislite hocel se na derbiju izaci s graovcem desno,kemo i bogi stoperi? Da li Graovca pomjerati sa svoje pozicije na kojoj igra odlicno?
Pa Graovac svakako non stop u toku utakmice zatvara desnu stranu, jer je propuh samo takav, tako da to za njega nije nista novo

I po meni veci je problem napad jer mi nismo skoro šanse napravili u dvije utakmice
Mah, vecih od vecih problema ovdje ima koliko hoces, ali meni licno je najveci problem nesto sto zorno ilustruje situacija nekad iz drugog poluvremena - valjanje seljacina u punom jeku, tako odvratno kradu vrijeme da je to za krivicnu presudu, jedan moron lezi valjda par minuta na nasoj polovini, vise zasp'o valjajuci se a nasi stoje kao ukopani. Nakon nekog vremena Zakaric se zaleti s druge strane terena, pokusava protestvovati, mozda jos jedan-dva igraca mu se kao stidljivo pridruzuju, ostali blijedo gledaju. Samo jedna od bezbroj situacija koje oslikavaju trenutni duh ekipe.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ISB87
Kontakt:

čet apr 12, 2018 1:08 am

posto su nam bekovi katastrofa, probao bih na derbiju 3.5.2
graovac, bogi, kemo, blagojevic, hajdarevic, modic, zakaric, zajmovic, vranjes, vojo

visoki presing, pustit modica, celavog i vranjesa da lupaju van 16. i nadat se nekom potopu u prvih pola sata.
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.

Prijava