sri apr 11, 2018 11:29 pm
Ma ako se ne dobije derbi nek Adzem pakuje kofere, a sa njim i dosta igraca koji ocigledno nemaju apsolutno nikakvu zelju za trofejem.Pa neshvatljivo mi je da nece da poginu na terenu i da podignu pehar, da im nije stalo, katastrofa.Al Adzemova taktika nula, pa covjek isto gura od novembra, uspjevalo na pocetku al sad ljudi procitali i prilagodili se.Pa gledao je i Mulalicev i Slavkin rad, vidio gdje su oni grijesili, forsiranje iste igre i iste taktike i vidio kako smo zavrsili sa njima i covjek isto to radi.Ne znam cemu tolika tvrdoglavost, pa valjda je vrlina dobrog trenera da promijeni kad ne ide.Nije normalno da ekipa nije sastavila tri normalna dodavanja u zadnje dvije utakmice, nije normalno da nemamo nikakav presing.Danas u svakom trenutku bio slobodan bar jedan igrac slobode ali sreca oni ne znaju pa nisu kaznili.Valjda se nesto promijeni jer stvarno ne bih prezivio opet isti kraj ko prosle godine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.