Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 11, 2018 11:24 pm

Okolele je napisao/la:
sri apr 11, 2018 11:18 pm
Onaj idiot Mehremić smiri onu loptu i nesta zvjera negdje i pusti je da izadje u korner..Ja poludio,nervni slom dobio..
Joj šuti umalo da batine dobijem radi liste psovki u tom trenutku :placeodsmijeha:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:25 pm

I jos kaze Projic ne igra jer nema utakmica, a Mehremic ima neki kontinuitet, pa ko je za to kriv Adzeme **** te Mehremic ti si mu dao kontinuitet. Projic je za njega marcelo

Leon_Professional
Kontakt:

MrRiccoli je napisao/la:
sri apr 11, 2018 11:22 pm
Moj Adzeme dragi kaže crnov je izašao jer ušao u 8 minuti i ne može izdržati cijeli meč. Pa on ili nije svjestan sta je rekao ili konta da smo svi grupno ludi. Pa sto si ga ubacio moj Adzeme
Ubacio ga da ga izbaci. Logicno. :D

barbarez
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:27 pm

Leon_Professional je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Moj Adzeme dragi kaže crnov je izašao jer ušao u 8 minuti i ne može izdržati cijeli meč. Pa on ili nije svjestan sta je rekao ili konta da smo svi grupno ludi. Pa sto si ga ubacio moj Adzeme
Ma samo momku jebao mater i zavrsio mu karijeru kod nas. Malo nam je sranja ,jos i to .

MrRiccoli
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:28 pm

Leon_Professional je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
E pa to, u toj njegovoj logici je problem. Odavno neko veću glupost nije izvalio. Mazis se po bradi i kontas sve budale ti pametan i izvalis to.

Simply Blue
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:29 pm

Neki novi momenti kad je Projovic u pitanju...ko bi i nama ušao u trag
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Zeljo
Kontakt:

Ma ako se ne dobije derbi nek Adzem pakuje kofere, a sa njim i dosta igraca koji ocigledno nemaju apsolutno nikakvu zelju za trofejem.Pa neshvatljivo mi je da nece da poginu na terenu i da podignu pehar, da im nije stalo, katastrofa.Al Adzemova taktika nula, pa covjek isto gura od novembra, uspjevalo na pocetku al sad ljudi procitali i prilagodili se.Pa gledao je i Mulalicev i Slavkin rad, vidio gdje su oni grijesili, forsiranje iste igre i iste taktike i vidio kako smo zavrsili sa njima i covjek isto to radi.Ne znam cemu tolika tvrdoglavost, pa valjda je vrlina dobrog trenera da promijeni kad ne ide.Nije normalno da ekipa nije sastavila tri normalna dodavanja u zadnje dvije utakmice, nije normalno da nemamo nikakav presing.Danas u svakom trenutku bio slobodan bar jedan igrac slobode ali sreca oni ne znaju pa nisu kaznili.Valjda se nesto promijeni jer stvarno ne bih prezivio opet isti kraj ko prosle godine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Okolele
Kontakt:

Ma bjezi jbt frtutma mi prava u glavi..U jednom trenutku se sjebem,sjetim se one prosle sezone i izgubljene titule,obrćem neke teorije zavjera a u drugom kontam ma hajde moraju se dići i zaigrati na onom nivou ko pred kraj polusezone,kontam eto derbija,oni su nam musterije redovne bice bolje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bistrikboy
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:30 pm

Bar mi je ova utakmica dala odgovor na pitanje dal' cemo uzeti neki trofej. Necemo. Picke.
1921-1987-2007

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Kakav god da je, trener igrača ne smije ponižavati, nego mora stati iz njega. Kakav si primjer onda drugima? Nisi ga ni trebao ubacivati i to je to.
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

Odvest ih sutra na željeznicu nek fataju ribe
U petak pokupit plejke što imaju nakačit se u klubu i udri turnire
U subotu zakazat termin sa bugarijem da popričaju i u nedjelju juriš
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:32 pm

Crnov sam sebe ponizava..Nije prvi koji je usao u igru u toku utakmice i bio zamijenjen..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:33 pm

Mah, klize mu konci. Dal ce ih zadrzat ili ne, vidjet cemo.
Vise ne zna ni sta prica ni sta radi. Treba ga neko dohavizat i spustiti...
Mada i igraci su djubrad, ne moze niko za njih trcat i borit se. I kad ne znas mozes izgledat bolje kad se boris, oni nikakve znake ne daju. Treba i to preispitat.

Plava Porodica
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Kakav god da je, trener igrača ne smije ponižavati, nego mora stati iz njega. Kakav si primjer onda drugima? Nisi ga ni trebao ubacivati i to je to.
On nije igrač. Već kolateralna šteta sistema koja mazija pare iz kase, uredno, prijavljen, a zato vrijeme koje i dobije hoda po terenu.
Takve na streljanje treba voditi.
Uručit mu ispisnicu večeras i još ujutro tražit sudsku zabranu prilaska Grbavici u krugu od pola kilometra.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Reha1921
Kontakt:

Mehremicu znaci papire treba dati jos vcrs vece ublehe nisam vidio na Grbavici a svakakvih igraca je proslo kroz Zelju al ovaj je prekuco sve u Nedelju prije utakmice kupiti tablete za smirenje i pravac lavor. :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:34 pm

Gdje rekao to za Projica ?

PlaviVlak
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:34 pm

Igrali smo stvarno loše, mrtvo i bezidejno, bilo je teško gledati tekmu i ne psovati i burno reagovati. Ali reaguje se na grešku, na glupost, a ne na svaki kontakt lopte pojedinih igrača. Hadžić je tanak igrač, ali on nakon dvije greške više nije smio dići glavu i razmišljati od reakcija i psovki na svaki njegov kontakt s loptom. I kad je kriv i kad nije psuje mu se sve, a pola igrača ni imena ne znaju. Plus Modić prvi kontakt i pogriješi odmah psovanje, malom Šabanu ništa nije ostalo i naravno priča daj Odu, kakva naša djeca... Igraju k'o pi*ke i, ali ipak je naš mentalitet grozan.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Edis Mulalic 1921

sri apr 11, 2018 11:36 pm

Pokusavali smo, nismo zabili, ali nismo ni primili. Ne treba se puno nervirat jer smo i dalje u prednosti i najbitnije je da nismo primili pogodak. Imamo manjih problema, ali i dalje smo u polufinalu kupa i prvi na tabeli. Igraci moraju sad zagristi bas, a mi davati maksimalnu podrsku da ovo izguramo do kraja.
Strah me bekova na derbiju i do kraja sezone. S ovim Adzemovim rezanjem i odstranjivanjem nekih igraca ne znam na cemu smo i vjerujem ni vi isto, ali opet kazem niti smo sta izgubili, niti smo negdje zaostali. Idemo zajedno u lavor, pa sta bude.
Volim te Zeljo. Samo hrabro i ponosno.
Ovi sto psuju i nesto bi da mijenjaju nek nas zaobidju u sirokom luku. Picke jedne evo vam liga prvaka i gledajte, nemojte unositi nemir medju ekipu i igrace. Samo kod nas se moze stvorit pritisak na igrace kad imas dva trofeja pred sobom sest kola prije kraja. Pravi pitarski sindrom. Nije vrijeme za analize i teorije strucnosti i zavjere. Zagrij se za Kosevo i idemo jako.
Iskljucivo Zeljeznicar, u svakom trenutku.
Modus vivendi !

cikazubo
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:37 pm

Crnov debil, lik promasi loptu na cistom pasu, u pokusaju bicikla pobjeze mu lopta, od 6-7 pokusaja da centrira mozda jednom nije pogodio prvog protivnickog igraca.
Vadi ga Ado iz igre a on kao ode pravo u svlacionicu skida dres, ma mrs debilu. Ado budala sto mu dade sansu, umjesto da se ponizno i zahvalno ponasa prema klubu nakon svih problema on i dalje ima neki ego i misljenje da je neki igrac.

LeBlue
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:38 pm

Ranije sam isto pisao, ali imam osjecaj od kada smo dobili sponzora i generalno sva ova pozitivna desavanja oko stadiona, da se trener a isto tako igraci ne znaju da nose sa tim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava