Kjosevskivinston.cercil je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 1:49 pmKjosevski
Hadzic Graovac Bogicevic Projic
Blagojevic Hajdarevic
Ramovic Vranjes Mehremic
Zajmovic
Ovo bi bila moja postava za veceras. Mehremic (koji bi bio odlican na krilu) ima iza ledja Hajdara da trci za njega, plus Projic koji bi se drzao defanzive bar u ovoj formaciji, nek Adi proba obaviti posao u tranziciji i visokog presinga. Zakarica ostaviti na klupi nek se odmori, on je profesionalac, nece mu udariti na ego jedna tekma na klupi, svakako Ramovic moze odraditi posao na krilu fantasticno, jos ima Blagojevica iza sebe u paru sa Hadzicem. Jovan je zeljan igre siguran sam u to, mislim da u paru sa Hajdarevicem i Vranjesom kao nosiocima veznog reda, ima prostora da malo slobodnije odigra mec u smislu kontrole i distribucije lopte. Za kraj Zajmovic kolika je taraba na krilu, mislim da u spicu moze odraditi posao koji nam treba veceras. Visok je, relativno jak i ima solidan osjecaj za gol.
P.S Svjestan cinjenice koliko nam igra oscilira u posljednje vrijeme, mislim da je ova postava ubitacna za narednih par utakmica.
Jarane, osciliram u razmisljanju ko nasa ekipa u igri.
Modić je definitivno pravi igrac, samo ne znam da li je spreman. U svakom slučaju i ova opcija je ok, s tim da ne bih Ramovica dirao s krila.ublehas je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 2:39 pmKjosevskivinston.cercil je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 1:49 pmKjosevski
Blagojevic Hajdarevic
Ramovic Vranjes Mehremic
Zajmovic
Ovo bi bila moja postava za veceras. Mehremic (koji bi bio odlican na krilu) ima iza ledja Hajdara da trci za njega, plus Projic koji bi se drzao defanzive bar u ovoj formaciji, nek Adi proba obaviti posao u tranziciji i visokog presinga. Zakarica ostaviti na klupi nek se odmori, on je profesionalac, nece mu udariti na ego jedna tekma na klupi, svakako Ramovic moze odraditi posao na krilu fantasticno, jos ima Blagojevica iza sebe u paru sa Hadzicem. Jovan je zeljan igre siguran sam u to, mislim da u paru sa Hajdarevicem i Vranjesom kao nosiocima veznog reda, ima prostora da malo slobodnije odigra mec u smislu kontrole i distribucije lopte. Za kraj Zajmovic kolika je taraba na krilu, mislim da u spicu moze odraditi posao koji nam treba veceras. Visok je, relativno jak i ima solidan osjecaj za gol.
P.S Svjestan cinjenice koliko nam igra oscilira u posljednje vrijeme, mislim da je ova postava ubitacna za narednih par utakmica.
Hadzic (Šehić) Graovac Kemo Projic
Blagojevic Šabanadžović
Zec Modić Mehremic
Zajmovic (Kajkut)
Ja bi ovako.
Treniraju linije za novi teren
Sto je najsmjesnije ljudi molili da im frajer dođe u klub haha..
Ma to više da odmorim Ramovićavinston.cercil je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 2:43 pmModić je definitivno pravi igrac, samo ne znam da li je spreman. U svakom slučaju i ova opcija je ok, s tim da ne bih Ramovica dirao s krila.ublehas je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 2:39 pmKjosevskivinston.cercil je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 1:49 pmKjosevski
Blagojevic Hajdarevic
Ramovic Vranjes Mehremic
Zajmovic
Hadzic (Šehić) Graovac Kemo Projic
Blagojevic Šabanadžović
Zec Modić Mehremic
Zajmovic (Kajkut)
Ja bi ovako.![]()
![]()
http://source.ba/clanak/Haris/463826/Ba ... em-u-mezar Evo ti Storme Interviju pred kraj prica za Bandica i goli otokstorm_raider je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:47 amGdje je taj intervju?teteac8684 je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:22 amKao što i reče, uz svako poštovanje, ali ono je za plakati..Blago rečeno...alombardo je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:02 amSvako poštovanje prema "gospodinu" sablji, ali ona priča je za golog otoka. E sad se tek vide kako je sistem vrijednosti pao u odnosu na propalu državu. Nakada treneri koji su davali intervjue po 5 stranica, švabo, ćiro, zec, miljanić. Ovakva priča u tom periodu nebi prošla ni u švrakinskoj slobodi.