Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 11, 2018 8:32 am

Slo slo slobodo ....
Danas rijesiti pitanje pobjednika i omoguciti miran revans. Ako zatvorimo Todorovica uradili smo 90% posla jer je on jedini igrac koji gore igra. Ivetica im nema i ulazi Skahic, bar prema najavama, tako da bi to bilo optimalno za Kajkuta. Misljenja sam da ce nasi kao i protiv Radnika izaci zeljni krvi i cim prije otvoriti tuzlake, zeljni da saperu los utisak nakon subote. Hocu da vidim borbu na terenu, cijelo vrijeme a to ce biti nagradjeno rezultatom.

Vortex
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:36 am

Hajde šta se crnjačite sa ligom i sabljinim biserima. Jutros čitam portale manje-više sa svih svijetskih meridijana. Pa ljudi kakvog smo dijamanta izbrusili na ovoj našoj šljaci i "livadi" od terena pa toga nećemo biti svijesni još za dugo. Koji apsurd da ova propala država i liga iznjedri takvo bogatstvo za razliku od one velike i savršene Juge. Neću da mi ništa kvari današnji dan. Ne želim da mi ništa zatamni odsjaj našeg najsjanijeg dijamanta, ovo su oni dani koje dočekaš možda jednom, dvaput u životu. Danas igra Željo i samo je to bitno. Znamo svi gdje treba da budemo u 18 h. Svi Svi !!

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:39 am

Ma Todorović je i nedavno cirkus pravio nad Adijem. Valjda danas bude štagod bolji.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:40 am

Izgleda crnova, zeca i projica ni danas nema u prvih 11...

storm_raider
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:47 am

teteac8684 je napisao/la:
sri apr 11, 2018 8:22 am
alombardo je napisao/la:
sri apr 11, 2018 8:02 am
Svako poštovanje prema "gospodinu" sablji, ali ona priča je za golog otoka. E sad se tek vide kako je sistem vrijednosti pao u odnosu na propalu državu. Nakada treneri koji su davali intervjue po 5 stranica, švabo, ćiro, zec, miljanić. Ovakva priča u tom periodu nebi prošla ni u švrakinskoj slobodi.
Kao što i reče, uz svako poštovanje, ali ono je za plakati..Blago rečeno...
Gdje je taj intervju?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:48 am

Vortex je napisao/la:
sri apr 11, 2018 8:36 am
Hajde šta se crnjačite sa ligom i sabljinim biserima. Jutros čitam portale manje-više sa svih svijetskih meridijana. Pa ljudi kakvog smo dijamanta izbrusili na ovoj našoj šljaci i "livadi" od terena pa toga nećemo biti svijesni još za dugo. Koji apsurd da ova propala država i liga iznjedri takvo bogatstvo za razliku od one velike i savršene Juge. Neću da mi ništa kvari današnji dan. Ne želim da mi ništa zatamni odsjaj našeg najsjanijeg dijamanta, ovo su oni dani koje dočekaš možda jednom, dvaput u životu. Danas igra Željo i samo je to bitno. Znamo svi gdje treba da budemo u 18 h. Svi Svi !!
Dijamant ce mozda i stici na utakmicu veceras. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:53 am

da sam navijač barcelone i ja bih se sinoć nasekirao :kafa:

vidite da nekad može biti lakše navijaču želje nego navijaču barcelone :kafa:
gradi željo boli te *****

ellaxaz
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:55 am

ChWilla je napisao/la:
sri apr 11, 2018 8:53 am
da sam navijač barcelone i ja bih se sinoć nasekirao :kafa:

vidite da nekad može biti lakše navijaču želje nego navijaču barcelone :kafa:
I ti nas sa svakim porediš.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:57 am

Pretjeruje se oko ove Slobode.
Pa oni su treci sa dna, nisu losa ekipa ali malo ih idealiziramo zbog "ljutnje" iz tekme sa Sirokim. Isto tako smo nerealni bili kad je ovdje glasano u najvecem procentu da cemo Sirokog dobili dva ili vise razlike, pa onda neko razocarenje.

Sloboda ce igrat kao mi prosle godine protiv Sirokog. Odbrana, a na gol ako se pogleda pogleda. Ako se dobro sjecam i mi smo u listici samo se branili i primismo naivan gol. Revans je demoliranje bio jer ne znamo napast.
E sad je razlika u kvaliteti veca nego izmedju Sirokog i nas. Pa minimalna pobjeda 1-0 je po meni minimum kolko bi trebali dobiti danas.

Ali ali... Uvijek ima Adi, Bogi da im poklone koju sansu. :kafa:

Hajde Zakaricu, odigraj jedan mec kako treba jbg ti.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:04 am

ljutnja u smislu da se ne bi smjela ponoviti onakva partija je opravdana. onakvom istom igrom nećemo ni protiv slobode doći do željenog rezultata. vjerujem ipak da se to neće desiti, ni dosad uglavnom nisu ponavljali takve partije zaredom.

bitno je ipak i što oni nisu prebrinuli brige za opstanak, a nadali su se da do ove tačke hoće. moglo bi ovo proći k'o sa radnikom prošle godine, ne spektakularno ali ipak malo lakše nego što većina očekuje.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:09 am

Vidjet cemo kako ce Ado reagovati. Kakvu ce ekipu izvesti i kako ih spremiti.

alombardo
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:16 am

storm_raider je napisao/la:
sri apr 11, 2018 8:47 am
teteac8684 je napisao/la:
sri apr 11, 2018 8:22 am
alombardo je napisao/la:
sri apr 11, 2018 8:02 am
Svako poštovanje prema "gospodinu" sablji, ali ona priča je za golog otoka. E sad se tek vide kako je sistem vrijednosti pao u odnosu na propalu državu. Nakada treneri koji su davali intervjue po 5 stranica, švabo, ćiro, zec, miljanić. Ovakva priča u tom periodu nebi prošla ni u švrakinskoj slobodi.
Kao što i reče, uz svako poštovanje, ali ono je za plakati..Blago rečeno...
Gdje je taj intervju?
source

ellaxaz
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:18 am

Slobodi je bitnija utakmica u Zenici (Čelik-Mladost) nego ova večeras,
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:24 am

Minjore je napisao/la:
Bravo Ado, samo se ti inati. :r

Al haj komentar cemo ostaviti kad prodje sezona.
Mada kod nasih trenera kao po automatiznu kad se udje u finis sezone ili lomljenje sezone "izgubi se glava" pa se nesto pokusava na silu, preuzimanje rizika minimalno, sastav vazda isti i na kraju to ispadne losije nego da se bar malo rotiralo...
A o ispravljanju gresaka posebna prica. Neka, gurni pod tepih daj da izguramo kako na snagu do titule ....

cikazubo
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:27 am

Dobro ce nam doci ovaj nerealni respekt prema Slobodi. Uzimamo puno lakss od ocekivanog.
Pored dobrog rezultata nadam se dobroj partiji Hadzica i Mehremica, moraju uhvatit neki nornalan ritam pred utakmice koje slijede.

teatrale36
Kontakt:
Status: Online

sri apr 11, 2018 9:49 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri apr 11, 2018 9:24 am
Minjore je napisao/la:
Bravo Ado, samo se ti inati. :r

Al haj komentar cemo ostaviti kad prodje sezona.
Mada kod nasih trenera kao po automatiznu kad se udje u finis sezone ili lomljenje sezone "izgubi se glava" pa se nesto pokusava na silu, preuzimanje rizika minimalno, sastav vazda isti i na kraju to ispadne losije nego da se bar malo rotiralo...
A o ispravljanju gresaka posebna prica. Neka, gurni pod tepih daj da izguramo kako na snagu do titule ....
Ja to stalno trubim ispadam dosadan i drago mi je da je neko to jos prepoznao, pa majku mu ima primjere Mulalića i Slavke koji su nas pokopali sa takvim pristupom i on krece cini mi se isto ko i oni. Mislim nije ovo neki ritam da igrači ne mogu izdrzati igru na dva fronta, ali mora rotirati zbog drugih stvari, dok je mjenjao i miksao sastav pred kraj polusezone znamo kako je izgledalo.
Da on ima nekih extra 11 igrača i da je velika razlika izmedju njih i klupe pa hajde nego sve je to u pet deka ali..., samo da se ne ponovi prošla sezona.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:53 am

A sto ne bi igrali lijevo aa Zecom i Projicem kad znamo da je donosilo rezultat?
Željezničar ante portas !

Edis Mulalic 1921

sri apr 11, 2018 9:56 am

Nije vrijeme za analizu, ali ne kontam sto sansu be dobijaju Zerix,Zeba, pa i Crnov,Projic i Zec.Ovdje treba spomenuti i Sabanadzovica.Zeric se totalno izgubio, a po meni je Zeba prerano sklonjen u stranu jer mislim da kad ne ide on treba biti prva izmjena.
Svi na Grbavicu.
Valjda Mehremic i Hadzic nesto odigraju do kraja sezone .
Modus vivendi !

cikazubo
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:58 am

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
sri apr 11, 2018 9:56 am
Nije vrijeme za analizu, ali ne kontam sto sansu be dobijaju Zerix,Zeba, pa i Crnov,Projic i Zec.Ovdje treba spomenuti i Sabanadzovica.Zeric se totalno izgubio, a po meni je Zeba prerano sklonjen u stranu jer mislim da kad ne ide on treba biti prva izmjena.
Svi na Grbavicu.
Valjda Mehremic i Hadzic nesto odigraju do kraja sezone .
Pa usli su u Mostaru on i Sasa da smire i sacuvaju loptu zadnjih 10-15 minuta i mi primimo 3 komada.

azbaha
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:02 am

Mislim da se Zakarića ne treba vaditi iz igre, imam osjećaj da je njega bolje istrpiti nego hladiti i da on utakmicama ulazi u formu, mozda bas sad kad je najbitnije.
Nadam se Blagojevicu i Sabanadzovicu, a mozda i Vranjesu na prednjem veznom, pa da Ramovic uđe u 60. Zec lijevo Zaka desno, možda i Malog Aldina desno, mislim da bi to bio pun pogodak sa sastavom.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 40 gostiju.

Prijava