Večeras treba sjest pred utakmicu, pa neko ne može da dočeka, to je sva "ložiona"

Sutra nemojte očekivati da ćemo ih pregaziti, ubiti, zgaditi im želju za fudbalom i životom. Nemojte očekivati da smo nakon remija u Mostaru resetovani i našpanovani da meljemo protivnike, da nakon 15 minuta žele da sudija svira kraj. Sutra može biti jako teška utakmica i zato treba pjesma da se ori svih 90 minuta, svaki zvižduk, negodovanje ostavite za pivo poslije utakmice (ko ne pije može i kafa, kome žena ne da neka stane pred nju i sve u sebi izbroji). Fraze "nošeni na krilima vjernih navijača", "očekujemo podršku svih 90 minuta", "hvala navijačima" danas svako izgovori, čak i oni koji igraju pred 150 ljudi, ali mi smo svjedoci da je to 100% istina. Koliko smo golova mi zabili za svoj Željezničar, dali taj impuls igračima i bili taj 12. igrač. Sutra svi, sve tribine, 90 minuta grlo, dlanovi, srce i Željo!
Radnik je nezgodna ekipa, posebno na proljeće. U gostima uzeli bodove Sarajevu i Zrinjskom, kući uzeli Široki i Sarajevo i razbili Borac. Jedini kiks protiv Viteza u gostima 0:0 u utakmici gdje su već obezbijedili LZP. U decembru smo vidjeli da će oni svoje prilike iskoristiti, ali smo vidjeli da mi kad hoćemo i uz pjesmu navijača Radniku možemo jedino uručiti kartu za sretan povratak u Bijeljinu.
Što se tiče sastava, ne bih volio vidjeti Ramovića na krilu, njemu ta pozicija nikako ne leži, jedino da glumi lažno lijevo krilo, te da lijevi bek se ubacuje na mjesto lijevog krila, ali ta mi opcija djeluje nerealna da se uigra za sutra. Žerić je pokazao bezobrazluk i sazrijevanje na kraju jesenjeg dijela, njega bih volio vidjeti šta može.
Za kraj jedna lijepa misao
Fanzi je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 10:14 pm
100% uz Adzema!!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice