Kad si to sve tako fino cuo, da nisi mozda cuo o koliko se para radinikson je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:33 pmKoliko znam sa Turkish Ziraat se pregovaralo jos protiv Ferencvarosa kad smo igrali..navodno tada ponude nisu bile zadovoljavajuce tj mogli smo dobiti ime al ne i pare...nesto kao malezijci sa TA....a za ovo sad sam cuo prije mjesec, navodno smo mi vec zavrsili sve nego se cekalo da oni rijese neke papirologije unutar banke i da smo napravili unosan posao....eh sad nemojte me na noz docekati ako nije tako, samo prenosim sto sam cuo odavno
Pa onoliko koliko smo postavili prag za gs...mislim 400 k Al haj znajsajo10 je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:35 pmKad si to sve tako fino cuo, da nisi mozda cuo o koliko se para radinikson je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:33 pmKoliko znam sa Turkish Ziraat se pregovaralo jos protiv Ferencvarosa kad smo igrali..navodno tada ponude nisu bile zadovoljavajuce tj mogli smo dobiti ime al ne i pare...nesto kao malezijci sa TA....a za ovo sad sam cuo prije mjesec, navodno smo mi vec zavrsili sve nego se cekalo da oni rijese neke papirologije unutar banke i da smo napravili unosan posao....eh sad nemojte me na noz docekati ako nije tako, samo prenosim sto sam cuo odavno![]()
Ogromna je to cifra za pocetak i za nase uslove.nikson je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:37 pmPa onoliko koliko smo postavili prag za gs...mislim 400 k Al haj znajsajo10 je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:35 pmKad si to sve tako fino cuo, da nisi mozda cuo o koliko se para radinikson je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:33 pmKoliko znam sa Turkish Ziraat se pregovaralo jos protiv Ferencvarosa kad smo igrali..navodno tada ponude nisu bile zadovoljavajuce tj mogli smo dobiti ime al ne i pare...nesto kao malezijci sa TA....a za ovo sad sam cuo prije mjesec, navodno smo mi vec zavrsili sve nego se cekalo da oni rijese neke papirologije unutar banke i da smo napravili unosan posao....eh sad nemojte me na noz docekati ako nije tako, samo prenosim sto sam cuo odavno![]()
Mislio si reći 40 ordagićanikson je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:37 pmPa onoliko koliko smo postavili prag za gs...mislim 400 k Al haj znajsajo10 je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:35 pmKad si to sve tako fino cuo, da nisi mozda cuo o koliko se para radinikson je napisao/la: ↑sri mar 28, 2018 3:33 pmKoliko znam sa Turkish Ziraat se pregovaralo jos protiv Ferencvarosa kad smo igrali..navodno tada ponude nisu bile zadovoljavajuce tj mogli smo dobiti ime al ne i pare...nesto kao malezijci sa TA....a za ovo sad sam cuo prije mjesec, navodno smo mi vec zavrsili sve nego se cekalo da oni rijese neke papirologije unutar banke i da smo napravili unosan posao....eh sad nemojte me na noz docekati ako nije tako, samo prenosim sto sam cuo odavno![]()