Desava se svima druze moj... ali, sami smo krivi.
Dolazi nam Zrinjski pa ako vec hoćemo titulu izvoli pobjedi. Da možemo i ostale pobjediti i tamo o ovamo to smo već vidjeli.Durgo je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 7:57 pmGledam raspored zadnje 3 tekme: radnik gosti, siroki gosti, kone kuci...
Mi moramo imati minimum 5 bodova prednosti do tada...
Danasnjom pobjedom smo imali dobru prednost... Kako, nije mi jasno, kako smo ovo dozvolili...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
što kaže, matematika je jednostavna nauka.Durgo je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 7:57 pmGledam raspored zadnje 3 tekme: radnik gosti, siroki gosti, kone kuci...
Danasnjom pobjedom smo imali dobru prednost... Kako, nije mi jasno, kako smo ovo dozvolili...
Pa jesmo li lobotomija il' nismo??11plavih'92 je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 8:03 pmKoe prviiiiiiii
Nego Storme, pribiljezider ove i optimiste i pesimiste kad se bude dijelila martovska petoba. Pisi bonuse i maluse
Sve po zalugama![]()
Znaš šta, nakon tekme smo dopustili raji da izbaci iz sebe prvobitni šok zbog primljenih golova u zadnjim minutama ali daljnje pretjerivanje nećemo dopustiti. Naša ekipa je prva na tabeli i treba podršku svih svojih navijača u pohodu na titulu, daljnje uvrede neću tolerisati.
Kad je vec matematika Zrinjski je računao na 6 bodova u prva dva kola ili minimalno 4, a osvojio 2 dok smo mi se nadali uzeti 4 boda i to uspjeli, eh sad drugi je problem ovo danasChWilla je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 8:01 pmšto kaže, matematika je jednostavna nauka.Durgo je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 7:57 pmGledam raspored zadnje 3 tekme: radnik gosti, siroki gosti, kone kuci...
mi imamo do kraja 7 "istih" utakmica (razlika domaća krupa-radnik) i međusobni na grbavici. dovoljno je isto odigrati ovih 7 i x u međusobnom. znači nema čekanja kiksa, nema čak ni da moraš pobijediti kod kuće.
Ma i prosle godine smo racunali i na kraju se podjelismo sa nulomChWilla je napisao/la:što kaže, matematika je jednostavna nauka.Durgo je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 7:57 pmGledam raspored zadnje 3 tekme: radnik gosti, siroki gosti, kone kuci...
mi imamo do kraja 7 "istih" utakmica (razlika domaća krupa-radnik) i međusobni na grbavici. dovoljno je isto odigrati ovih 7 i x u međusobnom. znači nema čekanja kiksa, nema čak ni da moraš pobijediti kod kuće.