Stavljaj sandru meduzu za trenera, ima više mozga od adžema
još ga debil počnem branit oj
adzeme aktiviraj fejsbuk
Mentalno da, igracki ne. A mentalno se moze jos srediti, barem se nadam. Nije tajna da nismo mentalno jaki, mada su sami sebe nadmasili danas.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 5:20 pm
@storm Nije Zrinjski bauk,ali za nas su svemirski brod.Ako nista,onda mentalno,evo vec nekoliko godina.
Stvarno smo bezobrazni, kako nas nije stid da psujemo igračima, vode 0 - 3 za 4 minute, prime 3 gola, nema razloga da psujemo.. Pa puno im je 100 navijača. Ja sam fasciniranTheSvenderMan je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 5:20 pmVece ste vi picke nego igraci. Radi ovakve negativnosti i gubimo titule. Sta treba igracima sad jebavat majku pa da i protiv radnika zijane. Sa ovakvim navijacima i ne zasluzujemo titulu. 3000 protiv krupe. Sace bit 2000 protiv radnika koji ce i onako psovat igracima... a mi i dalje na +2, pitari trenutno na -14, zrinjski iz dvije utakmice kuci za redom izvukao samo 2 boda. Fuj, gadi mi se mentalitet nasih navijaca
Sent from my iPhone using Tapatalk
spustit ce ih ko mog dedu rahmetli
W1
Otkad pratim Zelju mi vazda pricamo kako nam se jednom mora vratit. To je prica luzera. Pobjednici pobjedjuju a luzeri gube i tjese se bajkama.godrina je napisao/la: ↑sub mar 17, 2018 5:22 pmsad ne ulazit na forum 2 dana najbolje, mogu mislit pljuvanja
stvarno steta za ovo, mogli smo fino na +5 bodova i cinjenica da oni sledecu idu u siroki sve nam se poklopilo ali onda samarcine
stvarno steta, ali jbg valjda se desava, valjda je red da nam se sve vrati jebemu majku
pa moze li bit sladje nego da na derbiju uzmemo titulu
Senade, Adzeme, Papac reagujte moramo ovo uzet do kraja
A zašto ne, sta da smo dobili osvojili bi titulu. Ovo je bruka i sramota ali koliko ovo moze biti loše na neki način može biti i dobro bas iz razloga da nam se ne ponovi prošla godina. Zrinjski nije nikakav bauk već smo im mi dopustili ovo i zašto ne očekivati ponovo njihov kiks, iako naravno i mi smo tarabe koje lako mogu kiksati. Pa majku mu ako sad nismo uz Želju kad ćemo biti. Ali samo uz Želju, a ne uz Adzema Mehremica zakarica ili nekog drugog
dugo je trebalo da dođe dovoljno dobar povod da otreseš prašinu sa tog nicka, druže stari