kontranogama je napisao/la: ↑pon mar 12, 2018 9:24 am
Ma @cwilla znas nas, niko vise nikom ne vjeruje, treba naka konstanta. Eto i ja sam poslije jeseni i antalije kontam sad cemo sviju na snagu razvaliti ako nista drugo pa eto kako izgledamo. Mislim i ja ovo pisem a sam sebi pokusavam objasniti zasto je tako kako je.
Ja opet mislim da mi tek sad hvatamo zalet i tempiramo formu. Mislim da ce prava sprema, forma i igra biti prikazana onda kada to bude najpotrebnije jer od svih timova u LZP mi imamo najtezi zadatak, mada tu je i Krupa koja ce se mislim morati skoncantrisati samo na jedno takmicenje(vjerovatno na kup) obzirom na sirinu igrackog kadra.
Dakle imamo jos devet utakmica u ligi i minimalno dvije utakmice u kupu. Dakle govorim realno kakva je trenutna situacija sa kupom, minimalno dvije utakmice a svi se nadamo i favoriti smo za jos dodatne dvije i vjerujem da svi ciljamo na to. Mi znaci, u nekim nasim planovima, imamo jos 13 utakmica odigrati, a tempo ce biti nenormalno tezak. Bice mnogo rotacija, nadam se bez povreda i sa sto manje suspenzija i mislim da cemo onu pravu formu uhvatiti bas onda kada bude najpotrebnije odnosno onih posljednjih mjesec dana od 11.04 do 20.05 kada treba igrati i kup i posljednjih 5 kola u ligi.
Mi smo prosle godine svrsavali na fizicku spremu igraca u prvih sedam, osam kola proljetnog dijela, a u 3. kolu LZP bas protiv Krupe cudili njihovim igracima koji su pred kraj utakmice lezali na travi zbog grceva, a pred kraj sezone u kupu i ligi se pitali sta je sa nasom spremom.
Eto ovo je moje misljenje na trenutnu situaciju na terenu i neshvatljivo mi je nestrpljenje navijaca i zvizduci nasim igracima u toku utakmice. Prvi put kada smo svi zagalamili i zapjevali igraci su pritisli i dosli do gola.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...