U koliko cemo da smrdo dobija zuti protiv Radnika?

U koliko cemo da smrdo dobija zuti protiv Radnika?
Neće, nama se nikad ništa nije poklopilo
I ja se nadam da nece, da ga pocastimo
A znači nisi stream navijač, ideš i na gostovanja?Pompey je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 8:03 pmI ja se nadam da nece, da ga pocastimo![]()
meni nisu dali sa desetogodisnjom 5 do 3 da udjem11plavih'92 je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 7:13 pmPred sami pocetak utakmice su pustali na sjever one sa kartama od istokaexbabilon je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 6:56 pmImamo mi milion neprijatelja, ne trebamo i sami sebi biti neprijatelji. Na ovako losu posjetu, los termin i lose vrijeme, zasto se sila neka izigrava nad domacim navijacima? Zasto ljudi s desetogodisnjim kartama ne mogu unijeti kisobrane ili sa desetogodisnjom kartom uci na sjever? Pa ti ljudi su zasluzni sto gledamo novi istok. E pa to je ljudi moji marketing. Danas je bilo pretesko namaknuti 15 ljudi koji inace ne dolaze, ali ih se 15 vratilo zbog ovoga (prema rijecima kolege forumasa). Ne treba nam to.
A prva je u gostima, ja kontao kuci
Sajo ne budi Zuka, ne dodaji nasim golove i asistencije
ako nisam ono i bio ja
Pustali kad su raja pocela jebavat majke i govorit da nece vise nikad doci. Ono je bruka sta su nam uradili. Papcic iz security-a izigrava silu na dedi od 70 godina ne da mu da unese kisobran na istok. Meni je sekunda falila da mu opalim samar i onaj odvratni kacket u supak uguram ako cita ovo popisam mu se i na firmu i na sefa.11plavih'92 je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 7:13 pmPred sami pocetak utakmice su pustali na sjever one sa kartama od istokaexbabilon je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 6:56 pmImamo mi milion neprijatelja, ne trebamo i sami sebi biti neprijatelji. Na ovako losu posjetu, los termin i lose vrijeme, zasto se sila neka izigrava nad domacim navijacima? Zasto ljudi s desetogodisnjim kartama ne mogu unijeti kisobrane ili sa desetogodisnjom kartom uci na sjever? Pa ti ljudi su zasluzni sto gledamo novi istok. E pa to je ljudi moji marketing. Danas je bilo pretesko namaknuti 15 ljudi koji inace ne dolaze, ali ih se 15 vratilo zbog ovoga (prema rijecima kolege forumasa). Ne treba nam to.
Dvije hadalj nije upisao, i zakari trecujovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 8:28 pmpar opaski:
- yebem mater i baki i nemanji, tj. yebem mu tamaru
- ne da nam se odigrati 100. susret sa celikom ako ispadne
- jovan igra 100. susret za zelju narednu tekmu!
- zukanovic opet nije dao asistenciju za nas gol
Ukoliko bi na kraju imali isti broj bodova sa Zrinjskim uzima li se medjusobni duel u sve 4 utakmice ili samo ove 2 u LZP?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 8:28 pmpar opaski:
u sve četirisastrane je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 8:31 pmUkoliko bi na kraju imali isti broj bodova sa Zrinjskim uzima li se medjusobni duel u sve 4 utakmice ili samo ove 2 u LZP?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 8:28 pmpar opaski: