Nek' mu nije dao, dosao bi samo da vrijedja igrace.
Slazem se,bas se covjek lose osjeca kad se onako odnose kao da sam na gostujucem terenu.Oni iz obezbjedjenja govore da je do uprave.exbabilon je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 6:56 pmImamo mi milion neprijatelja, ne trebamo i sami sebi biti neprijatelji. Na ovako losu posjetu, los termin i lose vrijeme, zasto se sila neka izigrava nad domacim navijacima? Zasto ljudi s desetogodisnjim kartama ne mogu unijeti kisobrane ili sa desetogodisnjom kartom uci na sjever? Pa ti ljudi su zasluzni sto gledamo novi istok. E pa to je ljudi moji marketing. Danas je bilo pretesko namaknuti 15 ljudi koji inace ne dolaze, ali ih se 15 vratilo zbog ovoga (prema rijecima kolege forumasa). Ne treba nam to.
Nedjelja 15:00, tako sam negdje pročitao, nije znači sigurno
Bilo bi dobro da je nedjelja, lijepo vrijeme, vise raje i ugodnih 15ak stupnjeva
Slažem se da Blagojević mora biti prvi izbor na sredini ali mi nije jasno kako u isto vrijeme želiš i njega i Hajdara i Stojana i Sinana... Nigdje hitrine a morao bi onda nekoga od krila izvući što je sa našom 4-3-3 formacijom neizvodivo osim ako Ramović ne igra krilo/polušpica što je pozicija koja mu ne leži zbog nedostatka brzine.kvalitet je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 7:04 pmBez Jovana Blagojevića, u ovakvoj formi, ni u ludilu počinjati utakmice. Uz njega, ni Hajdarević ne smije biti na klupi. Ili Stojan koji je dobro odigrao ili Sinan.
Kemo odigrao pristojno, što se mene tiče može ispred Bogija. Ubiparip ima problema s realizacijom. Dženo mora izbaciti mahalsko što ima u sebi. Čestitke za gol iako je onu šansu ranije morao zabiti. Keno pristojno, iako je on bek, vidi se. Mehremić ok. Zakarić loš. Veci nije trebao onaj gol. Siniša, uz Blagog, najbolji na terenu. Izmjene ništa posebno.
Mislim da je ovo najpoštenije, da sa Zrinjskim bodovno izjednačeni uđemo u LZP. Naš teren je loš bio, ali ono u BL odavno nisam vidio. Travnjak u Lukavici u najgorem izdanju je bolji od onog. Baka jeste rekao istinu, ali kako je uspio okrenuti na onu stranu samo on zna. Njegova izjava je za kaznu i to dobru. Idemo dalje, po duplu!!!
Pred sami pocetak utakmice su pustali na sjever one sa kartama od istokaexbabilon je napisao/la: ↑sri mar 07, 2018 6:56 pmImamo mi milion neprijatelja, ne trebamo i sami sebi biti neprijatelji. Na ovako losu posjetu, los termin i lose vrijeme, zasto se sila neka izigrava nad domacim navijacima? Zasto ljudi s desetogodisnjim kartama ne mogu unijeti kisobrane ili sa desetogodisnjom kartom uci na sjever? Pa ti ljudi su zasluzni sto gledamo novi istok. E pa to je ljudi moji marketing. Danas je bilo pretesko namaknuti 15 ljudi koji inace ne dolaze, ali ih se 15 vratilo zbog ovoga (prema rijecima kolege forumasa). Ne treba nam to.