Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 07, 2018 6:39 pm

BLAGOJEVIĆ JOVAN !
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

storm_raider
Kontakt:

sri mar 07, 2018 6:45 pm

nookey je napisao/la:
sri mar 07, 2018 10:56 am
gavran je napisao/la:
sri mar 07, 2018 10:47 am

meni gazda ne da slobodno
pitar 100 % :)
Nek' mu nije dao, dosao bi samo da vrijedja igrace. :kafa:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri mar 07, 2018 6:48 pm

I u situaciji kad ti fali jedan gol da budes prvi, ti se povlacis dajes loptu protivniku i hoces da se branis...
Opet ne izvlacimo pouke.
Vedran Kjosevski :klanjase2: Onakva dva zicera skinuti , svaka cast...

Pompey
Kontakt:

sri mar 07, 2018 6:49 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri mar 07, 2018 6:23 pm
Zukanovicu popusi ***** opet !

Ako ima neko akaunt na TMu nek se javi u pp da posaljemo poruku nekon normalnom adminu da uracuna asistenciju vranjesu za blagojevica i onome što je dodao zajmoviću, kao i zakariću protiv slobode
1 Voje i 2 asist. Vranjesa
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Benjoza
Kontakt:

sri mar 07, 2018 6:54 pm

Proslava titule protiv uhljupa na prepunij Grbavici 😁😁😁😁

exbabilon
Kontakt:

sri mar 07, 2018 6:56 pm

Imamo mi milion neprijatelja, ne trebamo i sami sebi biti neprijatelji. Na ovako losu posjetu, los termin i lose vrijeme, zasto se sila neka izigrava nad domacim navijacima? Zasto ljudi s desetogodisnjim kartama ne mogu unijeti kisobrane ili sa desetogodisnjom kartom uci na sjever? Pa ti ljudi su zasluzni sto gledamo novi istok. E pa to je ljudi moji marketing. Danas je bilo pretesko namaknuti 15 ljudi koji inace ne dolaze, ali ih se 15 vratilo zbog ovoga (prema rijecima kolege forumasa). Ne treba nam to.

LARSSON
Kontakt:

sri mar 07, 2018 6:58 pm

Pompey je napisao/la:
sri mar 07, 2018 6:49 pm
LARS1921 je napisao/la:
sri mar 07, 2018 6:23 pm
Zukanovicu popusi ***** opet !

Ako ima neko akaunt na TMu nek se javi u pp da posaljemo poruku nekon normalnom adminu da uracuna asistenciju vranjesu za blagojevica i onome što je dodao zajmoviću, kao i zakariću protiv slobode
1 Voje i 2 asist. Vranjesa
Hadalj nije uračunao, samo jednu Stojanu, i Zakaricu nije protiv Slobode.

Al zato je dulji nakucao umro dabogda

Charlie Sheen
Kontakt:

sri mar 07, 2018 6:59 pm

exbabilon je napisao/la:
Imamo mi milion neprijatelja, ne trebamo i sami sebi biti neprijatelji. Na ovako losu posjetu, los termin i lose vrijeme, zasto se sila neka izigrava nad domacim navijacima? Zasto ljudi s desetogodisnjim kartama ne mogu unijeti kisobrane ili sa desetogodisnjom kartom uci na sjever? Pa ti ljudi su zasluzni sto gledamo novi istok. E pa to je ljudi moji marketing. Danas je bilo pretesko namaknuti 15 ljudi koji inace ne dolaze, ali ih se 15 vratilo zbog ovoga (prema rijecima kolege forumasa). Ne treba nam to.
Slazem se,bas se covjek lose osjeca kad se onako odnose kao da sam na gostujucem terenu.Oni iz obezbjedjenja govore da je do uprave.

nookey
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:00 pm

Jel u subotu i u koliko

bogi
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:01 pm

nookey je napisao/la:
Jel u subotu i u koliko
Nedjelja 15:00, tako sam negdje pročitao, nije znači sigurno
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

storm_raider
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:03 pm

Mi samo sebe trebamo gledati i lagano, utakmicu po utakmicu. Nadam se da ce se Zrinjski okliznuti u Krupi recimo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ellaxaz
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:03 pm

Na Krupu sa Ramovicem i Zecom u prvoj.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

kvalitet
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:04 pm

Bez Jovana Blagojevića, u ovakvoj formi, ni u ludilu počinjati utakmice. Uz njega, ni Hajdarević ne smije biti na klupi. Ili Stojan koji je dobro odigrao ili Sinan.

Kemo odigrao pristojno, što se mene tiče može ispred Bogija. Ubiparip ima problema s realizacijom. Dženo mora izbaciti mahalsko što ima u sebi. Čestitke za gol iako je onu šansu ranije morao zabiti. Keno pristojno, iako je on bek, vidi se. Mehremić ok. Zakarić loš. Veci nije trebao onaj gol. Siniša, uz Blagog, najbolji na terenu. Izmjene ništa posebno.

Mislim da je ovo najpoštenije, da sa Zrinjskim bodovno izjednačeni uđemo u LZP. Naš teren je loš bio, ali ono u BL odavno nisam vidio. Travnjak u Lukavici u najgorem izdanju je bolji od onog. Baka jeste rekao istinu, ali kako je uspio okrenuti na onu stranu samo on zna. Njegova izjava je za kaznu i to dobru. Idemo dalje, po duplu!!!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Amidza
Kontakt:

Grehota bilo koga od danasnjeg trojca u vezi posadit na klupu.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Pompey
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:05 pm

bogi je napisao/la:
sri mar 07, 2018 7:01 pm
nookey je napisao/la:
Jel u subotu i u koliko
Nedjelja 15:00, tako sam negdje pročitao, nije znači sigurno
Bilo bi dobro da je nedjelja, lijepo vrijeme, vise raje i ugodnih 15ak stupnjeva :D
Nadam se da cemo nastaviti trend da Krupi dajemo cetiri gola, i da protivnik nece napredovati u odnosu na prethodnu utakmicu.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Paranoja
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:07 pm

Rutinska pobjeda, očekivano ali opet profesionalno odrađeno. Drago mi je da je Adžem napravio par rotacija i mimo odbrane koja su na kraju i opravdala dobijenu priliku. Dolazi ljepšte vrijeme i tereni što će nama odgovarati a i nadam se pojedincima da se vrate u formu (khm Zakarić!). Zajmović dosta dobrih poteza ali mu fai zrelosti što se tiče završavanja prilika kao i osjećaja kada se osloboditi lopte, uglavnom puno konkretniji i hrabriji od Zeca svakako.

Stevanović po meni najbolji igrač, ne samo danas već zadnje 3 utakmice, Blagojević veoma korektno odradio posao kao i Vranješ, po meni Hajdar malo zakazao što je i očekivano sa vremena na vrijeme.

Paranoja
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:11 pm

kvalitet je napisao/la:
Bez Jovana Blagojevića, u ovakvoj formi, ni u ludilu počinjati utakmice. Uz njega, ni Hajdarević ne smije biti na klupi. Ili Stojan koji je dobro odigrao ili Sinan.

Kemo odigrao pristojno, što se mene tiče može ispred Bogija. Ubiparip ima problema s realizacijom. Dženo mora izbaciti mahalsko što ima u sebi. Čestitke za gol iako je onu šansu ranije morao zabiti. Keno pristojno, iako je on bek, vidi se. Mehremić ok. Zakarić loš. Veci nije trebao onaj gol. Siniša, uz Blagog, najbolji na terenu. Izmjene ništa posebno.

Mislim da je ovo najpoštenije, da sa Zrinjskim bodovno izjednačeni uđemo u LZP. Naš teren je loš bio, ali ono u BL odavno nisam vidio. Travnjak u Lukavici u najgorem izdanju je bolji od onog. Baka jeste rekao istinu, ali kako je uspio okrenuti na onu stranu samo on zna. Njegova izjava je za kaznu i to dobru. Idemo dalje, po duplu!!!
Slažem se da Blagojević mora biti prvi izbor na sredini ali mi nije jasno kako u isto vrijeme želiš i njega i Hajdara i Stojana i Sinana... Nigdje hitrine a morao bi onda nekoga od krila izvući što je sa našom 4-3-3 formacijom neizvodivo osim ako Ramović ne igra krilo/polušpica što je pozicija koja mu ne leži zbog nedostatka brzine.

teteac8684
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:12 pm

Zašto ići u Antaliju na pripreme??? Hahahahahahaha

ISB87
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:12 pm

Ma sta je mahalsko kod zajmovica? sto je promasio? sta je sa voje ili ramovica?
ili je peta mahalska, ronaldo stari mahalac

odvadite malo, momak je odigrao konkretno. pet puta bolje od zakarica, koji me uzasno poceo nervirat i trebao bi malo odmorit.

blagojevic-hajdar
zec -- ramovic -- zajmovic

cestitke na pobjedi danas, idemo dalje
MIRZA RASCIC

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 07, 2018 7:13 pm

exbabilon je napisao/la:
Pred sami pocetak utakmice su pustali na sjever one sa kartama od istoka
5. - 7. Okt 1992.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava