sri mar 07, 2018 5:06 pm
Ne znam sta je bilo u Banja Luci, ali cujem da su bolji bili i zasluzili pobjedu. Nije ni ovo lose, ali nidje veze. Do kada ce se njima steliti...
Sto se utakmice tice, los pocetak, lose privodjenje prvog poluvremena i los zavrsetak utakmice. Ja shvatam da je ovo Celik, ali mora se ozbiljnije svakom pristupiti, svaku minutu utakmice. Vezni red odlican, pohvalio bi i Kemu koji je po meni pravo dobro odigrao, siguran u duelima, nije ga strah povuci loptu, ima precizan srednji pas. Pohvalio bi i Stevanovica. Zajmovic imao onaj manijakalan trk, drago mi je da je postigao gol. Opet zna da ne doda kada treba, ali pohvala za danas, samo se toga mora rijesiti, i da manje petom dodaje, nije mali fudbal. Nekad prodje i to je super, ali ne moze uvijek. Zakaric previse grana rukama, los, dekocentrisan. Kad je bio jednom u ofsajdu, fuli citav gol, a sam pred golom. Ne znam sta mu se desava. Ubarip opet lose realizira kad je sam pred golom. Crnov kad je usao, bio je dobar. I opet da se vratim na vezu, svi su odlicni bili danas, osim u onim trenucima kada je citava ekipa bila nezainteresovana. Hajdarevic trci, zuji, svugdje ga ima. Ne znam kako Vedranu ispade ona lopta. Mehremic ofanzivno dobar, defanzivno ga jednom neko pretrca olako, ali ok.
Zna li neko raspored Zrinjskog, pa da vidimo sta njih ocekuje.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?