Kjosevski - Hadzic, Osmankovic, Cubara, Mehremic - Blagojevic, Hajdarevic, Ramovic - Zakaric, Ubiparip, Zaimovic ( posto Crnova nije do sad nikako ni bilo u zapisniku ).samo_plavo je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 3:56 pmProtiv Čelika:
Kjosevski- Stevanović, Hadžić, Osmanković, Projić- Šabanadžović, Blagojević, Hajdarević- Zakarić, Ubiparip, Crnov.
Mehremić, Zec i Ramović moraju malo ohladiti. Pogotovo zadnja dvojica... Ovo što su odigrali u drugom dijelu sezone za mene je katastrofalno. Zato bih ubacio Crnova, nadam se da je spreman. Pobjediti moramo, posjeta neće biti dobra (po meni 2 hiljade)... Moja prognoza rezultata je 3:0. Strijelci: Ubiparip, Zakarić 2x
Ubacio bih Zebu od 60 minute, a volio bih i da Ćubara dobije koji minut. Kako god, pobjeda ne smije izostati!
FORZA ŽELJO!
Ronaldo se kod prekida vrati da pomogne odbrani pogresno se postavi i daje autogol...nakon toga Marca napise kriva odbrana....logicno....zubanovic89 je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 4:24 pmPa odbrana je uvijek kriva kad se primi gol, nece valjda napad bit kriv logicno![]()
Čovjek je igrao stopera i mislim da je bolje rješenje. Ne samo zbog iskustva nego i zbog toga što je brži. Ovi će ići samo na kontre.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 4:31 pmKjosevski - Hadzic, Osmankovic, Cubara, Mehremic - Blagojevic, Hajdarevic, Ramovic - Zakaric, Ubiparip, Zaimovic ( posto Crnova nije do sad nikako ni bilo u zapisniku ).samo_plavo je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 3:56 pmProtiv Čelika:
Kjosevski- Stevanović, Hadžić, Osmanković, Projić- Šabanadžović, Blagojević, Hajdarević- Zakarić, Ubiparip, Crnov.
Mehremić, Zec i Ramović moraju malo ohladiti. Pogotovo zadnja dvojica... Ovo što su odigrali u drugom dijelu sezone za mene je katastrofalno. Zato bih ubacio Crnova, nadam se da je spreman. Pobjediti moramo, posjeta neće biti dobra (po meni 2 hiljade)... Moja prognoza rezultata je 3:0. Strijelci: Ubiparip, Zakarić 2x
Ubacio bih Zebu od 60 minute, a volio bih i da Ćubara dobije koji minut. Kako god, pobjeda ne smije izostati!
FORZA ŽELJO!
Ili u slucaju da je taj Cubara los toliko onda Kenan na stopera a Sinisa na svoje mjesto.
Mada ja nisam za to izmisljanje pozicija, ako je bek bek je, ako je stoper stoper je. Nadam se da ce Cubara zaigrat ako mu Ado vjeruje.
Objasnio sam u zadnjem postu.ponosannavas je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 5:30 pmČovjek je igrao stopera i mislim da je bolje rješenje. Ne samo zbog iskustva nego i zbog toga što je brži. Ovi će ići samo na kontre.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 4:31 pmKjosevski - Hadzic, Osmankovic, Cubara, Mehremic - Blagojevic, Hajdarevic, Ramovic - Zakaric, Ubiparip, Zaimovic ( posto Crnova nije do sad nikako ni bilo u zapisniku ).samo_plavo je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 3:56 pmProtiv Čelika:
FORZA ŽELJO!
Ili u slucaju da je taj Cubara los toliko onda Kenan na stopera a Sinisa na svoje mjesto.
Mada ja nisam za to izmisljanje pozicija, ako je bek bek je, ako je stoper stoper je. Nadam se da ce Cubara zaigrat ako mu Ado vjeruje.
Omar500 je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 5:40 pmLobotomija diktira formaciju, sastav, evo sad smo na tri veznjaka presli![]()
![]()
Saban s repkom, kao sto se govorilo, tako da nema mjesta panici. Sta je sa Zerom, Crnovom, je li neko od njih danas igrao za rezerve? Bit ce sutra zanimljiva tekma, samo kasnit ce se na malo prvo poluvrijeme...