Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

zubanovic89
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 06, 2018 4:24 pm

Pa odbrana je uvijek kriva kad se primi gol, nece valjda napad bit kriv logicno :D

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 06, 2018 4:31 pm

samo_plavo je napisao/la:
uto mar 06, 2018 3:56 pm
Protiv Čelika:
Kjosevski- Stevanović, Hadžić, Osmanković, Projić- Šabanadžović, Blagojević, Hajdarević- Zakarić, Ubiparip, Crnov.

Mehremić, Zec i Ramović moraju malo ohladiti. Pogotovo zadnja dvojica... Ovo što su odigrali u drugom dijelu sezone za mene je katastrofalno. Zato bih ubacio Crnova, nadam se da je spreman. Pobjediti moramo, posjeta neće biti dobra (po meni 2 hiljade)... Moja prognoza rezultata je 3:0. Strijelci: Ubiparip, Zakarić 2x
Ubacio bih Zebu od 60 minute, a volio bih i da Ćubara dobije koji minut. Kako god, pobjeda ne smije izostati!
FORZA ŽELJO!
Kjosevski - Hadzic, Osmankovic, Cubara, Mehremic - Blagojevic, Hajdarevic, Ramovic - Zakaric, Ubiparip, Zaimovic ( posto Crnova nije do sad nikako ni bilo u zapisniku ).
Ili u slucaju da je taj Cubara los toliko onda Kenan na stopera a Sinisa na svoje mjesto.
Mada ja nisam za to izmisljanje pozicija, ako je bek bek je, ako je stoper stoper je. Nadam se da ce Cubara zaigrat ako mu Ado vjeruje.

ChWilla
Kontakt:

uto mar 06, 2018 4:34 pm

ma piše da je igrao i stopera, sad jel stvarno ko to zna, morao bi pregledati utakmice. mogli bi on i kemo k'o kerla i zeljković onomad...i oni su imali dobrih momenata, mi smo te godine duže bili prvi ili na diobi prvog mjesta nego prošle godine.
gradi željo boli te *****

lav77
Kontakt:

uto mar 06, 2018 4:39 pm

zubanovic89 je napisao/la:
uto mar 06, 2018 4:24 pm
Pa odbrana je uvijek kriva kad se primi gol, nece valjda napad bit kriv logicno :D
Ronaldo se kod prekida vrati da pomogne odbrani pogresno se postavi i daje autogol...nakon toga Marca napise kriva odbrana....logicno....

LARSSON
Kontakt:

uto mar 06, 2018 4:40 pm

ChWilla je napisao/la:
uto mar 06, 2018 4:34 pm
ma piše da je igrao i stopera, sad jel stvarno ko to zna, morao bi pregledati utakmice. mogli bi on i kemo k'o kerla i zeljković onomad...i oni su imali dobrih momenata, mi smo te godine duže bili prvi ili na diobi prvog mjesta nego prošle godine.
http://prntscr.com/innhfj
http://prntscr.com/innhoe
http://prntscr.com/innhul
http://prntscr.com/inni1r
http://prntscr.com/innip0

A ako hoces snimke onda pp :D

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 06, 2018 4:55 pm

Ma ne kazem da ne moze, jos je bolja opcija ako je vec igrao ali sto ce nam Cubara onda uopce ako sad ne moze dobit priliku kad su dva stopera suspendovana i igras sa hajmo rec drugoligasom.
U formaciji s 3 stopera u skoro svim slucajevima jedan stoper je bio bek. Ali mi ne igramo to :D

Sto se tice prekida, to nam je pravo lose, ne znam jel se uigrava to. Ali kod vecine ekipa jedan veliki igrac stoji na prvoj stativi i postane prva prepreka da lopta uopce dodje ispred gola. Sjecam se derbija, nas ni jedan korner nije preskocio Ahmetovica na prvoj stativi.
Ne znam ko kod nas ima visok da tu stane.
Ali opet realno i u knjigama i u filozofiji prekid je nesto sto nije tacno odredjeno kako se brani i za njeg nema bas neka striktno dobra taktika.

heisenberg
Kontakt:

uto mar 06, 2018 4:59 pm

– Kao što je šef rekao, sigurno da nas boli poraz od Zrinjskog jer nismo bili kakvi možemo da budemo. Tako da imamo to u sebi, moramo se okrenuti ovoj utakmici i ono što mogu reći je da smo mi igrači između sebe malo porazgovarali i dotakli se utakmice sa Zrinjskim, vidjeli gdje smo griješili i da hoćemo sutra da pokažemo da to da ispravimo, odigramo dobru utakmicu i osvojimo bodove. Jedva čekamo da pokažemo pravo lice kao što smo više puta ove sezone, rekao je Ubiparip.

Vojo objasnio

:zeljeznicar1:

bogi
Kontakt:

uto mar 06, 2018 5:27 pm

Frišak trening report od danas :
Formacija sa markerima :
Veca ; Stevanović, Hadžić, Osmanković, Mehremić, Hajdarević, Blagojević, Vranješ, Zakarić, Zajmović, Ubiparip
Istaknuo bih dva eurogola na onom blatu Blagojevića i Ubiparipa, sa nekih 20-ak metara fino su se raspucali bili, uvježbavane su dijagonale jer je pas igra ograničena na minimum, Hadžić šalje dobre lopte, Osmanković je surov, Hajdarević je naš najbitniji igrač, Ramović i Zec su ispali, a i nisu nešto Bog zna bili, ubija me samo koliko je Zajmović sebičan, žao mi jer je mogao Zakarića fino uposliti iako je samo trening. Što se tiče formacijski je to izgledalo kao 4-3-3, s tim da kao da imamo dva zadnja vezna i jednog centralnog veznog (Vranješa). Istaknuo bih Stevanovića koji se trudi otvoriti sad u svakoj situaciji, što prije 6 mjeseci je bila fantazija, baš je napredovao po meni. Izgledaju spremno i najbitnije poslije treninga markeri pričaju skupa, zalaganje je bilo dobro, nadam se da ćemo uzeti sutra jako važne bodove.
Što se tiče rezervi istaknuo bih Projića sa par dobrih prolaza lijevo, iako mu nisu uvijek dali loptu i Graovca za kojeg se vidi da je danas jednostavno morao tu biti, ostali ništa specijalno.
Teren glavni izgleda okej s obzirom na količinu padavina, a pomoćni je obična kaljuga.
Naprijed Željo ljubavi moja !
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

ponosannavas
Kontakt:

uto mar 06, 2018 5:30 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Protiv Čelika:
Kjosevski- Stevanović, Hadžić, Osmanković, Projić- Šabanadžović, Blagojević, Hajdarević- Zakarić, Ubiparip, Crnov.

Mehremić, Zec i Ramović moraju malo ohladiti. Pogotovo zadnja dvojica... Ovo što su odigrali u drugom dijelu sezone za mene je katastrofalno. Zato bih ubacio Crnova, nadam se da je spreman. Pobjediti moramo, posjeta neće biti dobra (po meni 2 hiljade)... Moja prognoza rezultata je 3:0. Strijelci: Ubiparip, Zakarić 2x
Ubacio bih Zebu od 60 minute, a volio bih i da Ćubara dobije koji minut. Kako god, pobjeda ne smije izostati!
FORZA ŽELJO!
Kjosevski - Hadzic, Osmankovic, Cubara, Mehremic - Blagojevic, Hajdarevic, Ramovic - Zakaric, Ubiparip, Zaimovic ( posto Crnova nije do sad nikako ni bilo u zapisniku ).
Ili u slucaju da je taj Cubara los toliko onda Kenan na stopera a Sinisa na svoje mjesto.
Mada ja nisam za to izmisljanje pozicija, ako je bek bek je, ako je stoper stoper je. Nadam se da ce Cubara zaigrat ako mu Ado vjeruje.
Čovjek je igrao stopera i mislim da je bolje rješenje. Ne samo zbog iskustva nego i zbog toga što je brži. Ovi će ići samo na kontre.

bogi
Kontakt:

uto mar 06, 2018 5:32 pm

P.S Ne očekujte Šabanadžovića, sa reprezetacijom je :)
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto mar 06, 2018 5:40 pm

Lobotomija diktira formaciju, sastav, evo sad smo na tri veznjaka presli :kafa: :ganja:

Saban s repkom, kao sto se govorilo, tako da nema mjesta panici. Sta je sa Zerom, Crnovom, je li neko od njih danas igrao za rezerve? Bit ce sutra zanimljiva tekma, samo kasnit ce se na malo prvo poluvrijeme...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 06, 2018 5:41 pm

ponosannavas je napisao/la:
uto mar 06, 2018 5:30 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Protiv Čelika:

FORZA ŽELJO!
Čovjek je igrao stopera i mislim da je bolje rješenje. Ne samo zbog iskustva nego i zbog toga što je brži. Ovi će ići samo na kontre.
Objasnio sam u zadnjem postu.
Igrao jest, al nije primarno stoper, a Cubara ako sad ne moze igrat ne znam kad ce onda moc i zasto je uopce doveden.

P.S Mogao bi Modic biti na klupi pa mozda i dobije sansu u drugom pol.

bogi
Kontakt:

uto mar 06, 2018 5:47 pm

Omar500 je napisao/la:
uto mar 06, 2018 5:40 pm
Lobotomija diktira formaciju, sastav, evo sad smo na tri veznjaka presli :kafa: :ganja:

Saban s repkom, kao sto se govorilo, tako da nema mjesta panici. Sta je sa Zerom, Crnovom, je li neko od njih danas igrao za rezerve? Bit ce sutra zanimljiva tekma, samo kasnit ce se na malo prvo poluvrijeme...

Crnov u rezervama.
Žerić radio kondicioni dio s njima ali nije igrao otišao trčao s Džindom sprintove, fino izgleda

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 06, 2018 5:49 pm

Pa ako ćemo igrati sa tri centralna vezna, jedina opcija za klupe je Modić :D
Hajde da vidimo kako će i ovo funkcionisati.. Sigurno puno bolje od postavke u Mostaru. Tu je naša zujalica koja je uvijek uz igrača, te otvara šanse za kontre.
I opet fine opcije sa klupe u slučaju patnje tokom utakmice.. Kao što je Baka sačuvao brzog Jovića na našu ionako sporu odbranu, tako i mi možemo sutra igrati na kartu Zeca i Ramovića sredinom drugog poluvremena.
Očekujem rutinsku pobjedu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 06, 2018 5:54 pm

Zakarica ohladiti u slucaju da opet bude glumio kao sto glumi na tekmama i treninzima.
Nije niko nedodirljiv. Pa na klupi granaj i glumi igraca.

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 06, 2018 6:01 pm

Nezz stvarno šta se dešava na treningu sa njim, ali i dalje, bar meni na utakmicama nije loš.
Ako ćemo realno onako katastrofalan u prvom poluvremenu u Krupi, dođe drugo i zabije dva gola protiv jedne jake ekipe.
Pa protiv Slobode nije to njegovih bi 50%, ali imao je jednu šansu i par ubačaja sa strane suprotnom nogom koji nisu bili loši.
Pa i u Mostaru je jedini igrač bio koji je naprijed pokušavao, dva tri puta ga je Stojkić skinuo kad je imao dulum zemlje ispred sebe da nešto napravi, a i šansa Ramovića je nakon njegovog ubačaja.
Opet kad ga uporedim sa Zecom,Ramovićem i Vojom po meni u najboljoj formi od svih njih.. Na stranu po jedna dobra utakmica od ove trojice, Zec i Vojo u Krupi, Ramović protiv Slobode, opet je Zaka igrao na solidnom nivou sve tri. Ni pretjerano dobro, ni pretjerano loše. Neka konstanta. Dok ovi ili su jako dobri,ili su katastrofalni.
Što prije se cijela ekipa mora dići u formi i ići će ovo glat utakmica za utakmicom.. Siguran sam u to.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto mar 06, 2018 6:13 pm

Zakaric je doktor al zna on imati tih momenata kad mu je mrsko i kad glumi boliqrca. Opet, bez njega bi naprijed bar 30% bili unazadjeni tako da je on neizostavan u ovom momentu..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 06, 2018 6:27 pm

Ma meni je u Krupi i protiv Slobode bio pravo tanak, pogotovo Sloboda.
U Krupi jest dva gola al jedan iz penala.
Protiv Zrinjskog odlicno otvorio, onaj debil ga dva puta slomi a ni zuti ne bi. Pa poslije kako je i ekipa pala niko se nije iskazao.
U odnosu na proslu polusezonu nije ni na 50%. Sta je uzrok, al mora se i on vise truditi. Na treningu ga Projic otrese, a on iz nemoci se dere na sve ostale.
Moguce da ga je ono s repkom zeznulo.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto mar 06, 2018 6:30 pm

Citava ekipa je u slabijoj formi u odnosu na proslu polusezonu. Od njega se najvise ocekuje pa ga najvise i analiziramo..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

MrkiMedo
Kontakt:

uto mar 06, 2018 6:45 pm

Slusam Voju kako prica i rekao bi covjek mi sedmi na tabeli, nemamo matematicke sanse da osiguramo lzp i morat cemo igrati sa Vitezom i ostalim ekipama. Sta su pali psihicki isto da su citavu sezonu losi, a on ko da ga je voz pregazio. Nek im neko upali veceras Rockya, nek ih malo motivise pricom i to je to.
Nekad mora doci los dan, a nama se desio u subotu i to je to. Daj boze da nam se desava svaku 13. utakmicu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava