15:00
Eeee steta, kontao sam da je ranije.
Njemu je trening poglavlje "Rat i mir" uz frape od šumskih plodova.
počeo sam skakati po sobiEdis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 12:52 amSrijeda,15 00, za Numu,kisa, 874 covjeka u 10 d0 3, u 3 1457 ljudi, u 3 i 15 2 milje konacna brojka, lose navijanje, patnja,Stevo Nikolic se sprda s Cubarom, vodi Zrinjski, Veci ispadaju lopte, ulazi 37 Robijasa vidno na horsu,pokazuju polne organe,pocinje drugo, 0:0, zvizdi sjever Adzemu, pritisak, 73 minuta, kisa sipi, Dino Pekic se svadja s Robijasima, tenzije, dere se Neandertalac na Misketa sto je pokro pare od istoka,Fudo se iznerviro,baca kospe,psuje Boga, ne mozemo do sanse doci, 86 minuta Celik stopostotna,Sisic se okliznuo, u Banja Luci 1:1 Kunic makazice, 92 mi duge lopte,korner, Kemalllll Osmankovicccccc jedannnn nullaaaaa...mi i Zrinja isto bodova, onda sam se probudio.
Potpisujem ovo sto si rekao.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon mar 05, 2018 11:23 amSredina Blagojevic-Hajdar-Ramovic je dobro izgledala i donijela pregrst bodova. Cim smo poceli tu saltati pala je i igra. Po meni se dobitna formula ne mijenja al eto..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
zvuči realno.Grbavica je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 1:45 ampočeo sam skakati po sobiEdis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑uto mar 06, 2018 12:52 amSrijeda,15 00, za Numu,kisa, 874 covjeka u 10 d0 3, u 3 1457 ljudi, u 3 i 15 2 milje konacna brojka, lose navijanje, patnja,Stevo Nikolic se sprda s Cubarom, vodi Zrinjski, Veci ispadaju lopte, ulazi 37 Robijasa vidno na horsu,pokazuju polne organe,pocinje drugo, 0:0, zvizdi sjever Adzemu, pritisak, 73 minuta, kisa sipi, Dino Pekic se svadja s Robijasima, tenzije, dere se Neandertalac na Misketa sto je pokro pare od istoka,Fudo se iznerviro,baca kospe,psuje Boga, ne mozemo do sanse doci, 86 minuta Celik stopostotna,Sisic se okliznuo, u Banja Luci 1:1 Kunic makazice, 92 mi duge lopte,korner, Kemalllll Osmankovicccccc jedannnn nullaaaaa...mi i Zrinja isto bodova, onda sam se probudio.