Ma uzeti titulu u 95 minuti. Bitniji mi je kup od njih, ali neka se znoje do tada.
Ma uzeti titulu u 95 minuti. Bitniji mi je kup od njih, ali neka se znoje do tada.
Hajde @maxume javi se raji i objasni im sve vase probleme i izazove...barbarez je napisao/la: ↑čet feb 22, 2018 11:03 amIma li sanse da momci sa 1921 rade direktne prenose ,pogotovo gostovanja. A da u finansiranju tog pomognu i raja sa foruma u vidu neki clanarina i priloga i klub na neki nacin. Moze li klub zastiti svoj interes ili je iskljucivo bh telecom vlasnik prava. Nisu ih ni oni sigurno skupo platili. Pa da se neki dogovor sa njima napravi. Da ustupe prava i omoguce momcima sa 1921 da rade prenose i postanu sluzbeni Zeljo tv.
Dobijes clansku.Sto se toga i svega ostalog tice garantujem ti da je po P.S.
a onda da u 95' skacu, slave, goli trce po gradu.... zeljo im donio evropu, zeljo hvala tistorm_raider je napisao/la: ↑čet feb 22, 2018 11:00 amMa uzeti titulu u 95 minuti. Bitniji mi je kup od njih, ali neka se znoje do tada.
Ne sumnjam ja u to već informativno pitam.DANAN je napisao/la: ↑čet feb 22, 2018 11:23 amDobijes clansku.Sto se toga i svega ostalog tice garantujem ti da je po P.S.
Evo i kako izgleda clanska
Ma znam da ne piše, ali ga je pogodilo jer su mu jarani to i vjeruje im. Ako sam dobro shvatio. KAžeš jesu zeznuli su, ali nije namjerno znam sto posto. Skrenut ću im pažnju i to je to.storm_raider je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 5:58 pmSlazem se, pogotovo sa ovim dijelom, Samo niko nije nikoga napao, vec je bila razmjena misljenja. Zasto bi @arctg primio kritiku, ne pise on za portal po Bogu, niti iko to radi ovdje?ponosannavas je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 5:46 pmma iskreno i mene zaboli za portale, ali ne kontam što se uvijek moraju napraviti neka dva tabora i jedan brani a drugi kudi. Zašto se kritika ne primi? Kritika stoji, nevezano za to ko je još prenio tu vijest, Ja sam shavtio ljude da kritikuju ovaj portal jer se osjećaju da su ga nečim pogurali a on im tako vraća. Činjenica jeste da je bespotrebno bilo prenijeti tu vijest koja je neprovjerena i koja baca sumlju na regularnost tekme u Krupi, a istovremeno na istom portalu nigdje ni riječi o dvije sumljive situacije iz Širokog. Što nisu prenijeli i pisanja nekog portala iz zapadne Hercegovne? Sa druge strane jako je loše što se odmah pljuje i insinuira da je neko to namjerno uradio. Ako se ponove ovakvi slučajevi onda ću i ja prvi reći da je namjerno. Do tada i @arctg i ostali treba da prime kritiku. Ovo je suština. Sad je druga stvar što ima ovih što pretjeruju i na jednu i na drugu stranu, ali par momaka koje ste napali su samo iznijeli kritiku koja stoji 1000%. Kritika stoji i za misamosjedimouredakciji, ali mi smo vezani za ovaj portal.storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 11:12 pm
Pa trebamo svi korak nazad napraviti i skontati da nam je svima isti cilj ocito. Pa onda pisati na forumu. Briga me i za portal i za portale, ovdje smo da dizemo svijest o Zelji i samo nas boljitak Zelje interesuje. Kome je to u redu - bujrum, kome nije - daleko mu kuca. I u tom odnosu je nebitan i vlasnik portala.
Jeste, u pitanju je ratna fotografija, nisam siguran koja je godina u pitanju.
1994. godina, ispod su na slici ruski snajperisti. Tako piše.
Stanje u prostorima ispod zapada kao da "ispuni mi zelju" gledas.19adi21 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2018 12:26 pm
snimak na kojem se odlicno vidi na sta je Grbavica licila prije par godina, tek onda shvatis koliko je ustvari posla uradjeno, vlaga po zidovima, tunel i ulaz u svlacionice u rusevnom stanju, trava na jugu i istoku, nema krov na zapadu, sramota...
ps. pravda za covjeka na 2:45![]()
![]()
Kako me ova slika potresla sada... Junastvo, nema sta. Pa mogli su nas kamenjem sve pobiti. Da se nikada vise ne ponovi braco, budimo ujedinjeni i jaki. Ulazite u svoju djecu!