I ja samo da napisem par recenica. Ovaj forum je najbolji dosad koji smo mi Zeljini navijaci imali izuzimajuci TM org. prije 5-7 godina kada je raja pisala tamo intenzivno. Forum je jako bitna stvar u obrazovanju navijaca i simpatizera(primjer delije.net, javni forum). Nazalost kod nas se mentalitet navijaci mogu izbrojati na prste dvije ruke, pa je na tom orgu nastupila suša i slabo se pise kako o tribini tako i klubu u cjelini. Valjda neke nove furke,instagram, dudlanje crijeva,selfijanje i tako to ....

Zbog toga mi je drago sto ima forum koji je izolovan i gdje na miru pisemo o nasem Zelji. S tim da se u nekim stvarima ne slazemo, ali svi volimo Zelju neizmjerno. Moj stari nick je dimitrijevic@,ali sam banovan i ponovo sam se registrovao jer se negdje moram ispuhati. Poenta je ta da sam htio pohvaliti ovaj forum i ljude koji pisu ovdje.
Druga stvar, ekipa 1921@...za mene najpozitivnija stvar koja se desila poslije istoka. Jos vaznije od ove akcije s foruma sa kojom se slazem je ta da klub ne smije ostati nijem na nju...znaci apel za one koji citaju iz kluba da finansijski pomognu ekipi da im nista ne fali

jer evo neka racunica, da imamo 40- tak utakmica u sezoni. Za svaku utakmicu da klub obezbijedi po 250 km u koju bi ulazili putni troskovi, hrana i neke minimalne dnevnice to te izadje 10 000 km sto je smijesna cifra za ovo sto ljudi rade. Znaci niko nije bolji u regionu, a pratim veliku cetvorku. Posto su u pitanju navijaci Zelje kojima nije u cilju da zaradjuju od kluba onda bi vjerovatno od tih para imali i bolju opremu i sve ostalo sto je potrebno. Znaci, ljudi iz kluba ne smiju ostati nijemi na ovu akciju jer ovo je najbolji Zeljin marketing. Kapa dole toj ekipi

Jos jedna bitna stvar. Kao klub se dizemo. Prije par godina taj isti urednik zvanicne stranice i PR je radio za kesu jabuka dok je recimo Trbic, PR Torpeda imao 2 milje. Sad administrator stranice zvanicne i radi za platu sto je pohvala i ima puno radno vrijeme tokom sedmice(9-17), ali je to nesto sasvim normalno sto cini klub profesionalnim, a ne kafanskim kakav je prije bio. Zato i ova ekipa 1921@ pored nase podrske mora imati podrsku kluba.
Da ne bude sve tako pozitivno, onda moram spomenuti i fan shop koji je karineta od 25 cm...tu ide minus svima u klubu. Marketingom opcenito nisam zadovoljan i prosjek im popravljaju iskljucio 1921@ ekipa i navijaci. Toliko od mene