DANAN je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 11:01 am
IvanOsim je napisao/la: ↑pon feb 19, 2018 11:51 pm
Moze se primjetiti da forumasi koji su na sva zvona hvalili povratak Bekrica sad ga pljuju, a forumasi koji nisu ni bili za povratak Bekrica, racionalno sagledavaju stvari, znaju da je to posao i da svako za sebe bira najbolje.
Ako nama vise nije trebao, gospodski je potpisao sporazumni raskid (ne kao Jahic), normalno da za sebe trazi najbolje.
Koliko sam cuo nije zelio ici u Zenici jer je dozivio veoma lose iskustvo tamo i normalno je da ce ici u jedinu mogucu ekipu od tzv. velike cetvorke ako mu se ponudi.
Prvaci smo kad treba popljuvati nase igrace koji su sa nama osvojili puno trofeja, u ovom slucaju nam donio i dosta para, vecim djelom karijere bio korektan prema nasem klubu.
Ja mu zelim svu srecu u nastavku karijere, da budu uvijek iza naseg Zelje.
Yebo papka ba.....ko ga yebe.
Maxa je u pravu sto se tice raskida.
Yebo te igrac koji umjesto da bude sa ekipom na proslavi pobjede u derbiju,ode na veceru sa uhljupima.
Sve je to ok, al meni su one press konferencije prije derbija 10 puta gore. Pazi, Bekric je tu otisao privatno i vecinu ljudi i ne tangira to puno, al press konferencije prije derbija, izmisljanje i slicno, sta cemo s tim. Ja to nikad ne mogu zaboraviti. Koliko nas je samo popljuvo u saradnji sa nikad korumpiranijim novinarima gg.ba. Pa gledaj, oni vec juce imaju naslove zaboravimo bh sudije ima i gorih (da je ovo Zelji bilo vidio bi tad hajke, mislim znas i sam).
Cak mi je to gore i od Jahica, jer je on max dogurao do drustvenih mreza. Plus sve to, opet dobija znacajnu minutazu, uzima dragocjene minute sjajnom momku Kemi i ima podrsku vecine forumasa. A opet mi cemo na ljeto ostati bez ijednog stopera i nek nam je Bog na pomoci. Zavrsit ce karijeru u Zelji sa 36 kuka, veoma dobrim primanjima, nece otici popljuvan i bice pozitivni komentari. Bice nasa legenda. Poslije onakve press konferencije. Stanic u 30. godini i Bekric u 33. godini otisli da se bore za sebe i za svoje porodice (samo nemoj i ti pisati Bgt za saku para vise, jer veze nemamo koliko je HDZ dao para Stanicu, a usput koliko je opro para taj isti HDZ), i sad ih mi trebamo pljuvati, nazivati pogrdnim imenima i slicno. Ja to ne mogu i necu.
A ovi komentari privatni navijaci Stanica, Bekrica, mislim, suvisan je svaki komentar sto bi rekao neuvazeni i necjenjeni negospodin Boro Elicic.