Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Simply Blue
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 17, 2018 4:33 pm

Ovo je sjajno, ja sam oduševljen!!
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Elegant
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:34 pm

Hajde sad protiv Slobode 9.000 na tribinama. :zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzuro
Kontakt:

Strašni Željezničar!

nookey
Kontakt:

Zabijemo li Slobodi 4 komada uzimamo duplu

djoxxx1921
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:35 pm

Kakva utakmica! Svaka cast svima. Pojacanja, Stojan i Adi maestralni, Hajdar bog igrice, Vojo, svaka rijec suvisna.. BRAVO BRAVO BRAVOOO!!!!

Hurmasica
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:36 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

BlueSide
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:38 pm

Hurmasica je napisao/la:
sub feb 17, 2018 4:36 pm
anketaaaa :D :D

viewtopic.php?f=73&t=658
Ovo je falilo bas :-)
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

damirfile
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:41 pm

Rijesicemo mostarce u medusobnom duelu glavu dajem.
Vranjesu glas dajem za igraca utakmice.

Okolele
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:41 pm

Al jbt sve tri utakmice pocele u 14:30 a mi prvi zavrsili a na druge dvije utakmice 85 minut bio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:44 pm

Odlična utakmica. Što je najbitnije pobjeda. Dobro smo otvorili utakmicu, zasluženo slavili i idemo dalje. Mehremić odličan. :palacgore: Vojo prekucao. Hajdarević također dobro odigrao. Siniša bez greške! :pljesak:
Sve u svemu, odlično odigrano. Uz ovakav pristup nemamo se čega bojati. Ni sudija, a vidimo šta Zrinjski radi i da nastavlja po starom. Sramota! :psujem: Ali ko njih jebe. Samo ići iz utakmice u utakmicu, popraviti sitne greškice i da meljemo sve redom. A doći će na red i Zrinjski... Od mene za današnju partiju glas dobija Ubiparip, a za drugi glas ću razmisliti. Ima kandidata (Hajdarević, Mehremić ili Siniša). NAŠA PRIČA OVDJE KREĆE, DO TITULE STATI NEĆE! VTŽ!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:46 pm

Vojo vadi, a Zakara meće !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:48 pm

Pozdrav za Honda ekipu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

LARSSON
Kontakt:

Starcevic Bog otac, kaze popravili smo se od proslog puta, na Grbavici izgubili 4:1, sad 4:2

Elegant
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:49 pm

Dobre ove nove grafike na FB.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:50 pm

Vojo igrac utakmice, Zakaricu bravo, Stojan odlican, svaka cast na timskoj igri, nastavili smo igrati najbolji fudbali, vrhunski spremni, najlosiji bek lige izdominirao danas, Hajdarevic dogodine najbolji vezni lige.
DANAN je napisao/la:
Pozdrav za Honda ekipu.
"Mrva na cetiri tocka" ipak nije bila maler ovog puta. @Morzhy na aparatima.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub feb 17, 2018 4:53 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

fanaticZeljin

sub feb 17, 2018 4:51 pm

Ma hajte molim vas.. **** prijateljske utakmice. Danas smo pokazali kakva smo ekipcina.
Srcu draga, boja PLAVA !

Ajzea
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:52 pm

Nesto kontam, yebo ovo kad mi na pripremnim ne odigrasmo dobro. Iskreno..

mirzoni1921
Kontakt:

Lako je Krupu pobjediti, sto ovako nisu u Antaliji pobjedjivali i sto nisu Veleza drugoligasa pobjedili radi samopouzdanja
Bravo momci, bravo Ado i bravo Manijaci

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

nastavlja se "drž'te lopova" od majoriziranih i pitara, koji nastupaju bar u prešutnom dogovoru.

ovo danas je vrlo dobro. nije fenomenalno zbog stopera i generalno konfuzije u odbrani, i nije zbog činjenice da je krupa peta ekipa jeseni koja je u odnosu na to izgubila pet startera, a dovela kao pravo pojačanje samo galešića. ali biće još puno bolje kad se završi regeneracija.

zbog sekirljivaca koji se sekiraju zbog prijateljskih utakmica mi je drago da je bilo i malo neizvjesnosti, ja sadistički uživam kad se vi sekirate :kafa:
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub feb 17, 2018 4:53 pm

Cujem sta se desavalo u Mostaru, nastavlja se po starom, a one Bordo drolje ce da sute, naravno. Mene je toga jedino strah, nece birati sredstva da bi dosli do titule.

A sada o nama, sto je bitnije. Odlicna utakmica, dosta golova, bilo je i doze neizvjesnoti, ali vidjela se terenska nadmoc koju smo imali. Pojacanja koja su danas igrala su fenomenalna. Idemo polako, igrac po igrac:

Kjosevski - odlican danas, dva fenomenalna izlijetanja gdje nas je spasio, odbrana penala i odbrana poslije prekida gdje mu se nesretno odbi lopta. Ne smije proci nezapazeno njegov danasnji anganzman, odlican golman koji spasi haman po utakmici barem jedan gol.
Mehremic - mozda jeste skrivio penal, iako nije imao sta drugo raditi nakon sto Kjosevski ne ufati fino loptu, danas je bio naprosto fenomenalan. Kakvi prodori, to je ono sto smo trazili, superioran ofanzivni bek. Odlicno pojacanje smo dobili, ali fali Stana jbg :D . U defanzivi se cini slabiji nego naprijed, mada rano je suditi o tome, ali to ne znaci da mislim da je los nazad. Svakako ja prvi volim ofanzivne bekove. Nevjerovatno koliko je i zracnih duela uzeo, kako ima dobru startnu brzinu, kontrolu lopte, fin ubacaj
Stevanovic - dobar danas, odlicna asistencija, on i Mehremic su cinili odlican bekovski duo
Bogicevic i Graovac - Dobro su se nosili sa Fajicem u vecini slucajeva, fina ocjena, Graovac standardno borben, Bogicevic dosta smireno i iskusno odigrao
Zec - nepredvidljiv, brz, odlicna asistencija nakon uspjesnog driblinga, pocetkom drugog poluvremena odlicno utrcao u prazan prostor, umalo dade gol, inace im je bjezao cijelu utakmicu
Zakaric - rutinski izvodjenje penala, nije se mozda toliko vidio, ali je i tako dao mnogo, jos ono primanje lopte nakon fenomenalnog ubacivanja Ubiparipa i pogodak. Naklon do poda
Ramovic - razigran, rastrcan, fino izdanje
Hajdarevic - u pocetku puno izbijao, kasnije se rastrcao, fino izvlacio loptu, presijecao lopte, veoma dobra partija
Vranjes - pokazao da je veliko pojacanje, svidja mi se kako igra. Imamo strasan vezni red
Ubiparip - dva gola i asistencija, dosta se i vracao, slao lopte, borio se i u napadu sa visokim stoperima. Odlican. Drago mi je da je procepio

Sto se izmjena tice, Zeba je najvise igrao i odigrao dosta iskusno, smireno, ono sto nam je trebalo u toj fazi utakmice. Odlican igrac za takvu svrhu.

Tri bobe sa teskog gostovanja, pojacanja pokazala zasto su se dovela i sa njima imamo dimenziju vise. Ovo sa Zrinjskim mi se nikako ne dopada, nadam se da cemo ogavne madjare razbit u po Mostara ;)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava