O Anelu se da raspravljati,al Ćelo trenutno nije ni za klupe.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet feb 16, 2018 12:03 amNe znam, po meni bi bolji izbor bio Anel umjesto Hareta, čisto jer se koliko toliko gore i može igrati lopte, i Ćelo umjesto Stojana. A u drugom Hareta ubaciti da zuji i čuva rezultat.
Je li to znači npr:Omar500 je napisao/la: ↑čet feb 15, 2018 11:10 pmEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet feb 15, 2018 11:07 pmDobio crveni protiv Osijeka u dresu Istre, a ovim našim u savezu još nije je jasno da se Jugoslavija raspala i da nema zajedničke lige.![]()
![]()
Od 18 do 20 uplate u udruzenju kod fan shopaBole je napisao/la: ↑pet feb 16, 2018 9:18 amPozdrav zna li neko kako ide sutra oko prevoza, poslao sam poruku na fb stranicu Manijaka ali jos cekam odgovor do kada se moze uplatiti i ima li slobodnih mjesta, ima nas trojica a ne idemo cesto na gostujuce utakmice moze odgovor ovdje i uprivatne poruke, hvala
Opet ga ludilo ufatilo?exdomorocki je napisao/la: ↑pet feb 16, 2018 9:39 amO Anelu se da raspravljati,al Ćelo trenutno nije ni za klupe.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet feb 16, 2018 12:03 amNe znam, po meni bi bolji izbor bio Anel umjesto Hareta, čisto jer se koliko toliko gore i može igrati lopte, i Ćelo umjesto Stojana. A u drugom Hareta ubaciti da zuji i čuva rezultat.
Bar mi tako izgleda,a nadam se da će vratiti formu.
Po rijecima Starcevica nece igrati jer je prije sedam dana rekao da mu treba jos 14 da se oporavi. Znaci nema iz prve sezone povrijedjenih Palica, Redzica, Ljubenovica i oni koji su otisli : Milutinovica, Koljica i Jasarevica. Lijevo ce ici Maksimovic, u sredinu Savic i Dujakovic i ispred Galesic koji je najbolji igrac ekipe, mada ce i i iskusni Marjanovic i Fajic vjerovatno se naloziti kao nikad. Bice tesko, ali ja vjerujem u pobjedu.