ned feb 11, 2018 8:38 pm
Moglo se dosta toga danas vidjeti. Nisam bas zadovoljan. Velez se pokazao kao dobra ekipa, i izuzetno su bili nabrijani, sto sam i pretpostavio juce, a mi to nismo bili. Mehremic i dalje pokazuje da je ofanzivno poprilicno dobar. Sacekat cemo prvenstvo, pa da dam neku ocjenu za njega, ali ovo obecava. I Sinisa dobar, dopada mi se. Vedran odlican! Sto se Veleza tice, i Bobic je bio odlican i skinuo par odlicnih suteva, sto se mora uzeti u obzir, a posto se momak ismijavao kad je bio kod nas, a vjerovatno smo imali najbolju rezervu u ligi, i on se doveo jer se Kjosevski trebao prodati svojevremeno, ali do toga nije doslo. Ubiparip nikako da procepi, to me malo brine. Ramovic odlican i nadam se da nece biti problema kod njega sa suspenzijama, jer je nasa udarna igla, Vranjes izgleda fino, ali mislim da ce Blagojevic biti prva opcija, jer mi se cini pokretljivijim i konkretnijim. U veznom redu imamo opcija, tako da ce se moci kombinovati.
Utakmica u Krupi ce biti iznimno teska i morat ce igraci dati svoj maksimum (znam, izlizana fraza, ali tako je) da bi pobijedili. Teren je nezgodan, trebat ce nam sigurno malo i srece. Pobjeda bi pokrenula tu dobru atmosferu, a i bodovi nam silno trebaju, da ne ispustamo prvu poziciju.
Ako se dobro krene u prvenstvu, ovih prijateljskih se niko nece sjecati. Samo se ne smije ponoviti pristup u prvenstvu, a za rezultate niko ne moze garantovati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?