ned feb 11, 2018 5:45 pm
Zakaricu, imas tv kuci vjerovatno, prebaci nekad na eurosport 2 i pogledaj kako Robben igra prijateljske tekme u Bayernu ili utakmice kupa koje igraju protiv nekih nizeligasa. Covjek je igracina, ima milione, pa se opet ne stedi ni na treningu i ne glumi zvijezdu, nego mu je voljni momenat uvijek na maksimumu. Mozes imati slab dan, da ti nista od noge ne ide ali uvijek moras ginuti za pobjedu. Da igra protiv Vratnika, Robben bi ginuo da ostvari pobjedu, ne bi mu bilo ispod casti igrati tu utakmicu. Ne poredim Zakarica i Robbena u igrackom smislu, nego samo u segmentu voljnog momenta.
I ne odnosi se ovo samo na Zakarica nego i na vecinu igraca u ekipi. Drugi nisu imali teske pripreme, jedino smo kao mi to imali, glupo opravdanje za danasnju bruku, u generalnoj probi pred pocetak prvenstva ovako odigrati, nista bukvalno nismo pokazali, ko rastimani orkestar, da nije bilo Kjosevskog na kraju bi i izgubili, a generalna proba je trebala posluziti da vidimo gdje smo i sta smo, sta se to radilo u Antaliji itd..
Protiv Krupe hocu pobjedu, ostalo me ne zanima, imate najbolje uslove u drzavi, fali vam jos samo pticijeg mlijeka, e sad ja kao navijac od vas iskljucivo zelim rezultat ove sezone..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!