Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sejo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 11, 2018 4:32 pm

0:2 u Krupi

ChWilla
Kontakt:

nookey je napisao/la:
ned feb 11, 2018 4:28 pm
exbabilon je napisao/la:
ned feb 11, 2018 4:24 pm
Malo se kao diskutovalo, i evo opet ironincih postova od par rijeci, raspadamo se, nema para sve se rastalilo...
Ma nema se ovdje sta diskutovati sve ce nam se kazati u subotu
sve smo mi to izdiskutovali više puta ove sezone, nakon svake lošije utakmice, pa i nakon prijateljske sa borcem iz jelaha za njihovu godišnjicu.

nas čeka ako prođemo u finale kupa 18 utakmica. prošle godine smo zaista tempirali formu za pripreme i onda dogorijevali polako k'o svijeća, i fizički i mentalno...
gradi željo boli te *****

Plavi orkestar
Kontakt:

Pojedinim baš krivo što se komentariše utakmica.Niko ne komentariše šta ce biti nego šta su danas vidjeli.Sto se mene tice svi sem Vece i Merhemica danas nisu pokazali ništa.Blagojevic dade loptu igracu Veleza,napravi im šansu i ne proba da ispraviti grešku nego stoji i gleda i onda se sjeti da je to trebao uraditi i odtrckara u šesnest onako preko qurca.Niko se nama ligi nece naguzili i reci izvolite samo zato što se zovemo Zeljo.Za svaki bod ce se dres morati dobro natopiti znojem a za to su uostalom i placeni.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

storm_raider
Kontakt:

Koliko su falile Zeljine utakmice, toliko nisu falili ovi komentari... Polako ljudi, prvenstvo tek treba da pocne. Ovo nista ne mora da znaci, mi smo standardno lose igrali pripremne kada smo osvajali titule. Neka tako bude i ove godine!

Nije dobro ovo bilo danas, istina. Ali ja vjerujem u ovu ekipu. Nemojmo da zaboravimo da je ova ekipa ocitala Sirokom lekciju u 8 dana tri puta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:34 pm

Obavezno dva dana pred utakmicu otkupiti ih u prostorijama kluba, da im Miske održi predavanje zajedno sa ostalima iz kluba, Papcom...itd. Podsjetiti ih na prošlu sezonu, sta se desilo i napomenuti im još jednom da će ugovori biti ispostovani, da neće biti problema sa platama a na njima je da igraju, da se trude. Sve moguće uslove imaju za dobar rezultat, neka ga i ostvare. Inače ako se vrati šindrom qurcobolje teško nam se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:35 pm

Kao da od juce pratite pa je neko cudo ako ne uzmemo prijateljsku. Znali smo gubiti od amatera u takvim utakmicama pa smo kidali u sezoni, a isto tako smo znali rasturiti na pripremama pa kurko. Prosla sezona primjer.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:37 pm

exbabilon je napisao/la:
ned feb 11, 2018 4:24 pm
Malo se kao diskutovalo, i evo opet ironincih postova od par rijeci, raspadamo se, nema para sve se rastalilo...
Ma uvijek isti padobranci sa svojom poznatom ironijom..

Sto s tekme tice izuzetno smo je lose odigrali.. Jes da je pripremna ali bas nikakve volje nije bilo.. Vidim neki Vranjesa i pohvalise a ja ne videh sta je on to dobro uradio osim onog suta.. Doveden je kao neki igrac prevage a vala, po do sada vidjenom, losiji igrac od Markovica..

Neka se dohavizaju i spuste na zemlju.. Krupa je za sedam dana i bice bas hebena utakmica, sto zbog terena, sto zbog cinjenice da Krupa igra dobar fudbal.. To nam je mozda i najbitnija tekma i mora se sa 100% odraditi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:39 pm

puno se vi sekirate
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:40 pm

Raspadamo se vranjes ubleha adzem kloc sasa papak

Leon_Professional
Kontakt:

Ne moze niko rec da je prosla sezona kurko. Jer si stigao veliki zaostatak i bio na prvom mjestu do pred kraj prvenstva.
Taj kraj je specifican sam po sebi, ali se ne moze reci da je cijela polusezona bila losa. Veliki zaostatak smo stigli.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:42 pm

Prosla sezona bi bila dobra da se neki debili nisu odlucili zajebavati u Krupi na Vrbasu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dimitrije113

ned feb 11, 2018 4:43 pm

LeBlue je napisao/la:
ned feb 11, 2018 2:44 pm
Vranjes upgrade za Blagojevica. Smirenije igra pod pritiskom i bolji pregled igre. Mehremic isto bolji od Stanica. Krila me razocarala sad za sad, pogotovo Zakaric.
Kako da nije. Pa sta mislis to krila igraju lose,zbog boljeg pregleda igre? Ma daj. Blagojevica cete od blata praviti.

Kospicar
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:45 pm

Sto se tice pripremnih utakmica, nisam sekunde zadovoljan, nadam se da je dio ovo dio Adzemove taktike.

Jos sutra Bosna, da vidimo rezerve, a onda Krupa!
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Grbavica
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:45 pm

Ma ucinilo vam se zbog pozicije kamere, igrali smo dobro :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:47 pm

Ma ja se ne sekiram uopste. Ima da trce i ginu, ili na terenu ili ispred mene kad ih budem s letvom ganjao.

BlueSide
Kontakt:

Ako cemo prijateljske igrati sa 30% i nezainteresovano i cuvati se povreda pa onda ZASTO ih i igramo?

Vedran djeluje odlicno..vidi se sigurnost u svakom koraku,istrcavanju..bravo macko
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:53 pm

BlueSide je napisao/la:
Ako cemo prijateljske igrati sa 30% i nezainteresovano i cuvati se povreda pa onda ZASTO ih i igramo?

Vedran djeluje odlicno..vidi se sigurnost u svakom koraku,istrcavanju..bravo macko
To sam ja neku noc rekao.

Veca je one prve meceve bio trom, ali s razlogom. Umoran od treninga, misici stegnuti, ne moze se baciti i brzo reagovati.
Ali ovo danas je drasticna razlika.

ChWilla
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:54 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Ne moze niko rec da je prosla sezona kurko. Jer si stigao veliki zaostatak i bio na prvom mjestu do pred kraj prvenstva.
Taj kraj je specifican sam po sebi, ali se ne moze reci da je cijela polusezona bila losa. Veliki zaostatak smo stigli.
nije, svakako. ali je palo kad je najviše trebalo. fizički, mentalno, ili oboje. tako je i sa edisom bilo. umjesto da budemo što bolji sa uigravanjem mi smo bili gori i pročitaniji.

a vidjeli smo i na klipovima da je i zadnji dan u antaliji i dalje rađena fizika...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 11, 2018 4:58 pm

ChWilla je napisao/la:
ned feb 11, 2018 4:54 pm
Leon_Professional je napisao/la:
nije, svakako. ali je palo kad je najviše trebalo. fizički, mentalno, ili oboje. tako je i sa edisom bilo. umjesto da budemo što bolji sa uigravanjem mi smo bili gori i pročitaniji.

a vidjeli smo i na klipovima da je i zadnji dan u antaliji i dalje rađena fizika...
Palo se iz raznih faktora. Oba ta faktora su uticala. Za jedan je kriv trener sto nije rotirao, a drugi igraci koji nisu htjeli.
Al to smo vec sve ispricali.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned feb 11, 2018 5:05 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
ned feb 11, 2018 3:50 pm
Uredu nije izgledalo obecavajuce ali nemojmo sad napraviti negativnu atmosferu, i dalje smo prvi tek za 7 dana pocinje borba za bodove. Imamo sirinu u ekipi ako neko bude bolovao od kurcobolje rado ce ga neko zamjeniti.
Joj tebe
Pa što sam se registrovo na forum heboga ti
Šala mala

U pravu si, nije izgledalo obećavajuce
Ako je časa poluprazna - ovo je bio odron, Lošo nam se piše
A ako je polupuna - u prvenstvu samo pojačati za taj dio nezalaganja koji je bio evidentan danas i eto nas na konju
Igrači koje smo gledali prošlu polusezonu znamo da sigurno mogu bolje. Ovi novi, sigurno su sa razlogom dovedeni
5. - 7. Okt 1992.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.

Prijava