sve smo mi to izdiskutovali više puta ove sezone, nakon svake lošije utakmice, pa i nakon prijateljske sa borcem iz jelaha za njihovu godišnjicu.
Ma uvijek isti padobranci sa svojom poznatom ironijom..
Kako da nije. Pa sta mislis to krila igraju lose,zbog boljeg pregleda igre? Ma daj. Blagojevica cete od blata praviti.
To sam ja neku noc rekao.
nije, svakako. ali je palo kad je najviše trebalo. fizički, mentalno, ili oboje. tako je i sa edisom bilo. umjesto da budemo što bolji sa uigravanjem mi smo bili gori i pročitaniji.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 4:40 pmNe moze niko rec da je prosla sezona kurko. Jer si stigao veliki zaostatak i bio na prvom mjestu do pred kraj prvenstva.
Taj kraj je specifican sam po sebi, ali se ne moze reci da je cijela polusezona bila losa. Veliki zaostatak smo stigli.
Palo se iz raznih faktora. Oba ta faktora su uticala. Za jedan je kriv trener sto nije rotirao, a drugi igraci koji nisu htjeli.ChWilla je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 4:54 pmnije, svakako. ali je palo kad je najviše trebalo. fizički, mentalno, ili oboje. tako je i sa edisom bilo. umjesto da budemo što bolji sa uigravanjem mi smo bili gori i pročitaniji.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 4:40 pmNe moze niko rec da je prosla sezona kurko. Jer si stigao veliki zaostatak i bio na prvom mjestu do pred kraj prvenstva.
Taj kraj je specifican sam po sebi, ali se ne moze reci da je cijela polusezona bila losa. Veliki zaostatak smo stigli.
a vidjeli smo i na klipovima da je i zadnji dan u antaliji i dalje rađena fizika...
Joj tebeSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 3:50 pmUredu nije izgledalo obecavajuce ali nemojmo sad napraviti negativnu atmosferu, i dalje smo prvi tek za 7 dana pocinje borba za bodove. Imamo sirinu u ekipi ako neko bude bolovao od kurcobolje rado ce ga neko zamjeniti.