Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 09, 2018 8:23 pm

cikazubo je napisao/la:
pet feb 09, 2018 6:36 pm
Kad se sjetim terena koji nas ocekuje muka mi.
Plastika u fisu i vistafonu je webley za onakav teren, lopta ko skocica po njemu skace i to nikad ne znas u koju ce stranu otic.. :roll:
Kapa dole ljudima u Krupi na svemu sto rade al hitno moraju napravit teren za trening jer sve selekcije treniraju i igraju na glavnom stadionu, a na stadionu uradit normalan teren pa da bude ko bombona.
Teren im je i uži ne može me gugl ubijedit pored mojih četvere očiju nema šanse! I to dobrano uži..bar 5-6 metara.. Oni kad nabiju 10 igrača na 25 metara od gola ni barselona probit ne može.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

pet feb 09, 2018 8:32 pm

Plava Porodica je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Plastika u fisu i vistafonu je webley za onakav teren, lopta ko skocica po njemu skace i to nikad ne znas u koju ce stranu otic.. :roll:
Kapa dole ljudima u Krupi na svemu sto rade al hitno moraju napravit teren za trening jer sve selekcije treniraju i igraju na glavnom stadionu, a na stadionu uradit normalan teren pa da bude ko bombona.
Teren im je i uži ne može me gugl ubijedit pored mojih četvere očiju nema šanse! I to dobrano uži..bar 5-6 metara.. Oni kad nabiju 10 igrača na 25 metara od gola ni barselona probit ne može.
Mislim da je sve do perspektive iz koje se posmatra, na tv-u mi teren na nou campu izgleda kao da je 120x80m a kad sam isao prije 6-7 godina na ekskurziju dole izgleda manji nego nas kad s juga gledas tekmu, primjer je i Anfield gdje su digli dodatno centralnu tribinu a time podigli i kameru i odma teren izgleda veci u prenosu, a tako mi djeluje i u Krupi uzak s one tribine iza gola gledajuci, jer okolo nema tribina, odma je ograda uz teren, nekako sve skuceno i minijaturno.
A sto se igre tice mislim da je ta nemogucnost igranja i rastezanja protivnicke odbrane rezultat prebrzog terena gdje je vrlo tesko kontorolisati loptu, procijeniti njenu brzinu, mjesto gdje ce pasti, smjer u kojem ce odskociti itd..

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet feb 09, 2018 8:40 pm

Plava Porodica je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Evo sta gugl kaze

slika

azbaha
Kontakt:

pet feb 09, 2018 8:58 pm

Kad ste vec tu, hajd uporedite kosevo i grbavicu, na wiki pise da su tu negdje

Pompey
Kontakt:

pet feb 09, 2018 9:30 pm

azbaha je napisao/la:
pet feb 09, 2018 8:58 pm
Kad ste vec tu, hajd uporedite kosevo i grbavicu, na wiki pise da su tu negdje
Kosevo nije fudbalski stadion, tako da neko poredjenje ne bi bilo valjano.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet feb 09, 2018 10:59 pm

Velez se fino pojacao, tako da mozemo ocekivati dobru utakmicu, jos prenos na City TV, nema boljeg nacina da se prekrati vrijeme do Krupe.

Doveli su Behrama kojeg su neki forumasi spominjali jer je igrao kod nas u OP, i u pripremnim utakmicama se odlicno pokazao. U pobjedi protiv Viteza je igrao od pocetka i postigao pogodak. Doveli su jos Mujanovica u napad koji je dao drugi gol u toj utakmici, usao sa klupe, i pun sleper stranaca, stopera Valenciu i tako osnazili tu poziciju, Oyedu kojeg dosta hvale, rijec je centralnom veznom igracu, krilo u vidu Adriana :D , beka Ferreyru i ne treba zaboraviti golmana Bobica koji je kod nas bio. Jos su doveli krilo iz Mladosti DK Kulovica (dobra saradnja Hasica i Musije opet na djelu). To je sto sam ja upratio. Bit ce ovo fina provjera, iz razloga sto cemo igrati protiv mlade, nabrijane ekipe na umjetnoj travi sto ce nas dobro spremiti za Krupu. Ocekujem da ce nasi prvotimci uci u utakmicu maksimalno ozbiljno, jer je ipak rijec o generalnoj probi. Rezultat naravno nije bitan, ali pristup jeste. Sto se nas tice, ocekujem sljedecu postavu:

Kjosevski - Stevanovic, Bogicevic, Osmankovic, Projic - Blagojevic, Sabanadzovic, Zakaric, Ramovic, Zec - Ubiparip. Volio bih da u drugom poluvremenu udje Zeric, jer momak dobro radi. Mehremic i Bogicevic ce se vjerovatno jos odmarati, sto je i bolje, da se ne forsiraju. Pogotovo to vrijedi za Mehremica.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Simply Blue
Kontakt:

sub feb 10, 2018 12:04 am

Eto ga..jos samo 7 dana, vjerovatno sedam najdužih dana ove pauze..a onda kalendarski počinje plavo proljeće
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Elegant
Kontakt:

sub feb 10, 2018 12:05 am

Treba dati priliku i Modicu sad u nedjelju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pompey
Kontakt:

sub feb 10, 2018 12:32 am

Simply Blue je napisao/la:
sub feb 10, 2018 12:04 am
Eto ga..jos samo 7 dana, vjerovatno sedam najdužih dana ove pauze..a onda kalendarski počinje plavo proljeće
Jah ba, yebo mater kako brzo prodje ova pauza, a dobro se sjecam nakon Radnika masovno kukalli ko ce docekati Krupu :D
Jos je ovo i relativno kratko obzirom da su prije pauze bile i po cetiri mjeseca ahahahhaha
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Plavi orkestar
Kontakt:

sub feb 10, 2018 12:52 am

Napisah jedan poduzi tekst o nama navijacima i o onome što bi ovi koji nose dres sa našim grbom trebali ispoštovati i jednim klikom sve izbrisah a ne znam ni šta kliknuh.Steta bilo je dobrog za procitati.Suština je da svi oni koji istrce na teren moraju dati sve od sebe na svakoj utakmici ili nek se nose u 3pm.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub feb 10, 2018 1:20 am

SVI U KRUPU

Minjore
Kontakt:

sub feb 10, 2018 1:20 am

Plakala je molila meee da za Zelju ja ne ziviiiiiim

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 10, 2018 5:13 am

Jesul oni koprenosi šta uredili onu stranicu za nas što preko mobitela moramo pratit
Yebo ih otac i stream
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Kontakt:

sub feb 10, 2018 8:55 am

Nisu i nece :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 10, 2018 9:22 am

Znači gostovanja ću pratiti preko tekstualnog te radio prenosa.. Uz eventualni kasni snimak subotom ili nedjeljom.. Pa to je fenomenalno !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub feb 10, 2018 10:54 am

Neka neobicna tisina na forumu... kao da se nesto kuha.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

sub feb 10, 2018 10:58 am

svaka čast momci :zeljeznicar1:
phpBB [video]

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 10, 2018 11:10 am

Pioniri i kadeti Željezničara na pripremama u Makarskoj

Pročitajte više na: http://sport1.ba/omladinski-fudbal/pion ... koj/109089
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 10, 2018 11:19 am

Fudbaler Širokog Brijega Luka Menalo mogao bi tokom zimskog prijelaznog roka napustiti klub i svoju karijeru nastaviti u zagrebačkom Dinamu, prenosi portal Klix.ba.

Jedan od najboljih igrača Premijer lige odavno je želja Modrih, čiji su predstavnici dolazili u Istru na pripreme, a prema tvrdnjama portala klix.ba, konačna odluka o transferu Menala u Dinamo trebala bi biti donesena u toku današnjeg dana, odnosno na sastanku Upravnog odbora.

Navodno, Širokobriježani će pokušati zadržati najboljeg igrača do kraja sezone kako bi ostali konkurentni u borbi za titulu prvaka, a ukoliko se transfer dogodi, moguće je da će Menalo kao posuđeni igrač ostati u Širokom Brijegu.

Ovaj prelazni bi mogao biti ubjedljivo najbogatiji sto se tice nasih klubova.

Okolele
Kontakt:

sub feb 10, 2018 11:20 am

Na kraju cemo jedini mi sacuvati okosnicu ekipe uz par kvalitetnih pojacanja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava