Bravooo

Ali nerealno rastu. Očekujemo od njih da uzmu loptu, predriblaju sve i zabiju. Da je jedan danas to uradio ili da radi u prvom timu, na njemu bi uzeli nekoliko miliona. Stavimo na tako mlade igrače pritisak, umjesto da ih podržavamo. Nisam jednom čuo psovanje Žeriću i Mujagiću, na jednoj utakmici čak i Šabanadžoviću. S druge strane svi stručnjaci ih hvale. Zato i tvrdim da mi baš malo o nogometu znamo, a mislimo da znamo sve.LeBlue je napisao/la: ↑sri feb 07, 2018 9:02 pmZato sto su Mujagic i Zeric ranije pokazali svoj talenat, onda isto ocekivanja prema njima rastu. Trazimo neke nove koji isto imaju talenat za nesto vise i poredimo, kao npr Dacic. Ocekivanja prema Dacicu su niza u tom momentu i on nas pozitivno iznenadi. Mislim da se isto o tome radi.
Pet puta i to od razlicitih ljudi. Da je pet puta od jednog bar bih sebe ubijedio da je neuracunljiv pa bi mi lakse bilo. Ovako je previse neuracunljivih na jednom mjestu..
A kad se spominje brzina, mislimo da je riječ samo o brzini igrača, a ne i o protoku lopte, pomjeranju linija itd. Helem, to je to, nakaradno razumijevanje igre. Ivica Osim, koji zna više nego svi mi forumaši kombinovano, često je o tome govorio.
Slazem se, nerealna ocekivanja i totalno bezpotreban pritisak. Krkanluk se netreba ni komentarisati. Sa druge strane igrali su protiv decki koji neki od njih igraju za mladu reprezentaciju spanije. To je svijetski nivo. Na takvim utakmicama se mozes samo isticati, nista vise, a imamo i takvih, samo ni blizu na svim pozicijama, zato je i rezultat kakav jeste. Nismo im mogli fizicki ni takticki parirati, a na tome se definitivno moze raditi.kvalitet je napisao/la: ↑sri feb 07, 2018 10:44 pmAli nerealno rastu. Očekujemo od njih da uzmu loptu, predriblaju sve i zabiju. Da je jedan danas to uradio ili da radi u prvom timu, na njemu bi uzeli nekoliko miliona. Stavimo na tako mlade igrače pritisak, umjesto da ih podržavamo. Nisam jednom čuo psovanje Žeriću i Mujagiću, na jednoj utakmici čak i Šabanadžoviću. S druge strane svi stručnjaci ih hvale. Zato i tvrdim da mi baš malo o nogometu znamo, a mislimo da znamo sve.LeBlue je napisao/la: ↑sri feb 07, 2018 9:02 pmZato sto su Mujagic i Zeric ranije pokazali svoj talenat, onda isto ocekivanja prema njima rastu. Trazimo neke nove koji isto imaju talenat za nesto vise i poredimo, kao npr Dacic. Ocekivanja prema Dacicu su niza u tom momentu i on nas pozitivno iznenadi. Mislim da se isto o tome radi.
Sutra ujutru, ako Bog da. Baš uz jutarnju kahvicu.