Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 07, 2018 10:43 pm

Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri feb 07, 2018 10:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

kvalitet
Kontakt:

sri feb 07, 2018 10:44 pm

LeBlue je napisao/la:
sri feb 07, 2018 9:02 pm
kvalitet je napisao/la:
sri feb 07, 2018 8:52 pm
gavran je napisao/la:
sri feb 07, 2018 7:45 pm

Vecina nas ukljucujuci i mene ne zna gledati utakmicu.Zato i nismo ni treneri ni menadjeri.Meni su svi bili dobri osim Solomona on je vrlo dobar
Naravno, na to sam i želio ukazati, jer ovdje neki misle da su pametniji i od Adžema i od Papca i od svih drugih iz stručnog štaba.
Zato sto su Mujagic i Zeric ranije pokazali svoj talenat, onda isto ocekivanja prema njima rastu. Trazimo neke nove koji isto imaju talenat za nesto vise i poredimo, kao npr Dacic. Ocekivanja prema Dacicu su niza u tom momentu i on nas pozitivno iznenadi. Mislim da se isto o tome radi.
Ali nerealno rastu. Očekujemo od njih da uzmu loptu, predriblaju sve i zabiju. Da je jedan danas to uradio ili da radi u prvom timu, na njemu bi uzeli nekoliko miliona. Stavimo na tako mlade igrače pritisak, umjesto da ih podržavamo. Nisam jednom čuo psovanje Žeriću i Mujagiću, na jednoj utakmici čak i Šabanadžoviću. S druge strane svi stručnjaci ih hvale. Zato i tvrdim da mi baš malo o nogometu znamo, a mislimo da znamo sve.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Simply Blue
Kontakt:

sri feb 07, 2018 10:46 pm

Nama ce bolje odgovarati loš teren nego njima..gdje ce se to Golf snaći bolje u blatu od Lade Nive..na kraju isto kao i protiv Belgije..samo da je dočekati maj, da ovaj travnjak moje oči više ne vide..
Ne znam je li -impresioniran- teška riječ..ali komentator na Sport1 je u najmanju ruku bio iznenađen posjetom i atmosferom...naročito kad je bilo kakva akcija naših igrača bila ispraćena aplauzom..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

sri feb 07, 2018 10:48 pm

ma mi ne kontamo da se danas više tako ne igra, uopšte. danas se duplim pasom izbacuje ono što je maradona driblao. sa vrlo, vrlo rijetkim izuzecima na najvišem nivou.

a ja sam čuo svojim ušima, ne jednom, da anel igra zbog oca, pisao samo to.
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

sri feb 07, 2018 10:49 pm

Kod drugog gola njihov od centra do sesnesterca s loptom brzi od nase dvojice bez lopte. To je cinjenica protiv koje se ne moze. U danasnjim okolnostima vidis da igrace poput Sabana i Hajdara imaju i drugi, i bolje, i brze, i jace.. Zato je pred tim momcima jos puno rada da dostignu neki nivo u svojim karjerama. Zera je meni drag momak, ali crnac na krilu i Zera na krilu, razlika nije mala... Vjerujem da ce i nasim momcima ovo posluziti kao skola, da vide gdje su i da nikad ne prestanu raditi na sebi.

ChWilla
Kontakt:

sri feb 07, 2018 10:50 pm

za žeru su i oni iz lokomotive rekli da je najbolji, iako je fulio protiv njih i što se ne fula. oni koji žive od toga vide malo više od nas. a to je da "samo" mora srediti glavu, da ima ono što se ne uči.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

sri feb 07, 2018 10:51 pm

ChWilla je napisao/la:
ma mi ne kontamo da se danas više tako ne igra, uopšte. danas se duplim pasom izbacuje ono što je maradona driblao. sa vrlo, vrlo rijetkim izuzecima na najvišem nivou.

Pet puta i to od razlicitih ljudi. Da je pet puta od jednog bar bih sebe ubijedio da je neuracunljiv pa bi mi lakse bilo. Ovako je previse neuracunljivih na jednom mjestu..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri feb 07, 2018 10:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

amar92
Kontakt:

sri feb 07, 2018 10:51 pm

slika

Nek’ je sretan!

Sent from my iPhone using Tapatalk

igla
Kontakt:

sri feb 07, 2018 10:54 pm

Nek gledaju kako oni jedu na večeri, pa nek i naši, nek vide koliko puta žvaču zalogaj. Trebaju se malo zapit šefovi štabova da nam kažu koju pametnu koju inače ne bi.

MrkiMedo
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:03 pm

Svaka cast momcima sa juga na vecerasnjem izdanju. Jako lijepa i zanimljiva koreografija. Samo nek se ovako nastavi, bez gluposti i pogresnih furki.
Momci na terenu pokazali sta znaci ljubav prema klubu i pokazali kako se igra za klub koji volis. Vec sada su vece legende od nekih samoprozvanih legendi. Hvala im najveca i nadam se aBd kroz par godina da cemo ih u ligama petice gledati.

shzna
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:08 pm

Posto vidim da su kone i fukarstina prljava iz tz pisali vascijeli dan da navijaju za Atletiko, ja bih samo da priupitam, kog boli qratz krasni koga vi podrzavate? :lol:
1987

Vipla1921
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:11 pm

Dobro je bilo sve u svemu.. Ja sam zadovoljan, nije moglo bolje.. Dali smo maksimum sto je najvaznije.. Ne znam jel neko spomenuo ali na sjeveru je neki čovjek dosao s malisom na tekmu i malisa stavio hz kapu.. Provokacija ili glupiranje sta ja znam..

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

kvalitet
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:14 pm

ChWilla je napisao/la:

A kad se spominje brzina, mislimo da je riječ samo o brzini igrača, a ne i o protoku lopte, pomjeranju linija itd. Helem, to je to, nakaradno razumijevanje igre. Ivica Osim, koji zna više nego svi mi forumaši kombinovano, često je o tome govorio.

Za Anela je tačno - što na tribinama, što na zvaničnoj fb stranici. Generalno, znamo mi i našu djecu pljuvati, nažalost. Ne svi, naravno.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:17 pm

Kad će izvještaj, ima li nade za večeras ?
イビチャ・オシム

igla
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:18 pm

Ma djeca uspješnih roditelja se često diskriminiraju. Uvijek oni moraju više od ostalih da bi samo dokazali da nisu tu štelom.

Nije sportski primjer, ali npr sin Zlatka Lagumdžije, frajer na nekim olimpijadama naučnim bio, dobio nagrada, jok, on je guzonjin pa ga guraju.

LeBlue
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:19 pm

kvalitet je napisao/la:
sri feb 07, 2018 10:44 pm
LeBlue je napisao/la:
sri feb 07, 2018 9:02 pm
kvalitet je napisao/la:
sri feb 07, 2018 8:52 pm

Naravno, na to sam i želio ukazati, jer ovdje neki misle da su pametniji i od Adžema i od Papca i od svih drugih iz stručnog štaba.
Zato sto su Mujagic i Zeric ranije pokazali svoj talenat, onda isto ocekivanja prema njima rastu. Trazimo neke nove koji isto imaju talenat za nesto vise i poredimo, kao npr Dacic. Ocekivanja prema Dacicu su niza u tom momentu i on nas pozitivno iznenadi. Mislim da se isto o tome radi.
Ali nerealno rastu. Očekujemo od njih da uzmu loptu, predriblaju sve i zabiju. Da je jedan danas to uradio ili da radi u prvom timu, na njemu bi uzeli nekoliko miliona. Stavimo na tako mlade igrače pritisak, umjesto da ih podržavamo. Nisam jednom čuo psovanje Žeriću i Mujagiću, na jednoj utakmici čak i Šabanadžoviću. S druge strane svi stručnjaci ih hvale. Zato i tvrdim da mi baš malo o nogometu znamo, a mislimo da znamo sve.
Slazem se, nerealna ocekivanja i totalno bezpotreban pritisak. Krkanluk se netreba ni komentarisati. Sa druge strane igrali su protiv decki koji neki od njih igraju za mladu reprezentaciju spanije. To je svijetski nivo. Na takvim utakmicama se mozes samo isticati, nista vise, a imamo i takvih, samo ni blizu na svim pozicijama, zato je i rezultat kakav jeste. Nismo im mogli fizicki ni takticki parirati, a na tome se definitivno moze raditi.

shzna
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:22 pm

Ma ja se ne mogu oteti utisku da smo sami sebe pobjedili, i da je bilo manje straha i vise koncentracije da bi mi njih ispratili sa 2 razlike u nasu korist.
1987

SanMan
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:23 pm

za par godina ovi iz AtlMadrida se bore za titulu protiv reala, barse, sevilje, valensije..,
a ovi naši protiv pitara, zrinje, širokog, borca, siminog.....
garant više osvajamo, a lako moguće i da se ponovo sretnemo

storm_raider
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:23 pm

Nasi su se druzili sa Atleticom nakon utakmice. Tako to normalni ljudi rade. Ovo je samo sport, vitesko nadmetanje i prije svega sportski duh. Bolji je pobjedio. I svi smo pobjednici danas. Vratit ce se Atletico u Europu, igrati sa Realom, a mi moramo tamo sto prije, jer ovdje, ovakav Zeljo nema sta da radi. Moramo se jako brzo izdici iznad ove lige, a imamo odlicnu generaciju.

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sri feb 07, 2018 11:24 pm

Izlija je napisao/la:
sri feb 07, 2018 11:17 pm
Kad će izvještaj, ima li nade za večeras ?
Sutra ujutru, ako Bog da. Baš uz jutarnju kahvicu.

Ne znam za vas, ali u meni je osjećaj kao da smo mi pobjedili 3:1. Dosadašnji uspjeh, borba igrača, želja u njima, onaj izraz lica nakon utakmice, dobro popunjena Grbavica, sjajna atmosfera, sjajna koreografija na južnoj tribini i podrška čitavog stadiona od prve do zadnje minute i poslije. Ovo pare ne kupuju!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava