Moglo bi doci do okrsaja za prevlast tribine. Gavran vs Sanelstorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 06, 2018 10:49 pmGavran ce da sutra vodi navijanje starohana sa Istoka.
Gavrane ko udari na te', s' Grbavice pucace granateMrkiMedo je napisao/la:Moglo bi doci do okrsaja za prevlast tribine. Gavran vs Sanelstorm_raider je napisao/la: ↑uto feb 06, 2018 10:49 pmGavran ce da sutra vodi navijanje starohana sa Istoka.
Gavran dovodi 20 orlova
Ne možemo igrati sa Realom u sljedećoj fazi nikako. Sa ovim već možemo. Barcelona (ESP), Basel (SUI), Bayern München (GER), Chelsea (ENG), Liverpool (ENG), Manchester City (ENG), Porto (POR), Tottenham Hotspur (ENG)
Kod mene ne pada, prestala je prije 5-10 minuta.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 07, 2018 5:13 amKiša pljušti trenutno.. Valjda prestane do utakmice.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Evo i na anexu polahko umanjuje.. Ali i ovo je dovoljno bilo da nakvasi teren ako nije cijeli pokriven. Nadam se da je ovo bio zadnji valIzlija je napisao/la: ↑sri feb 07, 2018 5:22 amKod mene ne pada, prestala je prije 5-10 minuta.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 07, 2018 5:13 amKiša pljušti trenutno.. Valjda prestane do utakmice.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Koliko vidim zvanicni UEFA-in account. Trebalo bi da bude tu stream.kontranogama je napisao/la: ↑sri feb 07, 2018 8:04 amDa li je neko upoznat sa ovim accountom na youtube UEFA.TV stoji da ce biti live stream https://www.youtube.com/watch?v=lVFcz5RjIh8