Sto je znak da nasa kompletna ekipa jednostavno nije mogla pratiti njihove napade i igru.
Treba isto uzeti u obzir vremensku razliku kod Zakarica i Graovca. Nije lahko se priviknuti na 11 sati vremenske razlike izmedju Amerike gdje su igrali i Antalije. Normalno dva igraca ne mijenja citavu sliku rezultata i igre, ali reko da i to navedemDr. Adzem je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 8:11 pmCjelokupna odbrana danas smijesna bila. Ne znam sta je u pitanju ili pristup utakmici ili kurcobolja nece niko meda. Sto se tice ufanazive ne treba bit nezadovoljan valjda ovim nasim ekipama mozemo dat gol vise. Treba nam jedan level vise da se mozemo nositi sa ovakvim ekipama u evropi. Bit će ovo dobro ako Bog da. Plavo proljeće je pred nama
Sve se nadam da ce dobijanjem par utakmica u prvenstvu, igranjem i ovih pripremnih po 90min pokazati nesto, ali bojim se da od njega nema nekog hajra, sve sto je do sada odigrao je lose s dosta amaterskih gresaka, njegova najbolja utakmica je ona kod Slavke protiv Radnika, postavlja se lose a pored toga je i prespor..
Krecu se ljudi daleko bolje od nas. Smjesno je kako zaostajemo u tom smislu od ostatka svijeta.
Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 8:17 pmDa bi nasa zadnja linija bila dobra sredina mora savrseno odradjivati defanzivne zadatke.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Gdje ces to napisati, Kemo je nase dijete
Nadovezao bi se ovdje na situaciju kada je Džeko igrao kod nas, nisam siguran ali tu je negdje bio kao sada Kemo. Pripremna utakmica u Goraždu, ja kao dijete stojim pored ograde a na atletskoj stazi metar od mene Alihodzic objasnjava Edinu kako se treba graditi. Danas je Edin jedan od najboljih napadaca u evropi u tom segmentu.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 8:20 pmNije prvi put, ali i ovdje se vidi da Kemo nije još uvijek dobar do te mjere da se oslonimo na njega. Kemo se ne moze trpiti, tj. ova pozicija se ne moze trpiti kao neke druge. Odbrana se gleda u paru, bilo koji par sa Kemom nije dobar jer ni Bogi ni Danijel nisu sigurni pored njega.
Da se razumijemo, ovo nije pljuvanje ja Kemu volim i vjerujem da ima kvalitete koju treba definisati. Mislim da bi za Kemu najbolje bilo da se vrati par stepenica unazad pa da krene " ispocetka ". A pod novi pocetak mislim da bi bilo dobro da igra standardno negdje na posudbi u nekoj zdravoj sredini.