Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 04, 2018 8:11 pm

Cjelokupna odbrana danas smijesna bila. Ne znam sta je u pitanju ili pristup utakmici ili kurcobolja nece niko meda. Sto se tice ufanazive ne treba bit nezadovoljan valjda ovim nasim ekipama mozemo dat gol vise. Treba nam jedan level vise da se mozemo nositi sa ovakvim ekipama u evropi. Bit će ovo dobro ako Bog da. Plavo proljeće je pred nama
Cuva Bog Zelju svog!

salle86
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:12 pm

a jel iko provjerio ovde da nisu imali više igrača
fakat a u svakom kadru njihovih ima bar dvojica bliže lopti nego što je naših :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:13 pm

A eto usrećili smo se sa Bogijem.. Možda protiv MDK, Borca, Slobode.. Protiv malo jačih i bržih ekipa, biće kikseva opasnih. Pogotovo u LZP kad kreće serija sve teža do teže utakmice, ritam srijeda-subota.
Bojim se da nam odbrana ne ukine ponovo bitne neke bodove..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

salle86 je napisao/la:
fakat a u svakom kadru njihovih ima bar dvojica bliže lopti nego što je naših :D
Sto je znak da nasa kompletna ekipa jednostavno nije mogla pratiti njihove napade i igru.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

bogi
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:15 pm

:kafa:
Je li ja to vidim svoj novi ugovor ?
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:16 pm

Statisticki imamo najbolju odbranu u ligi, pored svih problema koje smo imali sa suspenzijama i nedostatkom igraca, naivno primljenim golovima zbog individualnih gresaka. Hoce li to biti dovoljno u ligi za prvaka, ne znam, ali mozemo dosta cvrsto igrati za nase uvjete.

Praise the sun \[T]/

igla
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:17 pm

Realno, Projić užas. Inače nisam tip da nekom legnem na kosti, al ovakvih stvari ima previše kod njega u zadnje vrijeme.

Hadzijalagic
Kontakt:

Da bi nasa zadnja linija bila dobra sredina mora savrseno odradjivati defanzivne zadatke.

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

mirsad94
Kontakt:

Al najgore kad jedan Goran , Sinan , Vojo.. sjebu se ljudi da naprave nesto , priliku, bar nesto i onda levat dodje i pusti igraca triput i triput primas isti bukvalno gol, i kako da zadrzisis kvalitet kad ovamo dva tri balvana pokvare sto bi napravio na utakmici , naravno da ce pobjeceni pri isteku ugovora glavom bez obzira ccc

LeBlue
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:18 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
ned feb 04, 2018 8:11 pm
Cjelokupna odbrana danas smijesna bila. Ne znam sta je u pitanju ili pristup utakmici ili kurcobolja nece niko meda. Sto se tice ufanazive ne treba bit nezadovoljan valjda ovim nasim ekipama mozemo dat gol vise. Treba nam jedan level vise da se mozemo nositi sa ovakvim ekipama u evropi. Bit će ovo dobro ako Bog da. Plavo proljeće je pred nama
Treba isto uzeti u obzir vremensku razliku kod Zakarica i Graovca. Nije lahko se priviknuti na 11 sati vremenske razlike izmedju Amerike gdje su igrali i Antalije. Normalno dva igraca ne mijenja citavu sliku rezultata i igre, ali reko da i to navedem :)

1921.ba
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:18 pm

zec je previse sebican :D

al mi smo i pod slavkom imali "cvrstu" odbranu, a svaku tekmu visili, sabura samo... ovi su bas jaki, odma iza dinama i sahtara
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

cikazubo
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:19 pm

maxum1921 je napisao/la:
ned feb 04, 2018 8:00 pm
Eto vam video dokaz zasto Kemo nije za ozbiljnog fudbala. Jednostavno ne zna.
Sve se nadam da ce dobijanjem par utakmica u prvenstvu, igranjem i ovih pripremnih po 90min pokazati nesto, ali bojim se da od njega nema nekog hajra, sve sto je do sada odigrao je lose s dosta amaterskih gresaka, njegova najbolja utakmica je ona kod Slavke protiv Radnika, postavlja se lose a pored toga je i prespor..
Nadam se da sansu ne dobija samo jer je nase dijete i jer je bio dobar u juniorima, meni je npr Velic dosta bolje odigrao u Bijeljini i vidis da momak ima tu stopersku inteligenciju i razmisljanje samo sto njemu fali ono sto Kemo ima, snagu, al na tome se moze raditi al na fudbalskoj inteligenciji tesko.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u ned feb 04, 2018 8:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Sto je znak da nasa kompletna ekipa jednostavno nije mogla pratiti njihove napade i igru.
Krecu se ljudi daleko bolje od nas. Smjesno je kako zaostajemo u tom smislu od ostatka svijeta.
Fudbal je jednostavan, al kao takav ga je najteze i igrati. Kretanje bez lopte je sve, a kod nas je to 0.
Pa kod nas se Saban krece najbolje ubjedljivo u cijeloj ekipi. I cudno ti vidjet to. :D

Lijepo je ovo vidjeti ako nista
slika

Naravno. Nece se reci "bravo", jer ima zvonce i tesko je pogaziti svoj ego i ponos.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
Da bi nasa zadnja linija bila dobra sredina mora savrseno odradjivati defanzivne zadatke.

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
:palacgore:

Praise the sun \[T]/

sajo10
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:20 pm

Kemo je realno izabrao pogresan put. On ima izgled i visinu, ubio se za modela. A frajera se uhvatio fudbala. Pa ja da sam on imao bi do sada 50-100k followera na instagramu :D

SirAlexFerguson
Kontakt:

Nije prvi put, ali i ovdje se vidi da Kemo nije još uvijek dobar do te mjere da se oslonimo na njega. Kemo se ne moze trpiti, tj. ova pozicija se ne moze trpiti kao neke druge. Odbrana se gleda u paru, bilo koji par sa Kemom nije dobar jer ni Bogi ni Danijel nisu sigurni pored njega.
Da se razumijemo, ovo nije pljuvanje ja Kemu volim i vjerujem da ima kvalitete koju treba definisati. Mislim da bi za Kemu najbolje bilo da se vrati par stepenica unazad pa da krene " ispocetka ". A pod novi pocetak mislim da bi bilo dobro da igra standardno negdje na posudbi u nekoj zdravoj sredini.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

stila
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:22 pm

Ubili Nas po lijevoj strani.
Projic i Osmankovic OUT.
Usput ako je Nase dijete ne znaci da se mora na silu forsirati,
Ili imas kvalitetu ili je nemas.

LeBlue
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:23 pm

Ljudi, zamislite odbranu. Projic koji nije u formi zbog povrede, a i kad je u formi nije pouzdan. Osmankovic kod kojeg nevidim pomak u kvalitetu od utakmice na strani protiv Mladosti, Graovac koji se moze reci kao mahmuran zbog velike vremenske razlike, i Stevanovic je tu. A mi igramo protiv ekipe sa kojom bi se borili u zadnjem kolu za ulazak u EL. Biti ce ovo bolje.

Brkoo
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:24 pm

maxum1921 je napisao/la:
ned feb 04, 2018 8:00 pm
Eto vam video dokaz zasto Kemo nije za ozbiljnog fudbala. Jednostavno ne zna.
Gdje ces to napisati, Kemo je nase dijete :placeodsmijeha:

Bogicevic sa jednom nogom je igracina u odnosu na Kemu, to je cinjenica. To ne govorim na osnovu samo jedne utakmice. Nije mi jasno zasto nismo doveli Josipa Kvesica, igracina za ovu ligu, jeste imao par teskih povreda ali je igracina za ovu ligu, rijesili bi poziciju lijevog beka i ne bi morali gledati mrtvog Projica kojeg nije j.ebao, samo onaj ko nije htio..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned feb 04, 2018 8:24 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
Nije prvi put, ali i ovdje se vidi da Kemo nije još uvijek dobar do te mjere da se oslonimo na njega. Kemo se ne moze trpiti, tj. ova pozicija se ne moze trpiti kao neke druge. Odbrana se gleda u paru, bilo koji par sa Kemom nije dobar jer ni Bogi ni Danijel nisu sigurni pored njega.
Da se razumijemo, ovo nije pljuvanje ja Kemu volim i vjerujem da ima kvalitete koju treba definisati. Mislim da bi za Kemu najbolje bilo da se vrati par stepenica unazad pa da krene " ispocetka ". A pod novi pocetak mislim da bi bilo dobro da igra standardno negdje na posudbi u nekoj zdravoj sredini.
Nadovezao bi se ovdje na situaciju kada je Džeko igrao kod nas, nisam siguran ali tu je negdje bio kao sada Kemo. Pripremna utakmica u Goraždu, ja kao dijete stojim pored ograde a na atletskoj stazi metar od mene Alihodzic objasnjava Edinu kako se treba graditi. Danas je Edin jedan od najboljih napadaca u evropi u tom segmentu.
Hocu reci da nikad nije kasno samo ne treba gurati inat, treba se popricati sa Kemom i naci zdravu sredinu da se ovi nedostaci ispravljaju jer ima vremena.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

Prijava