ned feb 04, 2018 7:11 pm
Auu, petardu svakako nisam ocekivao. Nije dobro izgubiti ovoliko ni na pripremama. Sad, sta je razlog, ne znam, vjerovatno su ljudi bolji i krenuli od starta maksimalno, nasi se mozda nafurali malo. Imamo jos malo vremena do starta sezone. Moguce je da se tempira forma za prvenstvo, pa zato nasi ne lete, ali i protivnicka ekipa je na pripremama i njima su sigurno noge teske, sto bi se reklo.
Izvuci pouke iz ovog poraza i nastaviti dalje. Za utakmicu protiv Krupe se vjerovatno zna sastav, Mehremic bi se trebao oporaviti, jer je svakako rijec o blazoj povredi, sada su tu Graovac i Zakaric, i mozemo ocekivati u vezi Hajdara ili Sabana. Bit ce dobra pripremna utakmica protiv solidnog Veleza na umjetnoj podlozi.
Sto se tice posjete protiv Atletika, ja ne vjerujem da danasnji poraz seniora moze uticati na to. Bilo bi glupo i idiotski da se to desi. Usmjeriti svu paznju na juniore i da im damo maksimalnu podrsku, a seniori neka se i dalje pripremaju u miru i tisini, prvenstvo se blizi.
Da li je kup bitan ili ne, mislim da itekako jeste i volio bih da izvucemo Zvijezdu 09, da sebi olaksamo posao. U kupu izvoditi izmijesani sastav, jer je po meni ipak liga bitnija i ne smijemo trositi istih 11 igraca konstantno. Rezerve imaju dovoljan kvalitet za kup, a dvije utakmice se igraju i u polufinalu, i u finalu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?