Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 04, 2018 7:08 pm

ja kad hoću da kažem neprijatelji, kažem neprijatelji i ne uvijam. sad zaista ne mislim na to. nego baš mnogo naše raje, ne samo na forumu, kao da negativa jače i duže "radi", drži, nego pozitiva.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:09 pm

ChWilla je napisao/la:
ned feb 04, 2018 7:08 pm
ja kad hoću da kažem neprijatelji, kažem neprijatelji i ne uvijam. sad zaista ne mislim na to. nego baš mnogo naše raje, ne samo na forumu, kao da negativa jače i duže "radi", drži, nego pozitiva.
Pa `negativa` je generalno ljudima bliza, nego `pozitiva`. Tako barem nauka kaze. E sad ubaci tu i prosjecnog Bosnju, pa dobijes jednacinu sa `n` nepoznatih.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:11 pm

Auu, petardu svakako nisam ocekivao. Nije dobro izgubiti ovoliko ni na pripremama. Sad, sta je razlog, ne znam, vjerovatno su ljudi bolji i krenuli od starta maksimalno, nasi se mozda nafurali malo. Imamo jos malo vremena do starta sezone. Moguce je da se tempira forma za prvenstvo, pa zato nasi ne lete, ali i protivnicka ekipa je na pripremama i njima su sigurno noge teske, sto bi se reklo.
Izvuci pouke iz ovog poraza i nastaviti dalje. Za utakmicu protiv Krupe se vjerovatno zna sastav, Mehremic bi se trebao oporaviti, jer je svakako rijec o blazoj povredi, sada su tu Graovac i Zakaric, i mozemo ocekivati u vezi Hajdara ili Sabana. Bit ce dobra pripremna utakmica protiv solidnog Veleza na umjetnoj podlozi.

Sto se tice posjete protiv Atletika, ja ne vjerujem da danasnji poraz seniora moze uticati na to. Bilo bi glupo i idiotski da se to desi. Usmjeriti svu paznju na juniore i da im damo maksimalnu podrsku, a seniori neka se i dalje pripremaju u miru i tisini, prvenstvo se blizi.

Da li je kup bitan ili ne, mislim da itekako jeste i volio bih da izvucemo Zvijezdu 09, da sebi olaksamo posao. U kupu izvoditi izmijesani sastav, jer je po meni ipak liga bitnija i ne smijemo trositi istih 11 igraca konstantno. Rezerve imaju dovoljan kvalitet za kup, a dvije utakmice se igraju i u polufinalu, i u finalu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:16 pm

ja sam to već jednom napisao, ovaj zadnji derbi, pa u ponedjeljak kad je stvarno odigran...srećem pred fan shopom jednog od likova koji se sad motaju oko "šipke", frajer samo što ne plače - jao, propala nam koreografija, jesmo baksuzi. kažem ja - napravićete opet, hajde sad ćemo ih pobijediti. on kaže, i fakat je uvjeren u to, on bi ruku dao u tom trenu da će tako biti - ma razvaliće nas tri nula, vidjećeš.

e sad sam na to mislio, ne na dušmane, krtice i novinare. naravno, neprijatelji se ne sekiraju kad se nama dešavaju negativne stvari, nego raduju. ali naša raja bukvalno k'o da uživa u sekiraciji. puno, puno nas k'o da ista stvar negativna radi pet puta više nego pozitivna. i ja to vidim u stvarnom životu više nego na internetu...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:18 pm

Ne može bit dobro kad primiš petardu, al nikako :D

Al eto tješimo se time da je prijateljska, bit će bolje, gore ne može :D
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:24 pm

ne znam, meni vala ionako usran dan ovaj rezultat na kraju dodatno ukenja
meni je vazda tako kad željo izgubi, bila prijateljska, službena, bitna, nebitna, protiv sarajeva, širokog, goška, reala...
jasno je da ove utakmice nisu pravo mjerilo, ali itekako jesu pokazatelj koliko je naša liga kao liga i klubovi koji igraju u njoj, bliže amaterizmu nego profesionalizmu
jeb-ite se pi-čke nabušene :D sad se vadite protiv veleža hhhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hadzijalagic
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:29 pm

Ma ovdje je petarda problem. Zaboli malo cifra bez obzira sto je prijateljska ali ja fakat mislim da je bolje sto smo danas zijanili.. Cudan je mentalitet na ovom podneblju, lako se odlijepimo od realnosti pa su ovakvi porazi ponekad i pozeljni da i navijaci a pogotovo pojedini igraci, koji misle ili ce poceti misliti da su prerasli nesto, vide gdje smo i sta smo sa kvalitetom, kako timskim tako i induvidualnim. Nismo gledali tekmu pa ne mozemo davati neke konkretne komentare al Ado je gledao i vjerovatno je vidio ko koliko moze. Nadam se da ce izvjestaj brzo..

@barbarez svaka cast na zadnjem postu..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dr. Adzem
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:34 pm

Stanite malo nit je ovo realan rezultat nit neko mjerilo. Pa trening utakmica polako nasu snagu cemo vidjet tek u krupi. Realno jesu za nas ovi Ukrajinci svemirski brod ali po izvjestaju mogli smo bar 3 dat. Najbitnije da nema povreda i da se spreme da jedu teren 98 minuta. A nadam se da je ovo zavaravanje kao sto je Amar nekad radio.
Cuva Bog Zelju svog!

1921.ba
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:36 pm

hocetel izvjestaj :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:37 pm

1921.ba je napisao/la:
Na koliko je %?

Dr. Adzem
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:37 pm

1921.ba je napisao/la:
Naravno
Cuva Bog Zelju svog!

boja mora
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:41 pm

Nisam pljuvač al ja sam odmah rekao da smo u prvih 11 slabiji odlaskom Staniča i dovođenjem Merhemića i da u prelaznom roku nismo doveli ni jedno pravo pojačanje dok su neki po obićaju bili euforični ni zbog čega. Baš me zanima kako je Blagojević odigrao jer mi se čini da su on i Bogičević baš pali a da se i Osmanković kao malo zaustavio u razvoju. Največa nam je dobit što su juniori za polusezonu stariji i da čemo zbog toga ipak biti bolji nego jesenas. Takođe mislim da i Šabanadžović i Hajdarević trebaju igrati u prvom timu a da je vrijene da Osmankovič po malo zamjenjuje Bogija jer mu je izgleda gotov igrački vijek.

mirzoni1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned feb 04, 2018 7:44 pm

1921.ba je napisao/la:hocetel izvjestaj :D
Necemo. Zanimljivije je da analiziramo nesto sto nismo vidjeli slikaslikaslikaslika

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:45 pm

mislim sekirajte se vi slobodno, ne mogu vam ja zabraniti. ali sekiracija ne rješava probleme, ni u jednom dijelu života, a skraćuje život, smanjuje kvalitet života i pospješuje nastanak mnogih bolesti. rad i promišljanje rješavaju probleme.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned feb 04, 2018 7:46 pm

1921.ba je napisao/la:hocetel izvjestaj :D
Mogao si ti nama i kakav usmeni izvjestaj iz prve ruke, onako detaljniji :D

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:48 pm

Mislim da ne mozemo biti slabiji u odnosnu na proslu polusezonu gdje smo pola iste trazili napadace, kuburili sa suspenzijama i donekle povredama i sta sve ne. Svi smo se ufatili zadnjih par kola kada smo bili kompletni i kada nas je islo, ali zaboravljamo sta se prije desavalo i kako nam je Graovac znao igrati beka, Kemo zadnjeg veznog, Nikolic napadaca, Ramovic krilo...

Tek ce se na proljece vidjeti na cemu smo, ali ono sto se odmah moze reci jeste da smo popunjeni kako treba na svim pozicijama, pa i u odbrani koja je bila ubjedljivo najkriticnija.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:48 pm

boja mora je napisao/la:
ned feb 04, 2018 7:41 pm
Nisam pljuvač al ja sam odmah rekao da smo u prvih 11 slabiji odlaskom Staniča i dovođenjem Merhemića i da u prelaznom roku nismo doveli ni jedno pravo pojačanje dok su neki po obićaju bili euforični ni zbog čega. Baš me zanima kako je Blagojević odigrao jer mi se čini da su on i Bogičević baš pali a da se i Osmanković kao malo zaustavio u razvoju. Največa nam je dobit što su juniori za polusezonu stariji i da čemo zbog toga ipak biti bolji nego jesenas. Takođe mislim da i Šabanadžović i Hajdarević trebaju igrati u prvom timu a da je vrijene da Osmankovič po malo zamjenjuje Bogija jer mu je izgleda gotov igrački vijek.
Slažem se sa tobom,danas je Mehremić katastrofalno odigrao, a i Bogičević skoro kao on

1921.ba
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:49 pm

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FC Zorya 0:5

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ya-05-4289
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:53 pm

Al igraju ljudi, nema sta... Jos ispade da smo dobro i prosli.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned feb 04, 2018 7:54 pm

a dje izjava Adžema :D
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava