[/quote]
Fakat.Sretni smo što imamo ovakvog igrača.Baš sam pratio kad primimo gol koliko se nervira i koliko mu to teško pada.
Ne znam, čime smo zaslužili da čovjek ovako gine, al svaka mu čast.Da nam je bar još 10 ovakvih.
Graovac

@Plavaporodica jesi to ti ?skretnicar je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:23 amSve isplaniraš za 21 i međugorje, slobodne dane svi uzmu i oni promijene za subotu

Ahaboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:22 amKad je pao na koljena i udarao rukom po travi?

ima par sifri u ovoj ekipi koji su nam trebali proslu sezonu

Minjore je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:24 amAhaboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:22 amKad je pao na koljena i udarao rukom po travi?

cini mi se da ne voli da gubi ni kada igra domina
 cini mi se da ne voli da gubi ni kada igra domina   ...baca mi na Barbareza.
   ...baca mi na Barbareza.  
Moze pomoc za zadnjih 10 minuta, da se zatvori utakmicaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:25 amNajbolja odbrana a pri tome jos primili i tih golova nidje veze. Protiv Krupe, protiv Sarajeva.
Jel Vranjes kapitalac po misljenju forumasa?
 : DDD
											Mogu i ja to za 8stoja odigratOmar500 je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:40 amMoze pomoc za zadnjih 10 minuta, da se zatvori utakmicaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:25 amNajbolja odbrana a pri tome jos primili i tih golova nidje veze. Protiv Krupe, protiv Sarajeva.
Jel Vranjes kapitalac po misljenju forumasa?

Dohakat ću ja vamaskretnicar je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:25 amIzgleda krenulo me ko njega, do sad' je sve kao podmazano išlo... prelazan pehMinjore je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:23 am@Plavaporodica jesi to ti ?skretnicar je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:23 amSve isplaniraš za 21 i međugorje, slobodne dane svi uzmu i oni promijene za subotu

ima ako mu das ko i ovi Poljaci

Ne bih taj intervju na toj stranici uzimao za relevantan,čisto iz iskustva govorimPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 11:18 am"Reći ću vam kratko i jasno - nema nikakve šanse da dođem u Želju".
Nadam se da je istina, pizda ti materina.
Taman da si Vidal.

Izjavilo je još bruku portala i iz srbije i iz tzv entiteta..kao potvrdio je to "za naš i naš portal".exdomorocki je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 11:24 amNe bih taj intervju na toj stranici uzimao za relevantan,čisto iz iskustva govorimPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 11:18 am"Reći ću vam kratko i jasno - nema nikakve šanse da dođem u Želju".
Nadam se da je istina, pizda ti materina.
Taman da si Vidal.